lilka
Well-known member
Μήπως ξέρει κανείς που θα μπορούσα να δω την ταινία "Μικρά Αγγλία" online, μα χωρίς αγγλικούς υπότιτλους; Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ γιατί δεν την βρήκα πουθενά.
Μήπως ξέρει κανείς που θα μπορούσα να δω την ταινία "Μικρά Αγγλία" online, μα χωρίς αγγλικούς υπότιτλους; Αποφάσισα να ρωτήσω εδώ γιατί δεν την βρήκα πουθενά.
Ώστε έχεις σχεδόν εκτός την Σάγια;
[MENTION=6159]lilka[/MENTION] πώς έμαθες μόνη σου τόσο τέλεια την ελληνική γλώσσα;
Μάλλον επειδή δεν έχω πολύ ταλέντο στις γλώσσες μου φαίνεται τόσο δύσκολο!
Συμφωνώ!Έχεις δίκιο!
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την εμμονή με το ελληνικό στοιχείο, όταν δεν κολλάει
Στο τραγούδι της Θωμαίδος ταιριάζει, στου Barrice ΟΧΙ!!!!
Συμφωνώ!
Από την άλλη όμως, δεν μ'αρέσει και το ύφος "κοιτάξτε, είμαι τόοοοοσο Ευρωπαίος/Ευρωπαία" (π.χ. η Παπαρίζου σε πολλά τραγούδια της).
Βίσση... Αυτή είναι μια πραγματική σταρ. Περιμένω να βάλει κάποιος την opera της στο youtube 1
Λατρεύω και τους "Δαίμονες" και την "Μάλα". Την "Μάλα" την έχω και μεταφράσει στα πολωνικά για να μπορέσει να την απολάυσει και η μάνα μου, η οποία έκλαιγε καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής.
Όταν τελειώσουν οι παραστάσεις θα μπει στο youtube. Είναι πολύ καλή προσπάθεια μέσα στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης να ανεβαίνει ένα τέτοιο πολυδάπανο έργο!
Οι Δαίμονες έχουν ήδη ανεβεί από τον Νοέμβριο του 2013
Nαι, η Μάλα έχει και ένα ευαίσθητο θέμα, [Β]ήταν πολύ συγκινητικό[/Β]!