Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
[MENTION=12192]Verjamem[/MENTION]: No tak, to prawda. :lol:

A tak btw, to o co chodzi z niemieckim finałem, bo nie kumam? Co tam się stało?

Rteger

Member
[MENTION=12192]Verjamem[/MENTION]: No tak, to prawda. :lol:

A tak btw, to o co chodzi z niemieckim finałem, bo nie kumam? Co tam się stało?

Zwycięzca powiedział, że nie chce.

Piątek. Zostały 3 dni. Dobranoc.

Verjamem

Well-known member
Nom, ale z jednej strony dobrze. Nie podobała mi się za bardzo ta jego piosenka :p

lilka

Well-known member
Ja nawet nie śledziłam, ale "Black Smoke" to rewelka. Będzie hulać w Zetce aż miło. Liczę również na to, że skuszą się na GTY.
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION]: Dobranoc! Ja to już chyba nie chcę wiedzieć nic i w spokoju przeżyć te 3 dni. Już oczyma wyobraźni widzę Lisowską w Wiedniu. :lol:

lilka

Well-known member
Sprawdziłam na szybko terminy koncertów Szroeder, 16 maja gra w Czerwińsku. xheat

Ale jeśli w tym momencie plotki zaczęłyby narastać wokół tej osoby, która faktycznie jest reprezentantem, i jeśli w końcu jakiś dziennikarz zadzwoniłby do menadżera tej osoby, to i tak pewnie usłyszelibyśmy zaprzeczenie. No bo co, ma powiedzieć przed 9 marca - "tak, Pan XXX będzie reprezentował Polskę na ESC w Wiedniu"? Ja myślę, że to może być w obecnej sytuacji nawet Wyszkoni, która zaprzeczyła. Po prostu mogło być tak: zrobiło się za głośno wokół jej nazwiska i nie mogła już udawać, że tych plotek nie słyszała. A ponieważ brak dementi w obliczu namnożenia spekulacji równa się potwierdzeniu, to chwilowo musiała powiedzieć, że się nie wybiera do Wiednia.

Podsumowując: teraz jestem coraz bardziej przekonana, że jeśli chcemy kogoś wyeliminować z gry, to najbardziej wiarygodne są terminy koncertów w maju lub 9 marca. Jeśli ktoś nie ma zaplanowanej trasy, to jest potencjalnym kandydatem bez względu na to czy zaprzeczał, czy nie.

lilka

Well-known member
A jest już opublikowane gdzieś do posłuchania?

lilka

Well-known member
Moja przeglądarka jest "outdated" ponoć, dlatego nie mogę otworzyć linka. Nie chce mi się teraz walczyć z instalowaniem czegokolwiek, ewentualnie jak wrócę na chatę. :) Jest jakiś link na youtube?

lilka

Well-known member
Posłuchałam na muzodajni. [MENTION=14221]polunited[/MENTION]: W dodatku trochę takie dziwne, bo o czym innym śpiewa w polskiej wersji, a tu nagle "I'm not over youuuuuu". :)

Podobno Doda ma też kilka innych koncertów w maju, które na razie nie są uwzględnione w jej terminarzu, tak pisał jakiś jej fan na polskim forum.

lilka

Well-known member
Ja w to nie wierzę, to nie Doda. Znając ją, to specjalnie wypuszcza ten kawałek "oficjalnie" 9 marca żeby zrobić sobie darmową promocję. :lol:

Zresztą obie, i Doda, i Edyta lubią robić takie rzeczy. ;)

lilka

Well-known member
Czy to co jest na muzodajni to jest pełna wersja?

Misi

Active member
Osobiście nie wiem, oceniam na podstawie tego kawałka co jest, to jest masakra ...
Tę piosenkę ratuje tylko to, że to nie ballada :D

lilka

Well-known member
Słuchajcie, to na pewno nie ona. Ten występ w Sulechowie był ogłoszony pod koniec lutego. Czy osoba, która już wiedziała (wtedy musiała już wiedzieć), że będzie reprezentować Polskę na ESC, planowałaby sobie występ na dzień półfinału? ;) Ponoć Doda ma też kilka innych koncertów w maju, tylko jeszcze niewpisanych do terminarza (jest nawet ogłoszenie o nowej trasie koncertowej). No i pytanie czy TVP wysłałaby jako swojego reprezentanta osobę z ekhm... taką opinią jaką ma Doda? Jej występ w "Jaka to melodia" kiedyśtam w styczniu o niczym nie świadczy.

Doda tego właśnie chce: zamieszania wokół singla, żeby się lepiej sprzedał (i w sumie nie ma co jej za to winić, po prostu złapała dobrą okazję na promocję).

Ale gdyby jakimś cudem to była ona, to jest jedna dobra strona jej uczestnictwa: macie jak w banku, że za rok będzie nas reprezentowała Edyta - ona nie zniesie tego, że Doda wzięła udział i zgodzi się na wszystkie propozycje finansowe ze strony TVP. Będzie po prostu chciała udowodnić, że jest najlepsza. ;)

Top Bottom