Contact us

Napierdalamy po polsku

Sultana

Well-known member
I don´t speak Polsku

simonPL

Well-known member
^

Postuluję zmianę nazwy tematu na "I don't speak Polsku"

:DDDDDDDDD

EDIT: Albo "I speak Polsku"... :geek::confused:

simonPL

Well-known member
Jak zwykle z klasą. :)

Wszystko to co on pisze, można napisać błyskotliwiej, ciekawiej i profesjonalniej. Nie chodzi mi o poglądy, ale o sposób ich przekazywania. Być może napiszę trochę w jego stylu, ale: aparycja idzie tutaj w parze z jakością postów - jedno i drugie ciężkiego kalibru, bez finezji.

Na pewno nie pomoże swojej Kleo w ten sposób, a na wieść o wielkim zainteresowaniu jej muzyką na świecie tylko śmiechłem. ;d

polunited

Member
Co by o nim nie mówić, to chociaż coś się dzieje, bo w porównaniu do roku poprzedniego, to ubogo z "przeciekami" i "plotkami".
Nawet potencjalnych kandydatów jakoś mało. Tyle tylko, że kilka dużych (bliżej nieokreślonych) nazwisk odrzuciło propozycję.
O Edyty "super piosence" na ESC możemy zapomnieć, bo skoro szukają dalej, to albo Edyta nie chce, albo ta piosenka nie jest wcale super :p
Koniec końców skończy się na artyście gorszego sortu...

simonPL

Well-known member
W obecnej sytuacji wybiorą raczej kogoś z tzw. sortu lepszego. :p

Prawdę mówiąc straciłem zainteresowanie tym tematem, bo nie sądzę, że będzie WOW. Z piosenkami z 2014 i 2015 potrafiłem się zaprzyjaźnić (szczególnie z 2014 :D), a w tym roku obstawiam coś na poziomie Lidii Kopanii czy innej Magdaleny Tul. Jeżeli tak będzie - nie będę rozczarowany, bo już się oswoiłem z tą myślą. A jeżeli mnie pozytywnie zaskoczą? No to spoko. Same plusy takiego podejścia.

Skąd info, że "szukają dalej"?

revallsay

Well-known member
Wybiorą jakiś hit Maryjny. Gdzieś czytałam, że może zdejmą 'The Voice', czyli nie stawiaja na rozrywkę, tylko na patriotyzm... RIP TVP.

simonPL

Well-known member
Ministerstwo Środowiska wycofało spot o segregowaniu śmieci z tym dziwnym kucharzem z Polsatu, "bo dżender". :D A Edyta Górniak podobno demoralizuje młodzież, więc ani jej, ani Dody w TVP nie będzie.
:D :D :D

polunited

Member

lilka

Well-known member
Nieeee, nazwa tematu jest fajna taka jaka jest! :D

blue00eyes

Well-known member
Jeżeli to NF będzie znowu w korytarzu siedziby TVP i wystąpią artyści C i D klasy + Man Meadow, Zosie, Plastici itd to ja dziękuję

simonPL

Well-known member
Gdzieś wyczytałem zabawny komentarz, ze skoro wszystko opiera się na SMS-ach to pojedzie Szpak, bo jego menedżment ma już obcykane jak to wygrać (ponoć tak wygrał Opole, coś tam było z Donatanem - jak zwykle, jakaś aferka, nawet teraz mi się przypomniało, ze zarzucił mu oszustwo, bo Klepko nie wygrała, szok).

Z drugiej strony jednak kilkadziesiąt tysięcy SMS-ów byłoby wskazane, skąd oni na to wezmą pieniądze? Przecież on ani nie koncertuje, ani nie ma płyt, radio go nie gra... :D

revallsay

Well-known member
Gdzieś wyczytałem zabawny komentarz, ze skoro wszystko opiera się na SMS-ach to pojedzie Szpak, bo jego menedżment ma już obcykane jak to wygrać (ponoć tak wygrał Opole, coś tam było z Donatanem - jak zwykle, jakaś aferka, nawet teraz mi się przypomniało, ze zarzucił mu oszustwo, bo Klepko nie wygrała, szok).

Z drugiej strony jednak kilkadziesiąt tysięcy SMS-ów byłoby wskazane, skąd oni na to wezmą pieniądze? Przecież on ani nie koncertuje, ani nie ma płyt, radio go nie gra... :D

wydał płytę w Listopadzie...

simonPL

Well-known member
Te trzy kropki są niepotrzebne. Płyta nie zadebiutowała w TOP50, więc nawet management Szpaka jej nie kupił.

polunited

Member
Płyta nie zadebiutowała w TOP50, więc nawet management Szpaka jej nie kupił.

Pozamiatane :p

btw. pamiętam sytuację z 2005 roku, gdzie manager podbijał pozycję singla reprezentantki Niemiec, dzięki czemu dostała się do niemieckich preselekcji, które później wygrała. Podobno kupił tysiące sztuk. To jest wiara w artystę :p

Top Bottom