Εσύ το είχες ακούσει και πριν βγει επίσημα; Σε θυμάμαι με το ΤΑ ΤΑ ΤΑ πριν τις 21:00...
Είχα ακούσει ένα κακης ποιότητας demo.
Εντάξει, φέτος ό,τι και να γίνει ως προς το αποτέλεσμα, θα διασκεδάσουμε, θα χορέψουμε και θα κάνουμε και λίγη πλάκα. Λέμε "όχι" στον καθωσπρεπισμό. Στην Ελλάδα γίνεται χαμός. Οι μισοί το λατρεύουν, οι άλλοι μισοί το μισούν. Το σχολιάζουν οι πάντες, όμως!
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συμμετοχή μας και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα που θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Μαρίνας στη σκηνή. Μακάρι να πάει καλά, γιατί το αξίζει.
Υ.Γ. Η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση είναι που με το κομμάτι αυτό εκνευρίσαμε τα ακροδεξιά απόβλητα, που έχουν λυσάξει να βρίζουν στα σόσιαλ μίντια. Τους ενοχλεί που η Μαρίνα είναι μισή Σουδανή και ισχυρίζονται ότι αυτό που παρουσιάζει δεν είναι Ελλάδα και πως μας χλευάζει και πως απεικονίζει την Αθήνα ως Ισλαμαμπάντ. Χαχαχα, γελάω. Λες και ζούμε σε άλλη χώρα. Αυτό είναι η Ελλάδα. Αυτό το "χάος", μουσικά και πολιτισμικά εν γένει. Με όλα τα γοητευτικά και άσχημα στοιχεία. Εθνικ, τραπ, ποπ, κόντρες με αμάξια, καγκουριές, κιτς φολκλόρ και πολλά άλλα.