Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

lilka

Well-known member
:eek: Ναι, μακριά είναι, άλλα τι να κάνουμε;

Και εσύ, πως είσαι lilka μου;

Πως να απαντήσω για να μην επαναληφθώ... :D Βασικά έμαθα μόνη μου. ;)

Έχω ταλέντο στις γλώσσες. xqueenbitch :lol:

niko

Banned
Πως να απαντήσω για να μην επαναληφθώ... :D Βασικά έμαθα μόνη μου. ;)

Έχω ταλέντο στις γλώσσες. xqueenbitch :lol:

Καλό είναι αυτό. Μπράβο σου! xcheerxcheerxcheerxcheer

Nicholas123

Well-known member
Γεια σας παιδιά και καλό Πάσχα ! :D

lilka

Well-known member
Καλό Πάσχα στους Ορθόδοξους αδελφούς! ;)

Θα σας το ξαναευχηθώ και την Κυριακή. ;)

lilka

Well-known member
Καλή Ανάσταση σε όλους! :)

lilka

Well-known member
Καλή επιτυχία Ελλάδα απόψε! xcheer

Nicholas123

Well-known member
Καλή επιτυχία Ελλάδα απόψε! xcheer

Ευχαριστούμε πολύ! xcheer

Ευτυχώς το σώσαμε κάπως με τη φωνή και τη σκηνική παρουσία, οπότε ίσως να προκριθούμε σήμερα! :lol:

Καλή επιτυχία και στην Πολωνία μεθαύριο! xcheer

lilka

Well-known member
Είμαι τόσο, μα τόσο περήφανη για την Ελλάδα και για την Μαρία Ελενα που δεν ξέρω πως να το εκφράσω! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! xheartxheartxheartxheart xcheerxcheerxcheerxcheer

Nicholas123

Well-known member
xcheer xcheer Ευχαριστούμε lilka. Τα καταφέραμε! Απίστευτο μου φαίνεται! :lol:

Η αλήθεια είναι πως, παρά το ότι είχαμε ανέβει στα στοιχήματα μετά τις καλές πρόβες της Μαρίας-Έλενας, εξακολουθούσα να έχω πολλές αμφιβολίες για την πρόκρισή μας. Ο δε Γιώργος Καπουτζίδης επαναλάμβανε συνεχώς κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ότι ο ημιτελικός είναι "ο πιο αμφίρροπος από τότε που θεσπίστηκε το σύστημα των ημιτελικών". Οπότε είχα αρχίσει να νομίζω ότι μάλλον για να το λέει θεωρεί πολύ σκούρα τα πράγματα. :lol:

Τέλος καλό, όλα καλά. Καλή επιτυχία και στην Πολωνία αύριο! xchher xcheer

jeletsu

Member
Ξεφτιλιστηξαμε για αλλη μια φορα. Το τραγουδι ηταν απο τα πιο ωραια, αλλα οι ευρωπαιοι μας σνομπαραν για αλλη μια φορα. Εμεις φταιμε που συμμετεχουμε

Nicholas123

Well-known member
Ξεφτιλιστηξαμε για αλλη μια φορα. Το τραγουδι ηταν απο τα πιο ωραια, αλλα οι ευρωπαιοι μας σνομπαραν για αλλη μια φορα. Εμεις φταιμε που συμμετεχουμε

Παροιμιώδης η ψυχραιμία σου απέναντι στο αποτέλεσμά μας! :lol:

GRE

Well-known member
Ο δε Γιώργος Καπουτζίδης επαναλάμβανε συνεχώς κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ότι ο ημιτελικός είναι "ο πιο αμφίρροπος από τότε που θεσπίστηκε το σύστημα των ημιτελικών".

Πράγμα, που αποδείχθηκε και εκ των υστέρων, ότι δεν ισχύει (η 10η με την 11η χώρα είχαν 21 βαθμούς διαφορά).

lilka

Well-known member
Συγνώμη, γκρινιάζει κάποιος εδώ; Εμείς ήμασταν 23οι. xqueenbitch

Nicholas123

Well-known member
Συγνώμη, γκρινιάζει κάποιος εδώ; Εμείς ήμασταν 23οι. xqueenbitch

Εντάξει, troll είναι, έκανε έναν λογαριασμό, έγραψε τη χαζομάρα του και μετά δε θα ξαναεμφανιστεί. :mrgreen:

lilka

Well-known member
Εντάξει, troll είναι, έκανε έναν λογαριασμό, έγραψε τη χαζομάρα του και μετά δε θα ξαναεμφανιστεί. :mrgreen:

Αααχχ, τώρα καταλαβαίνω. :lol:

lilka

Well-known member
Οπως έγραψα προχθές, βλέπω την σειρά "Εθνική Ελλάδος" και μ'αρέσει πάρα πολύ! Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να δω τα τρία πρώτα επεισόδια. Εκτός από τον Καπουτζίδη (έγραψε ενα σπουδαίο σενάριο, αλλά σαν ηθοποιός δεν είναι τόσο καλός) όλοι είναι φοβεροί, ειδικά η Καρύδη - τέλεια όπως πάντα, ο Τζουμάκης - θεός, ο Αποστολάκης, η Αδαμάκη, η Μιχαήλ και η Σαββίδου. Δεν είμαι φαν της Παπουτσάκη, αλλά και αυτή είναι καλή στο ρόλο της.

Οι καλύτερες ατάκες του τρίτου επεισόδιου:

- Καλημέρα, Φρόσω!
- Καλημέρα, Λούλα.
- Από τα χτενίσματα της Μακρυπούλια, ποιό πιστεύεις μου πηγαίνει εμένα;
- Το πρώτο.
- Ποιό πρώτο;
- Το πρώτο πρώτο.
- Αυτό που είχε το πρώτο χρόνο στο "Dancing";
- Οχι, το πρώτο χρόνο γενικά, όταν ήταν μωρό.

- Μου αρέσει να παίρνω τηλέφωνο σε εκπομπές και να κερδίζω δώρα. Εχω κερδίσει μία καφετιέρα, ενα μικρό ψυγειάκι, ένα σετ αντιηλιακά, αλλά πιο πολύ από όλα μου αρέσει όταν κερδίζω σκούπα. (...) Εσείς εδώ έχετε σκούπες, το ξέρω. Θα μου δώσετε μία;

:lol:

Nicholas123

Well-known member
Η "Εθνική Ελλάδος" είναι ένα σπουδαίο σίριαλ, το οποίο σίγουρα θα μείνει στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης ως ένα από καλύτερα δείγματά της.

Μου αρέσει ο ρεαλισμός του σεναρίου, το οποίο μιλά για όσα μας οδήγησαν στην τωρινή κατάσταση, καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα (οι χαρακτήρες του πρώην άνδρα της Νίκης και του ζεύγους Σαφέτα). Επιπλέον, ο Καπουτζίδης καταγράφει την τρέχουσα πραγματικότητα χωρίς εξωραϊσμούς, μιλώντας έξω από τα δόντια για θέματα όπως η διαφορετικότητα, ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η έλλειψη ανεκτικότητας, η οικονομική κρίση και τέλος για το πόσο αλλάζουν και αλλοιώνονται οι άνθρωποι...

Ο Γιώργος είναι όντως κατώτερος σαν ηθοποιός απ' ό,τι σεναριογράφος (ο ίδιος άλλωστε έχει πει ότι στη δραματική σχολή οι δάσκαλοί του, τού έλεγαν ότι το ταλέντο του είναι αυτό: να λέει ιστορίες), αλλά πιστεύω ότι ανταποκρίνεται με επάρκεια στο ρόλο του.

Η Παπουτσάκη είναι όντως μέτρια ηθοποιός, αλλά εδώ κάτι καταφέρνει κουτσά στραβά.

Το cast συνολικά είναι εξαιρετικό. Πάντα οι σειρές του Καπουτζίδη πετύχαιναν διάνα τους κατάλληλους ηθοποιούς! Καρύδη εξαιρετική, η Μιχαήλ αποκάλυψη στο ρόλο της Φρόσως και η Μαριέλλα Σαββίδυ που υποδύεται την Στάλω, καταπληκτική.

Ειδική μνεία στην λατρεμένη μου Μίνα Αδαμάκη που παίζει Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α το ρόλο της πανούργας, μουμιοποιημένης από τα bottox, Ελίζας αλλά και στη Μαρία Κλεάρχου, η οποία είναι απολαυστική στο ρόλο της χαζής γραμματέως (λεπτομέρεια: η κοπέλα δεν είναι καν ηθοποιός. Είναι ενδυματολόγος. Γνώρισε τον Καπουτζίδη στην τελευταία του παράσταση και εκείνος αμέσως τη σκέφτηκε για τον ρόλο!) :D

Μακροσκέλες το κείμενό μου, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με την εν λόγω σειρά! xclap

Top Bottom