Contact us

Napierdalamy po polsku

Rteger

Member
Nic, kilka(naście) osób wyraża takie podejrzenie i tyle, żadnych konkretnych podstaw.

lilka

Well-known member
Nic, kilka(naście) osób wyraża takie podejrzenie i tyle, żadnych konkretnych podstaw.

Aha... :( A już liczyłam na to, że jest jakaś nowa przesłanka... :(
Zwariować można już!

Ja to po ostatnim poście Szymona Stellmaszyka na "Let's talk about esc" mam wrażenie, że on już wie, tylko przysiągł HoD-owi że nic nie zdradzi, bo wtedy HoD miałby kłopoty...

Podstawowe pytanie brzmi: czy ta wielka tajemnica i konspiracja nadal są kluczem do rozwiązania zagadki, tzn. czy to oznacza, że faktycznie za tym wszystkim kryje się jakieś wielkie nazwisko? Bo może jest po prostu tak, że chcieli uniknąć marudzenia i afer...

Verjamem

Well-known member
To już dzisiaj. Nie liczę na nic co mnie zachwyci, ale przynajmniej na coś, co będzie nas godnie reprezentować w Wiedniu. Mam nadzieję, że wy również będziecie jutro zadowoleni, po emisji programu "Świat się kręci". To tyle, pozostało 18 godzin i ok. 26 minut.

lilka

Well-known member
Ja liczę na to, że to nie będzie Doda. :mrgreen:

A poza tym nie liczę już na nic, mózg mi wysiada od tych wszystkich domysłów. Dobranoc!

Aha, czy to prawda, że cały ŚSK będzie o Eurowizji?

lilka

Well-known member
Doda zamieściła dziś na fb preview wideoklipu do NOY. Z tego preview wynika, że teledysk jest ten sam, a czy nie miało być tak, że reprezentant pracował w lutym nad teledyskiem? [MENTION=12996]Rteger[/MENTION]?

lilka

Well-known member
Cały program o Eurowizji, hmm... xpokerface

Ale to pewnie dlatego, że to jubileuszowa edycja.

revallsay

Well-known member
ciekawe kiedy powiedzą kto to - na początku, w środku czy na końcu.

lilka - did you do it?

lilka

Well-known member
Pewnie będzie tak, że reprezentant wyjdzie z czeluści po specjalnej zapowiedzi.
[MENTION=13024]revallsay[/MENTION] - Tak, ale w rezultacie się niczego nie dowiedziałam, bo pani w sekretariacie nie potrafiła mi udzielić informacji. xgaah A "wyższa instancja" miała cały czas zajęty telefon. xgaah

revallsay

Well-known member
Pewnie będzie tak, że reprezentant wyjdzie z czeluści po specjalnej zapowiedzi.
[MENTION=13024]revallsay[/MENTION] - Tak, ale rezultacie się niczego nie dowiedziałam, bo pani w sekretariacie nie potrafiła mi udzielić informacji. xgaah A "wyższa instancja" miała cały czas zajęty telefon. xgaah

kurcze, będziemy musieli czekać. teraz jak nie ma nic w pracy do roboty przez 20 czas mi się ogromnie dłuży...

lilka

Well-known member
Dwie godziny do programu i nic nie wyciekło! Normalnie skandal! :lol:

Ludzi na polskim forum już ogarnia paranoja. Typują np. Szpaka albo Rynkowskiego!

lilka

Well-known member
Rteger, powtarzam - ZROBIŁEŚ MI DZIEŃ! :lol: Uff!

lilka

Well-known member
Ja wiem, ze sobie jaja robicie, ale da się wyczuć w tym wszystkim nerwowość. :lol:

Na poważnie obstawiam Grzeszczak, choć jeszcze tli się we mnie cień nadziei na Górniak.

Rteger

Member
Maciej Błażewicz SPOILER: Niestety nie bedzie live bloga. Jedzie Sylwia Grzeszczak

lilka

Well-known member
No cóż, wiedziałam. Ale przynajmniej nie jest to Doda. ;)
Tylko... po co tyle tajemnicy dla Grzeszczak? :roll:

Top Bottom