Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

lilka

Well-known member
Εγω βλέπω γιατι δεν θα μπορούσα να χάσω τον τελικό της Ελλάδας, αλλά το κάνω χωρίς κέφια. Mόλις έμαθα ότι η μεγαλύτερη σταρ της πολωνικής μουσικής σκηνής και η μεγαλύτερη φωνή που έχει γεννηθεί ποτέ στην Πολωνία, η Edyta Górniak, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ για 2η φορά και η TVP διάλεξε άλλη τραγουδίστρια/άλλο τραγουδιστή.

Nicholas123

Well-known member
Εγω βλέπω γιατι δεν θα μπορούσα να χάσω τον τελικό της Ελλάδας, αλλά το κάνω χωρίς κέφια. Mόλις έμαθα ότι η μεγαλύτερη σταρ της πολωνικής μουσικής σκηνής και η μεγαλύτερη φωνή που έχει γεννηθεί ποτέ στην Πολωνία, η Edyta Górniak, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ για 2η φορά και η TVP διάλεξε άλλη τραγουδίστρια/άλλο τραγουδιστή.

Και γιατί έγινε αυτό; Με ποια κριτήρια επιλέγονται οι τραγουδιστές σας; :eek:

όσο για τα δικά μας τα αποτελέσματα, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν δίκαια! Ήταν η πιο αξιοπρεπής επιλογή!

lilka

Well-known member
Και γιατί έγινε αυτό; Με ποια κριτήρια επιλέγονται οι τραγουδιστές σας; :eek:

όσο για τα δικά μας τα αποτελέσματα, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν δίκαια! Ήταν η πιο αξιοπρεπής επιλογή!

Δεν έχω ΚΑΜΙΑ ιδέα. Πραγματικά μου σπάσανε τα νεύρα αυτοί οι ηλίθιοι στη TVP. Υπάρχει όμως μια δυνατότητα ότι η Edyta είπε ψέματα...
Χαίρομαι πάρα πολύ για την Μαρία Ελενα, ήταν η καλύτερη.

Εδω η Edyta με το τραγούδι της "To nie ja" από ESC 1994, ερμηνεία από το 2007:

Nicholas123

Well-known member
Δεν έχω ΚΑΜΙΑ ιδέα. Πραγματικά μου σπάσανε τα νεύρα αυτοί οι ηλίθιοι στη TVP. Υπάρχει όμως μια δυνατότητα ότι η Edyta είπε ψέματα...
Χαίρομαι πάρα πολύ για την Μαρία Ελενα, ήταν η καλύτερη.

Καλά και στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που στέλνουν τραγούδια αλλά ο τελικός μας είναι κλειστός, οπότε βλέπουμε αυτά τα χάλια που είδαμε σήμερα! :|

Ναι, δεν μπορώ να πω τίποτα, το άξιζε. Παρόλο που δεν είναι το στυλ τραγουδιού που μου αρέσει.

lilka

Well-known member
Στην Πολωνία φαίνεται πως η ίδια TVP κάνει προτάσεις σε όποιους θέλει. ΗΘΕΛΑΝ την Edyta, γι'αυτό η απορία μου. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρη: το φετινό της τραγούδι δεν θα ήταν μπαλάντα όπως στο 1994, γιατι τώρα προτιμά πιο κλάμπ και γενικά άλλους ρυθμούς.
Συγνώμη για τα ελληνικά μου σήμερα, έπαθα σόκ και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Θέλω να φωνάζω στα πολωνικά....

Nicholas123

Well-known member
Πότε θα μάθουμε το τραγούδι; Άντε, έχουμε ήδη 5 Μαρτίου!

Καλά, χάλια ο τελικός μας σήμερα.

Ποιος θα περίμενε ότι θα ζητωκραυγάζαμε που μια καλούτσικη μπαλάντα νίκησε :shock:

lilka

Well-known member
[Β]*[/Β]Πότε θα μάθουμε το τραγούδι; Άντε, έχουμε ήδη 5 Μαρτίου!

[Β]**[/Β]Καλά, χάλια ο τελικός μας σήμερα.

Ποιος θα περίμενε ότι θα ζητωκραυγάζαμε που μια καλούτσικη μπαλάντα νίκησε :shock:

* Θα το μάθουμε 9 Μαρτίου.
** Ναι, όντως ήταν χάλια. :oops: Εγώ λάτρεψα το "Τζάζ και συρτάκι" από τη πρώτη στιγμή που το άκουσα και δεν περίμενα μια τέτοια ντροπιαστική live ερμηνεία. Η Shaya de Forest και ο Barrice... καλύτερα να μην πω τίποτα. Οι C Real είχαν ενα μέτριο τραγούδι, αλλά η ερμηνεία ήταν αρκετά σωστή. Νίκησε ένα επίσης μέτριο τραγούδι, το οποίο αρχίζει όμως να μ'αρέσει λόγω της εκπληκτικής σημερινής ερμηνείας.

Το σόκ μου λόγω του πολωνικού σκανδάλου συνεχίζει... Κάτι μυρίζει βρώμικα εδώ. Είτε η TVP δεν θέλει να νικήσουμε, είτε όλα είναι στημένα (δηλ. η Edyta είπε ψέματα για να μείνει η συμμετοχή της top secret). Απλώς δεν λες όχι σε ενα όνομα σαν την Górniak χωρίς λόγο. Είναι σαν να ήθελε η Παπαρίζου, ή η Βανδή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να έλεγες "όχι, θα στείλουμε την Josephine/την Πόντε κλπ.
Τώρα βλέπω παντού τους Πολωνούς eurofans έτοιμους να κάψουν τα κτήρια της TVP....

Nicholas123

Well-known member
* Θα το μάθουμε 9 Μαρτίου.
** Ναι, όντως ήταν χάλια. :oops: Εγώ λάτρεψα το "Τζάζ και συρτάκι" από τη πρώτη στιγμή που το άκουσα και δεν περίμενα μια τέτοια ντροπιαστική live ερμηνεία. Η Shaya de Forest και ο Barrice... καλύτερα να μην πω τίποτα. Οι C Real είχαν ενα μέτριο τραγούδι, αλλά η ερμηνεία ήταν αρκετά σωστή. Νίκησε ένα επίσης μέτριο τραγούδι, το οποίο αρχίζει όμως να μ'αρέσει λόγω της εκπληκτικής σημερινής ερμηνείας.

Το σόκ μου λόγω του πολωνικού σκανδάλου συνεχίζει... Κάτι μυρίζει βρώμικα εδώ. Είτε η TVP δεν θέλει να νικήσουμε, είτε όλα είναι στημένα. Απλώς δεν λες όχι σε ενα όνομα σαν την Górniak χωρίς λόγο. Είναι σαν να ήθελε η Παπαρίζου, ή η Βανδή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και να έλεγες "όχι, θα στείλουμε την Josephine/την Πόντε κλπ.

Τότε μάλλον έχεις δίκιο, η κρατική σας τηλεόραση δε θέλει να νικήσετε ή είναι όλα στημένα! :|

lilka

Well-known member
Το πολωνικό διαδίκτυο είχε ήδη πάρει φωτιά και αυτές οι 4 μέρες θα μοιάζουν με θρίλερ... Εγώ ήδη δεν θέλω να μάθω ποιός θα μας εκπροσωπήσει, φοβάμαι.

Nicholas123

Well-known member
Ελπίζουμε για το καλύτερο! ;)

Πάντως είναι κρίμα οι εθνικές τηλεοράσεις να μην ασχολούνται επαγγελματικά και να κλωτσάνε ευκαιρίες για αξιόλογους καλλιτέχνες...

lilka

Well-known member
Ελπίζουμε για το καλύτερο! ;)

Πάντως είναι κρίμα οι εθνικές τηλεοράσεις να μην ασχολούνται επαγγελματικά και να κλωτσάνε ευκαιρίες για αξιόλογους καλλιτέχνες...

Μου λες ελπίζουμε για το καλύτερο... εγώ σου απαντώ "Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος" ;) Σχεδόν όλα τα άλλα αξιόλογα ονόματα αποκλείστηκαν λόγω συναυλίων ή άλλων υποχρεώσεων μέσα στο Μάιο. Ναι, πάντα υπάρχει μια δυνατότητα να έχει ένας ανώνυμος ένα καλό τραγούδι, αλλά χλωμό το βλέπω τώρα.

Nicholas123

Well-known member
Μου λες ελπίζουμε για το καλύτερο... εγώ σου απαντώ "Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος" ;) Σχεδόν όλα τα άλλα αξιόλογα ονόματα αποκλείστηκαν λόγω συναυλίων ή άλλων υποχρεώσεων μέσα στο Μάιο. Ναι, πάντα υπάρχει μια δυνατότητα να έχει ένας ανώνυμος ένα καλό τραγούδι, αλλά χλωμό το βλέπω τώρα.

Έχεις εντρυφήσει και στον Καζαντζάκη! :eek:

Respect! xbow

Και να φανταστείς ότι πολλοί νέοι στην Ελλάδα δεν έχουν ιδέα για το έργο του! :|

Εύχομαι ό,τι το καλύτερο για την Πολωνία φέτος! xcheer

lilka

Well-known member
Ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο, είναι 2:52 εδώ (στην Ελλάδα ακόμα πιο αργά :lol:) και πρέπει να ξυπνήσω στις 6:00. :lol: Καληνύχτα!

Nicholas123

Well-known member
Ζήτω η 25η Μαρτίου και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες! :D

lilka

Well-known member
Μόλις σκέφτηκα το ίδιο. :)
Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η 25η Μαρτίου!

Nicholas123

Well-known member
Γεια σου συνονόματε! :eek:

Μιλάς ελληνικά;

lilka

Well-known member
Γεια σας, παιδιά xwave Περνάμε καλά; xcheer

Γεια σου niko! Εγώ καλά, εσύ;
Πώς έμαθες ελληνικά;

niko

Banned
Γεια σου niko! Εγώ καλά, εσύ;
Πώς έμαθες ελληνικά;

Γεια! Καλά είμαι και εγώ.
Έμαθα ελληνικά όταν πήγα στην Ελλάδα :)
Για μένα Ελλάδα είναι κοντά :cool:

lilka

Well-known member
Για μένα είναι ακριβώς 1491 χμ μακριά. ;)

Top Bottom