Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
No i co mówiła Doda?
To jest bardziej emocjonujące niż wyniki egzaminów na studiach. :lol:

lilka

Well-known member
A mówili chociaż, czy wywiad się odbędzie jeszcze? Bo program chyba trwa do 15:00.

revallsay

Well-known member
Że jej nie będzie wyczytałam z jej facebooka. Ponoć powiedzieli wcześniej. Ja stream włączyłam audycję około 11:30 i był ktoś inny. Jej poprzednie wywiady są dostępne na oficjalnej stronie Jedynki, więc jej ten wywiad odbędzie, to pewnie też wrzucą :)

lilka

Well-known member
Ja nadal nie rozumiem, po co ta cała tajemnica. W zeszłym roku jakoś nie zadbali o to, żeby D&C się nie mogli wygadać, a teraz jakieś cyrki...

lilka

Well-known member
Ktoś mieszka w Warszawie? To może się wybierze jutro około 18:00 albo nawet wcześniej na przypadkowy spacer wzdłuż Woronicza? :lol:

Rteger

Member
To nic nie da, reprezentanta dowioza furgonetką i wtachają go do budynku TVP w wielkim drewnianym pudle z małymi dziurkami do oddychania. Otworzą je dopiero na żywo podczas ŚSK.

polunited

Member
Chyba do jutra wytrzymamy, jak już tyle przetrwaliśmy :D
Mam nadzieję, że piosenka będzie przyzwoita.

lilka

Well-known member
To nic nie da, reprezentanta dowioza furgonetką i wtachają go do budynku TVP w wielkim drewnianym pudle z małymi dziurkami do oddychania. Otworzą je dopiero na żywo podczas ŚSK.

Masz jakieś podejrzenia co do konkretnej osoby? :lol:

Rteger

Member
No tak, to coś wypadałoby zamknąć w drewnianym pudle xpuke

Ej, ale z szacunkiem do innych ludzi. Szanuję poglądy "homosceptyczne", ale obrażania nienawidzę i nie przyjmuję =|

A tak bardziej pod jutro - Błażewicz, Stellmaszyk i kilku innych będzie w budynku/studiu i zapewne na jakiś czas przed emisją będzie info na grupie. Przekazać dalej jak co czy suspens do końca? :p

blue00eyes

Well-known member
Ej, ale z szacunkiem do innych ludzi. Szanuję poglądy "homosceptyczne", ale obrażania nienawidzę i nie przyjmuję =|
Tak, ale to działa w dwie strony, niech ta Rafalala też przestanie ubliżać ludziom, którym nie podoba się to, co to coś robi i mówi. :rolleyes:

Ale nie chce mi się pisać o tych różnych cudach i dziwadłach. Ja poznam reprezentanta około 22, także... :cry:xwait

lilka

Well-known member

A tak bardziej pod jutro - Błażewicz, Stellmaszyk i kilku innych będzie w budynku/studiu i zapewne na jakiś czas przed emisją będzie info na grupie. Przekazać dalej jak co czy suspens do końca? :p

Ja szanuję wszystkich ludzi, pisałam w ten sposób o Rafalali, bo robi z siebie dziwoląga. Nie przeszkadzają mi normalne osoby homoseksualne.

Oczywiście że przekazać info! :D

Rteger

Member
Rafalala zasługuje na dokładnie taki sam szacunek jak każdy inny człowiek, o ile nikogo nie krzywdzi swoim postępowaniem czy wyglądem : P Dopsz, zamknijmy ten temat.

ale to nie będzie Doda, prawda? prawda?! ;_____; właśnie świadomość tego niebezpieczeństwa przeszyła mnie z całą mocą i się autentycznie przeraziłem...

lilka

Well-known member
Rafalala zasługuje na dokładnie taki sam szacunek jak każdy inny człowiek, o ile nikogo nie krzywdzi swoim postępowaniem czy wyglądem : P Dopsz, zamknijmy ten temat.

ale to nie będzie Doda, prawda? prawda?! ;_____; właśnie świadomość tego niebezpieczeństwa przeszyła mnie z całą mocą i się autentycznie przeraziłem...
Ok, zamykamy. ;)

Co do Dody, to tak jak pisałam... jutro z rana wprowadzam w życie swój plan, ale na razie cii..... :twisted:
A właśnie, użytkownik ESCPOLAND który też jest zapisany w grupie DE twierdzi, że Edyta chyba kłamała w swoim oświadczeniu (napisał o tym w temacie "POLAND 2015"). Wiesz coś o tym?

Top Bottom