revallsay
Well-known member
Doda definitywnie zaprzeczyła w PR1, tak? UFFFF
nie było jej, albo słuchałam złej audycji
Doda definitywnie zaprzeczyła w PR1, tak? UFFFF
No i co mówiła Doda?
To jest bardziej emocjonujące niż wyniki egzaminów na studiach.
To nic nie da, reprezentanta dowioza furgonetką i wtachają go do budynku TVP w wielkim drewnianym pudle z małymi dziurkami do oddychania. Otworzą je dopiero na żywo podczas ŚSK.
Rafalala
No tak, to coś wypadałoby zamknąć w drewnianym pudle
Tak, ale to działa w dwie strony, niech ta Rafalala też przestanie ubliżać ludziom, którym nie podoba się to, co to coś robi i mówi.Ej, ale z szacunkiem do innych ludzi. Szanuję poglądy "homosceptyczne", ale obrażania nienawidzę i nie przyjmuję =|
Ej, ale z szacunkiem do innych ludzi. Szanuję poglądy "homosceptyczne", ale obrażania nienawidzę i nie przyjmuję =|
A tak bardziej pod jutro - Błażewicz, Stellmaszyk i kilku innych będzie w budynku/studiu i zapewne na jakiś czas przed emisją będzie info na grupie. Przekazać dalej jak co czy suspens do końca?
Ok, zamykamy.Rafalala zasługuje na dokładnie taki sam szacunek jak każdy inny człowiek, o ile nikogo nie krzywdzi swoim postępowaniem czy wyglądem : P Dopsz, zamknijmy ten temat.
ale to nie będzie Doda, prawda? prawda?! ;_____; właśnie świadomość tego niebezpieczeństwa przeszyła mnie z całą mocą i się autentycznie przeraziłem...