Naprawdę są szanse, że TVP mogło odmówić Edycie Górniak na rzecz Dody? Nie słyszałem całej wersji "Not Over You", ale niestety brzmi gorzej niż polska i nie sądziłem, że to powiem, ale już chyba lepiej, żeby nie śpiewała tam nie po angielsku. Trailer, który jest wrzucony u góry to fanmade, ale najprawdopodobniej teledysk angielski nagrano równocześnie z polskim i zmienione będą tylko partie, w których Doda śpiewa. Moim zdaniem jest też całkiem spora szansa, że to jest perfekcyjny trolling ze strony Dody z wydaniem klipu właśnie teraz. Post stażysty z TVP wygląda jakby był pisany przez ultrasa Dody dla podsycenia plotek - nie zdziwię się, że później próbowali go wysłać do pudla i na inne strony jako źródło licząc na newsa.
Krótko mówiąc nie wiadomo, co się okaże w poniedziałek. Ja tam nadal nie obraziłbym się na Margaret, Brodkę czy Ewelinę Lisowską. Ktoś wcześniej pokazywał Natalię Szroeder i choć bardzo ją lubię, uważam że jest utalentowana i ładna to nie sądzę, że przygotowała coś na Eurowizję.