lilka
Well-known member
A co jest takiego dobrego w piosence z Finlandii?
Akurat ja osobiście uważam, że to prawie najgorsza piosenka w tym roku (najgorsza Mołdawia), ale się wyróżnia.
A co jest takiego dobrego w piosence z Finlandii?
Podejrzewam, że ten sam, ale pewna nie jestem.Moim zdaniem to nie przejdzie. Chyba, że jurorzy, którzy są wymienieni z imienia i nazwiska, będą w razie czego umieszczać ten utwór trochę wyżej niż naprawdę czują.
A właśnie, wiadomo już jaki jest system głosowania jury w tym roku? Ten sam, co rok temu czy jurorzy będą ustalać tylko top 10, a nie całą stawkę?
Myślisz, że nasza reprezentantka nie może mieć swoich własnych celów w wyjeździe do Wiednia?Mnie tylko smuci fakt, że koniecznie niektórzy chcą wykorzystywać krzywdę innych ludzi w celach rozrywki. Tak to wygląda w tej chwili. A piosenka jest przeciętna.
Szkoda tylko, że nie muzyka gra tutaj pierwsze skrzypce. To jest granie na emocjach, nic więcej. Dokładnie to samo zrobiła Gruzja 7 lat temu. Taka jest moja opinia.Myślisz, że nasza reprezentantka nie może mieć swoich własnych celów w wyjeździe do Wiednia?
A czy wiadomo już dlaczego "wtajemniczeni" ze studia TVP twierdzili, że to Sylwia Grzeszczak?
A czy wiadomo już dlaczego "wtajemniczeni" ze studia TVP twierdzili, że to Sylwia Grzeszczak?
Ja podejrzewam, że po prostu podsłyszeli jakieś strzępy rozmów, które ich zdaniem naprowadziły ich na ten trop, i tylko wydawało im się, że to Sylwia. No chyba, że to trolle.
Jedno mnie zastanawia: jeśli TVP w tym roku wybrało tak, a nie inaczej, to co zrobią za rok? Jaki będzie ich następny ruch? Są nieprzewidywalni
Maryla Rodowicz - Wiosna i inne moje namiętności
Ja bym chciał, żeby Polska dostała się do finału, bo wtedy na pewno będzie wyższa oglądalność, czyli zdecydowanie większa szansa na to, że nie opuścimy kolejnych konkursów. *Dzisiaj w Rock Radiu dzwonili do prezesa TVP udając oburzonego prezydenta Ciechanowa ("Dlaczego nie Doda?!") i on wypowiadał się entuzjastycznie o Eurowizji i wyborze, więc liczę że wejdziemy do konkursu na stałe.
Chociaż prezesi przychodzą i odchodzą.
A jak Edyta Górniak będzie ociągać się ze swoją płytą do jesieni to może i jej specjalna piosenka na tę okazję będzie brana pod uwagę za rok. Chociaż ja nadal liczę na to, że **kiedyś w końcu wyślemy coś z efektem WOW (w sumie ubiegłoroczna piosenka taka była), dzięki czemu wejdziemy do Top5. Np. bardzo podoba mi się występ ***Mansa Zelmelrowa ze Szwecji - te wizualizacje są świetne, do tego on dobrze śpiewa i piosenka wpada w ucho.