Contact us

Napierdalamy po polsku

blue00eyes

Well-known member
9 miejsce to byłoby coś.
Nasza piosenka wśród fanów radzi sobie przeciętnie, mniej więcej w każdym rankingu jesteśmy na miejscach 15-30 i tak też będzie na ESC. Obstawiam, że zajmiemy 18 miejsce w finale.

Margaret miałaby szanse, ale raczej z "Thank you..." albo "How Are You". Szkoda, że nie chce jechać.

Misi

Active member
Podzielam opinię o sztuczności i pretensjonalności "Wars for nothing", wg mnie to jest nawet gorsze niż Finlandia.

No Isis Gee charczała jak stary silnik wg mnie.

revallsay

Well-known member
UWAGA! UWAGA! Wiadomość z ostatniej chwili! Monika postanowiła wycofać się z tegorocznej Eurowizji! Naszym nowym reprezentantem będzie zespół 'Ci' składający się z naszych danych reprezentantów:
- Michał Wiśniewski
- Isis Tamara Gee
- Magda Tul
- Sasha Strunin
- Ivan Komarenko
- Piasek

TVP przekupiło EBU, które postanowiło pozwolić nam na większą ilość osób na scenie, dzięki czemu, Ola Ciupa i Paulina Tumala będą mogły dokończyć oranie i ubijanie masła! Oprócz tego, telewizja zakupiła 100 kg konfetti, które rozsypie podczas występu.

Znane są również stroje naszych reprezentantów!! Maryla Rodowicz obierała pożyczyć swoje strój a'la Vicoria Scerect Michałowi Wiśniewskiemu, Isis Tamar Gee ubierze swoją piękna turkusową sukienkę (i o dzisiaj uczęszcza na solarium!), Magda wyjdzie w stroju Saurmana (już zaczęła zapuszczać brodę!), Sasha ubierze kabaretki, Ivan w swoim stroju obiecał zawiązać do swoich rosyjskich korzeni (licząc na głosy od Rosjan), a Piasek ubierze swoje sławne futro!

Nie mogę się doczekać pierwszych prób! Tego szoł Europa nie zapomni!

lilka

Well-known member
Dobre, kto to wymyślił? Zetka, czy to twój autorski pomysł, [MENTION=13024]revallsay[/MENTION]? :lol:

Verjamem

Well-known member
Trzeba jednak przyznać, że eurowizyjne media śpią. Niedługo będzie wpół do 16, a Eurovision.tv - nic, eurowizja.org - też nic.

polunited

Member
UWAGA! UWAGA! Wiadomość z ostatniej chwili! Monika postanowiła wycofać się z tegorocznej Eurowizji! Naszym nowym reprezentantem będzie zespół 'Ci' składający się z naszych danych reprezentantów:
- Michał Wiśniewski
- Isis Tamara Gee
- Magda Tul
- Sasha Strunin
- Ivan Komarenko
- Piasek

Podobno tym razem klatę pokaże Tamara, a nie Ivan :p

lilka

Well-known member
Właśnie jestem po obejrzeniu show, i mam kilka spostrzeżeń:

1) Loreen wyglądała okropnie z tą dziwaczną fryzurą, a ta zaprezentowana wersja Euphorii była niestety niekorzystna;
2) Emmelie de Forest niestety śpiewała nieczysto;
3) Dima też niepotrzebnie udziwnił swoje piosenki
4) Cała reszta show była ekstra, a największe wrażenie zrobił na mnie chyba Johnny Logan;
5) Moglibyśmy się ze Szwecją wymienić na prezenterki: my im Grażynkę Torbicką a oni nam Petrę :mrgreen: Trzeba by ją było tylko nauczyć polskiego, ale problemu raczej nie będzie, bo ma babka talent do języków.

majkelo

Member
nie mam nic ciekawego do powiedzenia ale musze dobić do 30 postów xlol

majkelo

Member
a tak w ogóle nie w temacie jestem czy Monika śpiewała gdzieś już swoją piosenkę na żywo? Ciekawi mnie bardzo jak to będzie brzmiało live :p

lilka

Well-known member
Jeszcze nie śpiewała. A z jakiej okazji musisz dobić do 30 postów? :D

lilka

Well-known member
Radosnych Świąt Wielkanocnych, moi drodzy forumowicze! Wszystkiego co najlepsze! xcheer

majkelo

Member
i jak tam smyki po swietach?:p

Top Bottom