Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
Czyli wreszcie są wersje instrumentalne? xyess

blue00eyes

Well-known member
Czyżby potwierdziły się moje obawy? Monika nie daje sobie rady z tą piosenką na żywo.
Mam nadzieję, że to tylko stres, ale skoro Monika tak się zestresowała w Rydze, to co będzie w Wiedniu? xscared

majkelo

Member
to tylko stres :p pierwszy wykon live ....wiec bedzie tylko lepiej :p

majkelo

Member
tzn tak sobie tlumacze hehehe pierwsza czesc calkiem ok koncowka nie do konca idealna.....ale da rade :p

revallsay

Well-known member
Widać, źe Monika była zestresowana tam w Rydzie, pierwsze wystąpienie na tak dużą skalę, itd. Zapomniała imion swoich chórków. Do głównego koncertu jest jeszcze trochę czasu. Rok temu mieliśmy dobrą wokalnie piosenkarkę i jak się skończyło? Czy Dima Bilan jest dobry wokalnie?

blue00eyes

Well-known member
Nie wiem czy Dima jest dobry wokalnie, po prostu się nie znam. Ale w występie Moniki nawet jak ktoś się nie zna, to i tak słyszy fałsze.

Chociaż dobrze, że to się przytrafiło w Rydze, bo można wyciągnąć wnioski i jest dużo czasu na poprawki. Nie chcę powtórki z 2011.

lilka

Well-known member
A ciekawe, które piosenki z tegorocznego konkursu podobają się Monice... ;) Mówiła gdzieś coś o tym?

lilka

Well-known member
Ups, a ja właśnie ten wywiad ominęłam, choć wiedziałam o jego istnieniu. :oops: Ale dzięki za zwrócenie uwagi! :)
Cóż, Monika odpowiedziała bardzo dyplomatycznie. ;)

Misi

Active member
Szczerze gdybym miał tak słabą piosenkę, to też bym nie chciał się dołować i słuchać piosenek innych osób ;)
Zwłaszcza Elnura, który robi z głosem co chce.

Verjamem

Well-known member
Szczerze gdybym miał tak słabą piosenkę, to też bym nie chciał się dołować i słuchać piosenek innych osób ;)
Zeszłoroczna reprezentantka Litwy (jeśli wierzyć Orzechowi) właśnie nie słuchała utworów konkurencji, by się nie denerwować :D Szczerze jej się nie dziwiłem.....

simonPL

Well-known member
Szkoda, że TVP nie dogadało się z żadną większą stacją radiową, żeby ta piosenka chociaż trochę poleciała w airplayu, bo na razie jest mizernie. Chyba, że czekają jeszcze z 2 tygodnie...

Verjamem

Well-known member
Raz leciała w RMF i kilka razy natknąłem się na polską wersję w Radiu Maryja. Więc nie jest źle :p A mówiąc serio to faktycznie trochę szkoda. Chociaż do Eurowizji jeszcze kilka (cztery?) tygodni i może coś się zmieni w tej kwestii.

simonPL

Well-known member
Może jeżeli awansuje do finału to coś się polepszy?

Serio, Radio Maryja? :D

Verjamem

Well-known member
Nie słucham Radia Maryja :D Skakałem tylko sobie po kanałach i po prostu nie mogłem przełączyć naszej piosenki ;)

simonPL

Well-known member
Pytanie nie dotyczyło słuchania Radia Maryja, bron Boże. :mrgreen:
Byłem zaskoczony jednak, że tam to grają.

polunited

Member
Wg odsluchane.eu to Monikę można usłyszeć w takich rozgłośniach jak: Radio Vanessa, Polskie Radio Londyn, Radio Bielsko, Jedynka, Radio Znad Wilii, Katolickie Radio Ciechanów itp.

Sama polska czołówka :D

Top Bottom