Contact us

Napierdalamy po polsku

revallsay

Well-known member
Boże, kolejny flop, chyba że jedzie z czymś z życiem, czymś czego da się słuchać. Głos ma świetny, nie powiem, ale jej głos-ko-wa-nie w piosenkach mnie zabija.

lilka

Well-known member
[MENTION=12192]Verjamem[/MENTION], sugerujesz, że byłby zdolny do okrutnych żartów? Nie sądzę.

Kurde, czemu gadał o Sylwii, że ten pomysł umarł już dawno? xgaah
Za rok pamiętajcie - reprezentantem jest ta osoba, którą Błażewicz eliminuje na samym początku. :lol:

lilka

Well-known member
Nie łudź się, to Sylwia. ;) Niestety :(

revallsay

Well-known member
W angielskim temacie chyba wczoraj napisałam, że mogłabym z nią żyć, ale kurcze, jak będzie miała nudną balladę, to chyba będę zła. Coś w stylu 'Pożyczonego", ewentualnie 'Flirtu' może być.

lilka

Well-known member
Jak oni to zawalili i Sylwia będzie miała jakąś typową dla siebie miałką radiówkę, to chyba po raz pierwszy w życiu napiszę do TVP.

revallsay

Well-known member
Jak oni to zawalili i Sylwia będzie miała jakąś typową dla siebie miałką radiówkę, to chyba po raz pierwszy w życiu napiszę do TVP.

podpiszę się z Tobą.

Pamiętacie jak w sobotę przed ogłoszeniem BBC, ludzie napisali, że to będą the wonder villains? I Co? To nie byli oni. Jest nadzieja!

Kogo ja chcę oszukać...

lilka

Well-known member
Po prostu trzeba się będzie zabawić w Krzysztofa M. :lol:
Serio, napiszę do nich maila, żeby na przyszły rok zastanowili się co robią.

Verjamem

Well-known member
Ej, to było tutaj na forum dzisiaj pisane, że polska piosenka pojawiła się już jesienią-zimą i przeszła bez większego echa (ale ją trochę podrasowali)?

lilka

Well-known member
Ej, to było tutaj na forum dzisiaj pisane, że polska piosenka pojawiła się już jesienią-zimą i przeszła bez większego echa (ale ją trochę podrasowali)?

Tu nie było takiej informacji. A co to mogłoby być? Grzeszczak coś wydała jesienią?

lilka

Well-known member
Nie przypominam sobie, żeby coś wydawała. To będzie raczej coś nowego.

Top Bottom