Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

lilka

Well-known member
Ξέρει κάποιος από σας που να βρω τους στίχους των κομματιών που συμμετέχουν στο Eurovision Song Project της Κύπρου, ειδικά του "Δειλά δεν αγαπώ";

Nicholas123

Well-known member
Δυστυχώς δεν πρέπει να βρίσκονται αναρτημένοι σε κάποια ιστοσελίδα (ακόμα). Έψαξα και εγώ, αλλά εις μάτην.

Τα παιδιά που τραγουδούν το "δειλά δεν αγαπώ" δεν έχουν καν δημοσιεύσει τους στίχους του τραγουδιού τους στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο facebook. :|

lilka

Well-known member
Δυστυχώς δεν πρέπει να βρίσκονται αναρτημένοι σε κάποια ιστοσελίδα (ακόμα). Έψαξα και εγώ, αλλά εις μάτην.

Τα παιδιά που τραγουδούν το "δειλά δεν αγαπώ" δεν έχουν καν δημοσιεύσει τους στίχους του τραγουδιού τους στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο facebook. :|

Κρίμα :(
Το 50% του τραγουδιού που είναι στα ελληνικά το καταλαβαίνω, μ'ενδιαφέρει τουλάχιστον το 50% στα γαλλικά.

Nicholas123

Well-known member
Κρίμα :(
Το 50% του τραγουδιού που είναι στα ελληνικά το καταλαβαίνω, μ'ενδιαφέρει τουλάχιστον το 50% στα γαλλικά.

Γαλλικά τραγουδάει η δεσποινίς; :lol:

Τρόμαξα να τα καταλάβω, χαχα!

lilka

Well-known member
Γαλλικά τραγουδάει η δεσποινίς; :lol:

Τρόμαξα να τα καταλάβω, χαχα!

Ναι, όλοι λένε ότι είναι γαλλικά, χαχα :lol:
Πέρα από την πλάκα όμως, το κομμάτι είναι πολύ όμορφο. ;)

Nicholas123

Well-known member
Εγώ πάλι στηρίζω "Shine"

Χρειάζεται μια ροκιά η Γιουροβίζιον :mrgreen:

lilka

Well-known member
Ο φετινός Ελληνικός Τελικός μοιάζει σαφώς καλύτερος από τον περσινό. Χωρίς να γνωρίζω τα τραγούδια μπορώ ήδη να πω ότι όλα τα ονόματα είναι υποσχόμενα. ;)

Nicholas123

Well-known member
Ο φετινός Ελληνικός Τελικός μοιάζει σαφώς καλύτερος από τον περσινό. Χωρίς να γνωρίζω τα τραγούδια μπορώ ήδη να πω ότι όλα τα ονόματα είναι υποσχόμενα. ;)

Περίμενε να δούμε πρώτα ότι πράγματι είναι αυτοί οι υποψήφιοι (γιατί πολλά ακούμε και πλέον δε θεωρώ τίποτα δεδομένο).

Και ελπίζω όντως τα τραγούδια να είναι αξιοπρεπή. xpray

Nicholas123

Well-known member
Αποσύρθηκε η Τάμτα, μέσα η Μαρία-Έλενα και ο Σχοινάς xthink

Eίναι οριστική η λίστα αυτή [MENTION=5532]GRE[/MENTION] ; Αύριο θα έχουμε νέα ή μπα;

GRE

Well-known member
Αποσύρθηκε η Τάμτα, μέσα η Μαρία-Έλενα και ο Σχοινάς xthink

Eίναι οριστική η λίστα αυτή [MENTION=5532]GRE[/MENTION] ; Αύριο θα έχουμε νέα ή μπα;

Πέμπτη!

lilka

Well-known member
Μακάρι να είναι μέσα οι C Real...

Nicholas123

Well-known member
Ο GRE είπε στο thread της Ελλάδας πως ο Σχοινάς έχει πολύ δυνατό κομμάτι. Για να δούμε....

lilka

Well-known member
Η απορία μου είναι, τι σημαίνει ακριβώς "πολύ δυνατό κομμάτι"; xthink

Nicholas123

Well-known member
Ξέρω εγώ... Εύκολο στο άκουσμά του και με δυναμική μελωδία; Ειλικρινά δεν ξέρω, νομίζω είναι καθαρά υποκειμενικό!

lilka

Well-known member
Όλο αυτό είναι too much για μένα. Με την Πολωνία περνάμε το ίδιο στο πολωνικό thread. Είμαστε μεταξύ τριών ονομάτων και προσπαθούμε να μαντέψουμε ποιός ή μάλλον ποιά θα μας εκπροσωπήσει και έχουμε πια τρελαθεί. Σας ζηλεύω που θα γνωρίσετε τα τραγούδια σας αυτή την εβδομάδα.

Nicholas123

Well-known member
Νομίζω ότι θα μάθουμε Πέμπτη τους υποψήφιους... Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μάθουμε και τα τραγούδια.. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι!

Ε, υπομονή, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!

lilka

Well-known member
Νομίζω ότι θα μάθουμε Πέμπτη τους υποψήφιους... Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μάθουμε και τα τραγούδια.. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι!

Ε, υπομονή, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!

Χάνω την ελπίδα, αλλά... xpray

lilka

Well-known member
Έλα τώρα, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία όπως λένε....

Εχεις δίκιο, αλλά στην περίπτωση της Πολωνίας φέτος είναι δύσκολο να μην πεθάνει η ελπίδα πρώτη. :lol: Από τα τρία ονόματα (όλες είναι γυναίκες), το πρώτο είναι μια απόλυτη σταρ από την οποία θα μπορούσαμε να περιμένουμε ενα δυνατό κομμάτι, η δεύτερη είναι επίσης μια σταρ (δεν θα έλεγα "απόλυτη", αλλά παραμένει σταρ) η οποία μόλις έχει βγάλει ενα τραγούδι, και η τρίτη είναι από την πολωνική 2η μουσική λίγκα με λίγα να προσφέρει στη χώρα μας εκτός από μπαλάντες τύπου αυτών που ήδη συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Και ποιά νομίζεις ότι είναι η πιο πιθανή; Φυσικά η τρίτη. :lol:

Top Bottom