Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
Tak, tak. To polunited. Już zlikwidowałam wpis. ;)

Pisze Szymon Stellmaszyk na profilu "Let's talk about esc":

7 marca

Dziś koncert drugiej szansy w Szwecji, wybór portugalski i bym zapomniał o prezentacji BBC!
Jutro wybiera Rumunia i koncertuje w Warszawie Marcin Mroziński.
W poniedziałek TVP nas wszystkich zaskoczy! Gratuluję utrzymania tajemnicy i budowy napięcia tak długo.
Czy to będzie CLEO, Justyna Steczkowska, a może ktoś inny (niektórzy sięgają w domysłach nawet po Maryla Rodowicz), z czymś specjalnie przygotowanym do Wiednia okaże się już za dwa dni. Wierzę w zapewnienia polskiego szefa delegacji, że będzie dobrze.

Ciekawe jakie upodobania muzyczne ma nasz HoD? :mrgreen: I czy Stellmaszyk faktycznie tylko na razie "wierzy" czy już wie...

Rteger

Member
Wierzy. To jest za duża tajemnica, żeby nawet absolutna elyta OGAE cokolwiek wiedziała. HoD, komisja, reprezentant, otoczenie, ew. jakies niedobitki w TVP - wszystko

lilka

Well-known member
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION]: zapomniałeś o Młynarskiej/Kurzajewskim (muszą się jakoś przygotować do programu). :mrgreen:
Czy możliwe jest, że jakiś stażysta (mam na myśli nieszczęsnego robika z escforum) został do tego dopuszczony?

polunited

Member
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION]: zapomniałeś o Młynarskiej/Kurzajewskim (muszą się jakoś przygotować do programu). :mrgreen:
Czy możliwe jest, że jakiś stażysta (mam na myśli nieszczęsnego robika z escforum) został do tego dopuszczony?

Wątpię. Poza tym wierzycie w to, że odrzucono by Edytę dla "Not Over You"? Nie sądzę.

Rteger

Member
46 godzin 15 minut. To jest bardziej emocjonujące niz jakies tam MF-y, MGP i inne A Dale : D

lilka

Well-known member
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION], jak zobaczyłam twojego posta to już byłam przerażona że przeczytam coś czego bym nie chciała :lol:

Rteger

Member
Ja mam tylko jedną nadzieję, że ani w tym, ani w temacie konkursowym nie trzeba będzie za te dwa dni puszczać podkładu "Dobry Jezu a nasz Panie", jak to się teraz dzieje w temacie UK. Biedaczyska.

lilka

Well-known member
Piosenka UK to dramat. xfacepalm

Tak przeciętny rok i sprzyjający nam semi... dlaczego nie możemy mieć w tym roku Edyty w ESC? xcry1

EDIT godz. 00:32 : Ludzie, to już JUTRO xscared Czujecie już tę adrenalinę? :twisted:

Verjamem

Well-known member
[MENTION=6159]lilka[/MENTION] [MENTION=13024]revallsay[/MENTION] [MENTION=13224]blue00eyes[/MENTION] i inne dziewczyny/kobiety przeglądające ten temat.

Dzisiaj jest wasze święto, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet ;) Życzę wam przede wszystkim tego, żebyście były zadowolone z polskiego reprezentantka/tki, które poznamy już jutro :) Miałem wam już złożyć życzenia krótko po północy, ale pochłonął mnie finał pre Portugalii :D

lilka

Well-known member
Dziękuję za życzenia!

P.S. Sprawdziłam wczoraj na wszelki wypadek koncerty Maryli, i ma kilka podczas ESC, więc to nie ona. :lol:

Top Bottom