Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

Nicholas123

Well-known member
Πότε πρόλαβες και τα είδες όλα? :D

έκανες εντατικά όπως βλέπω! :lol:

Ναι, το τέλος είναι κάπως σοκαριστικό. Πιστεύω ότι ο Richard είτε δεν πυροβολήθηκε καν (αν η Οικονόμου αστόχησε) είτε απλώς τραυματίστηκε αλλά θα γίνει καλά. Μου φαίνεται απίθανο να βγει ο χαρακτήρας του από το σίριαλ!

Στο είπα πως όλοι οι χαρακτήρες έχουν και άλλες πτυχές οι οποίες ξεδιπλώνονται καθώς περνούν τα επεισόδια!

15 επεισόδια είναι λίγα όντως, εγώ έχω ήδη αρχίσει να νιώθω στερητικό σύνδρομο! Χαχα!

Απομένουν άλλα 7. Ο Καπουτζίδης είπε ότι δε θέλει να παρατείνει τη σειρά για να μην γίνει κουραστική και βαρετή. Άλλωστε το σενάριο της "Εθνικής Ελλάδος" αρχικά προοριζόταν για τον κινηματογράφο!

Τα γυρίσματα του 2ου κύκλου ξεκινούν σε λίγες μέρες. Ο Michael (ο ηθοποιός που υποδύεται τον Richard) μένει κοντά στην περιοχή μου (πηγαίνουμε και στο ίδιο γυμναστήριο) αλλά δε λέει απολύτως τίποτα για την εξέλιξη της σειράς όσο και αν τον πίεσα! :lol:

Υπομονή ως τον Οκτώβριο! :mrgreen:

Y.Γ Σ ευχαριστούμε για τα καλά λόγια για τη σειρά και δεν ξέρεις απλώς λίγα ελληνικά. Ξέρεις πάρα πολύ καλά ελληνικά!

lilka

Well-known member
Η σειρά μ'αρεσε τόσο πολύ που δεν συνειδητοποίησα καν πότε πέρασε ο χρόνος. ;) Ναι, νομίζω ότι το στερητικό σύνδρομο είναι ακριβώς αυτό που παθαίνω τώρα και εγώ. :lol:

Ο Michael δεν θα σου πει τίποτα επειδή σίγουρα υπέγραψε μια συμφωνία που του απαγορεύει να μιλήσει. :( Να του πεις όμως εσύ ότι την "Εθνική Ελλάδος" την βλέπουν και στην Πολωνία! ;)

Nicholas123

Well-known member
Θα τον πλακώσω στο ξύλο τον Michael! Δε θα μου γλιτώσει! :lol: Αν και θα ενθουσιαστεί αν μάθει ότι η σειρά έχει μία φαν από την Πολωνία! :D

Ανυπομονώ να έρθει ο Οκτώβριος να δούμε τα υπόλοιπα επεισόδια! xcheer

lilka

Well-known member
Εγώ περνάω τέλεια. Σήμερα είχα μάθημα οδήγησης. :cool:

Nicholas123

Well-known member
Άντε, με το καλό και το δίπλωμα!

Εγώ δούλευα όλη μέρα σήμερα, είχα αρκετό γράψιμο!

lilka

Well-known member
Ευχαριστώ! Εχω κάνει ήδη 5 μαθήματα, δηλ. 10 ώρες, και μου απομένουν άλλες 20 υποχρεωτικές ώρες. Προς το παρόν έχω πρόβλημα με το στρίψιμο (κυρίως αριστερά), και με την εκκίνηση σε διασταυρώσεις, αλλά γενικά λατρεύω να οδηγώ. :)

Nicholas123

Well-known member
Η οδήγηση μπορεί να είναι πολύ χαλαρωτική. Συνήθιζα να παίρνω το αμάξι τα βράδια αργά, όταν δεν είχε κίνηση στους δρόμους και να κάνω βόλτες στην Αθήνα.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 2012, όταν και είχα ένα ατύχημα και το αυτοκίνητο μας άφησε χρόνους. :lol:

Δεν έχω σκεφτεί να πάρω καινούριο και λόγω χρημάτων αλλά και λόγω του ότι ψιλοφοβάμαι ακόμα να πιάσω τιμόνι στα χέρια μου :?

GRE

Well-known member
Η οδήγηση μπορεί να είναι πολύ χαλαρωτική. Συνήθιζα να παίρνω το αμάξι τα βράδια αργά, όταν δεν είχε κίνηση στους δρόμους και να κάνω βόλτες στην Αθήνα.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 2012, όταν και είχα ένα ατύχημα και το αυτοκίνητο μας άφησε χρόνους. :lol:

Δεν έχω σκεφτεί να πάρω καινούριο και λόγω χρημάτων αλλά και λόγω του ότι ψιλοφοβάμαι ακόμα να πιάσω τιμόνι στα χέρια μου :?

Ήταν τόσο σοβαρό ατύχημα Νίκο;

Nicholas123

Well-known member
Ήταν τόσο σοβαρό ατύχημα Νίκο;

Κοίτα, σοβαρό ακριβώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, εφόσον το μόνο που έπαθα ήταν κάτι στον αυχένα και απλά φόρεσα ένα κολλάρο για λίγες μέρες.

Αλλά φαντάσου ότι το αμάξι πήγε τούμπα και στούκαρε σε ένα δέντρο! :lol:

Υ.Γ Αυτά δε στα λέω για να σε τρομοκρατήσω και να σε αποτρέψω από το να πάρεις το δίπλωμα, ε; Θεωρώ ότι το να ξέρει κάποιος να οδηγεί είναι πλέον απαραίτητο.

Αλλά πάντα προσεκτικά. Εγώ τότε δεν οδηγούσα πολύ προσεκτικά, ήμουν και άυπνος/κουρασμένος, οπότε έγινε η στραβή. :|

Σε κάποια στιγμή θα ξαναοδηγήσω βέβαια! :D

GRE

Well-known member
Αλλά φαντάσου ότι το αμάξι πήγε τούμπα και στούκαρε σε ένα δέντρο! :lol:

Υ.Γ Αυτά δε στα λέω για να σε τρομοκρατήσω και να σε αποτρέψω από το να πάρεις το δίπλωμα, ε;

:D
H αλήθεια είναι ότι πήγαινα γυρεύοντας με την ερώτηση που έκανα :lol:

Nicholas123

Well-known member
Καλό μήνα παιδιά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! :mrgreen:

niko

Banned
Τι κάνετε; Είστε όλοι καλά;

Έχω την Ελληνική σημαία στον avatar μου xlove

Ewigkeit

Veteran
Είμαι τόσο ηλίθιο και ανόητο i έπεσε το άλλο να είναι διαθέσιμο τώρα. όπου μπορείτε να κρατήσετε την εμπιστοσύνη? :(

Nicholas123

Well-known member
^ Μαθαίνεις ελληνικά; :eek: Είναι τόσο όμορφο! Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν βγάζω νόημα σε όσα λες! :(

lilka

Well-known member
Σκέφτομαι να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης επάρκειας της Ελληνομάθειας σε επίπεδο Γ1, αλλά πρέπει πρώτα να βρω κάποιο βιβλίο με τεστ εξάσκησης, γιατι αλλιώς δεν θα τολμήσω να το κάνω. Ψάχνω στο ίντερνετ και δεν βρίσκω τίποτα... :(

Nicholas123

Well-known member
Αν επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω e-mail μήπως και έχουν κάποιο βιβλίο να σου προτείνουν;

Top Bottom