Nie ukrywam, ze liczylem bardziej na "Such Is Life", bardziej by sie ta piosenka wyroznil, gdyby wygral z nia NF No, ale zobaczmy co konkurencja pokaze
Ja też liczę na to, że ostateczna lista ZAKWALIFIKOWANYCH uczestników nas zaskoczy. Przecież to, że ktoś coś wysłał nie oznacza, że go dopuszczą do występów. Sądzę, że jest też sporo osób, które się tym nie chwalą na FB.
Normalnie szczęka mi opadła jak usłyszałam, że Edyta się jednak zgłosiła. To jest zupełnie nie w jej stylu. Czyli jednak nie przestaje zaskakiwać...
Myślicie że to z Margaret to prawda? Nie widziałam/nie słyszałam żadnego oficjalnego potwierdzenia... A może ktoś ma jakieś wiarygodne informacje, choć odrobinę bardziej wiarygodne niż JastrząbPost?
I [MENTION=6159]lilka[/MENTION] - doczekałaś się Edyty. A pamiętam, jak półtora roku temu pisaliśmy, że jak będzie ociągać się z wydaniem płyty to tę głośną piosenkę będzie mogła wysłać jeszcze raz do TVP.
20:14 One Direction: One Way Or Another
20:17 Dua Lipa: Be The One
20:20 Red Hot Chili Peppers: Californication
20:27 Pink: Try
20:32 Lene Marlin: Sitting Down Here
20:35 DNCE: Cake By the Ocean
Do 20:38 nie będzie piosenki (ew. fragment), chyba że zmienią układ. Ewentualnie te 2 minutki na info o Eurowizji.
Ogłoszenie ma być o 20:30.