Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

lilka

Well-known member
Μήπως ξέρει κανείς που θα μπορούσα να δω την ταινία "Μικρά Αγγλία" online, μα χωρίς αγγλικούς υπότιτλους; Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ γιατί δεν την βρήκα πουθενά. :(

Nicholas123

Well-known member
Μήπως ξέρει κανείς που θα μπορούσα να δω την ταινία "Μικρά Αγγλία" online, μα χωρίς αγγλικούς υπότιτλους; Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ γιατί δεν την βρήκα πουθενά. :(

Θα ψάξω να βρω κάποιο link και θα σου πω.

Είναι υπέροχη ταινία όντως!!! xheart

lilka

Well-known member
Ευχαριστώ, το link λειτουργεί σωστά! :)

Nicholas123

Well-known member
Πώς σας φάνηκαν τα τραγούδια του ελληνικού τελικού;

Όσοι πιστοί, προσέλθετε και καταθέστε απόψεις! :mrgreen:

edit [MENTION=5532]GRE[/MENTION] να υποθέσω προς Shaya πάει το πράγμα; xthink

GRE

Well-known member
Δεν το νομίζω.
Πιστεύω ότι θα παιχτεί μεταξύ Θωμαής και Έλενας-Μαρίας.
Λιγότερες πιθανότητες δίνω για Μπαρίς & Σάγια.
Καμία για Creal !

GRE

Well-known member
Ώστε έχεις σχεδόν εκτός την Σάγια; :eek:

Nαι. Από τη στιγμή που έχουμε άλλα δύο τραγούδια με ελληνικό στοιχείο (και καλά τραγούδια),
θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο ο έλληνας να σηκώσει το ακουστικό για να ψηφίσει τη Σάγια.

Nicholas123

Well-known member
[MENTION=6159]lilka[/MENTION] πώς έμαθες μόνη σου τόσο τέλεια την ελληνική γλώσσα; :eek:

lilka

Well-known member
[MENTION=6159]lilka[/MENTION] πώς έμαθες μόνη σου τόσο τέλεια την ελληνική γλώσσα; :eek:

Με πολλή υπομονή, αλλά όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το καταφέρνεις. ;)
Μπορεί να ακούγεται κλισέ, μα είναι αλήθεια.

Nicholas123

Well-known member
Μάλλον επειδή δεν έχω πολύ ταλέντο στις γλώσσες μου φαίνεται τόσο δύσκολο! :lol:

lilka

Well-known member
Μάλλον επειδή δεν έχω πολύ ταλέντο στις γλώσσες μου φαίνεται τόσο δύσκολο! :lol:

Ούτε εγώ έχω κανένα ειδικό ταλέντο. Μόνο την ελληνική γλώσσα την αγάπησα τόσο πολύ.

lilka

Well-known member
«Έλα» φωνάζει ο Barrice. *Ποιος; Ο Barrice. Αυτός μου είπαν ότι το τραγουδάει, αυτό σας μεταφέρω κι εγώ. Αν τον άκουγα σε blind audition του The Voice δεν θα πατούσα όχι κόκκινο κουμπί, αλλά μόνο κουμπί απενεργοποίησης των ηχείων μου. **Και θα τον περνούσα και για γυναίκα. Όμως όχι, είναι άντρας, είναι ευχάριστος και τραγουδάει έναν pop σκοπό στη μεγαλύτερη διάρκεια του τραγουδιού. Το πρόβλημα ξεκινά κάπου στα μισά του τραγουδιού, που από ευχάριστη pop μελωδία ***γίνεται “Zorba The Greek” με τις στρατευμένες χορεύτριες του κλιπ να παίρνουν ύφος «Καλώς ήρθατε στην όμορφη Πλάκα» ενώ ο καλλιτέχνης στέκει μόνος στο κέντρο του πλάνου, δεχόμενος την «ενέργεια» του κοινού. [Β]****Όταν μεγαλώσει μάλλον θέλει να γίνει Νίκος Γκάνος.[/Β] Προς ώρας, its a «No».
* xrofl3
** Καλό και αυτό! xrofl3
*** Να προσθέσω ότι γίνεται ένα πολύ φθηνό "Zorba The Greek", και το θεωρώ ντροπιαστικά κακόγουστο.
**** xrofl3

Nicholas123

Well-known member
Έχεις δίκιο!

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την εμμονή με το ελληνικό στοιχείο, όταν δεν κολλάει

Στο τραγούδι της Θωμαίδος ταιριάζει, στου Barrice ΟΧΙ!!!!

Άσχετο, αλλά ξέρω ότι θα το εκτιμήσεις!

Είδα τη νέα rock opera της Βίσση στο θέατρο! Εξαιρετική δουλειά, εφάμιλλη της προηγούμενής της, των "Δαιμόνων" :mrgreen:

lilka

Well-known member
Έχεις δίκιο!

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την εμμονή με το ελληνικό στοιχείο, όταν δεν κολλάει

Στο τραγούδι της Θωμαίδος ταιριάζει, στου Barrice ΟΧΙ!!!!
Συμφωνώ!
Από την άλλη όμως, δεν μ'αρέσει και το ύφος "κοιτάξτε, είμαι τόοοοοσο Ευρωπαίος/Ευρωπαία" (π.χ. η Παπαρίζου σε πολλά τραγούδια της).

Βίσση... xheart Αυτή είναι μια πραγματική σταρ. Περιμένω να βάλει κάποιος την opera της στο youtube xcry1
Λατρεύω και τους "Δαίμονες" και την "Μάλα". Την "Μάλα" την έχω και μεταφράσει στα πολωνικά για να μπορέσει να την απολάυσει και η μάνα μου, η οποία έκλαιγε καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής.

Nicholas123

Well-known member
Συμφωνώ!
Από την άλλη όμως, δεν μ'αρέσει και το ύφος "κοιτάξτε, είμαι τόοοοοσο Ευρωπαίος/Ευρωπαία" (π.χ. η Παπαρίζου σε πολλά τραγούδια της).

Βίσση... xheart Αυτή είναι μια πραγματική σταρ. Περιμένω να βάλει κάποιος την opera της στο youtube xcry1
Λατρεύω και τους "Δαίμονες" και την "Μάλα". Την "Μάλα" την έχω και μεταφράσει στα πολωνικά για να μπορέσει να την απολάυσει και η μάνα μου, η οποία έκλαιγε καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής.

Όταν τελειώσουν οι παραστάσεις θα μπει στο youtube. Είναι πολύ καλή προσπάθεια μέσα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης να ανεβαίνει ένα τέτοιο πολυδάπανο έργο!

Οι Δαίμονες έχουν ήδη ανεβεί από τον Νοέμβριο του 2013 :D

Nαι, η Μάλα έχει και ένα ευαίσθητο θέμα, ήταν πολύ συγκινητικό! xheart

lilka

Well-known member
Όταν τελειώσουν οι παραστάσεις θα μπει στο youtube. Είναι πολύ καλή προσπάθεια μέσα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης να ανεβαίνει ένα τέτοιο πολυδάπανο έργο!

Οι Δαίμονες έχουν ήδη ανεβεί από τον Νοέμβριο του 2013 :D

Nαι, η Μάλα έχει και ένα ευαίσθητο θέμα, [Β]ήταν πολύ συγκινητικό[/Β]! xheart

Πολωνία, Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Εντεκ ήταν Πολωνός, και η "Ηρωική Πολωνέζα" του εθνικού μας ήρωα Σοπέν... xcry1

Nicholas123

Well-known member
Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους σήμερα και μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος! :mrgreen:

Top Bottom