Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
Ale to jest tak niewiarygodne nadal... po miesiącu jej dopiero dali znać? Tak ją potraktowali? Swoją gwiazdę? Niemożliwe. Po prostu niemożliwe. Coś mi tu śmierdzi, dlatego na wszelki wypadek czekam na jakieś zakulisowe wieści od Macieja B.

Rteger

Member
O ile będzie je miał, obstawiam, że jak włączy komputer i ogarnie temat szczęka mu opadnie jak nam wszystkim.

lilka

Well-known member
To jest przekręt, mówię wam. Szyty bardzo grubymi nićmi. :lol:

blue00eyes

Well-known member
Właśnie się dowiedziałam :cry:xcry1 Coś czuję, że to będzie okropne za przeproszeniem gówno.

Verjamem

Well-known member
Edyta napisała komentarz pod postem -
"DZIĘKUJĘ KOCHANI ZA TYLE PIĘKNYCH SŁÓW MOŻE MAJĄ PIĘKNY UTWÓR TEŻ. SAMA JESTEM CIEKAWA A MÓJ CHOWAM TO SKARBCA WIĘC NIC MU NIE GROZI.

TAK WIĘC WIDZIMY SIĘ NIE W WIEDNIU LECZ W LONDYNIE."

lilka

Well-known member
Afro byli zaklepani na trenerów w VoP. :( Ale też bym ich chciała...

Nie wierzę, mam nadzieję, że Edyta spróbuje za rok. I że TVP tym razem nie zmarnuje szansy.

Tomex18

Well-known member
Ja też osobiście jestem w szoku, ale mam taką wątpliwość, skoro utwór jest niezwykły i skomponowany od ponad 2 miesięcy, a Pani Edyta wie, że nie jedzie od miesiąca to czemu go jeszcze nie wydała na światło dzienne ?
Dobrze wiadomo, że jej mentalność skłania się do szybkiego dzielenia się z fanami swoimi wybitnymi utworami.

simonPL

Well-known member
Zguglowałem tę Kasię Popowską i ona właśnie kręci klip do tej piosenki:

Piosenka ma mniej niż 3 minuty i jest całkiem przyjemna dla ucha, chociaż jakiś z jej poprzednich hitów bardzo mnie drażnił, bo był wałkowany ostro przez radio. :mrgreen: Skąd podejrzenia, ze to może być ona? Tzn. dlaczego akurat masz nadzieje, że to nie ona [MENTION=6159]lilka[/MENTION]? :)
W komentarzach ktoś napisał, że ten utwór był wykorzystany do reklam Polsatu, więc nie wiem czy by sie nadawał.

lilka

Well-known member
Ja też osobiście jestem w szoku, ale mam taką wątpliwość, skoro utwór jest niezwykły i skomponowany od ponad 2 miesięcy, a Pani Edyta wie, że nie jedzie od miesiąca to czemu go jeszcze nie wydała na światło dzienne ?
Dobrze wiadomo, że jej mentalność skłania się do szybkiego dzielenia się z fanami swoimi wybitnymi utworami.

Napisała, że będzie dołączony do jej albumu, to dlatego.

Ale... SERIO, TVP? Nosz do cholery, coś mi się tu nie klei. Przecież nawet Marek Sierocki ją namawiał, a skąd mógł wiedzieć jaki ma utwór wtedy?

[MENTION=13617]simonPL[/MENTION] : to revallsay napisała, że ma nadzieję że nie Popowska. Ale ja też jej nie chcę. Nie chcę nikogo! xcry1 :lol:

Misi

Active member
O ja cię kręcę.

Pomyślcie, co by było gdyby teraz okazało się, że to jednak Natasza . . . . . . . . . . . . . .

lilka

Well-known member
Proszę, nawet nie przypominaj mi, że ona istnieje.

lilka

Well-known member
Dobra, do poniedziałku przyjmuję opcję, że Edyta ściemniała, a tak naprawdę to ona jedzie. :lol:

Misi

Active member
Co by nie było: wreszcie to wygląda trochę tak, jakby ludzie się bili u nas o tę Eurowizję :D

lilka

Well-known member
To prawda, nareszcie coś się dzieje. :lol:

Ehhh, trzymam teraz kciuki za Grecję, oby dobrze wybrała, skoro Polska nie potrafiła (mam nadzieję, że będę mogła odwołać swoje słowa).

Ale... jeszcze jedna rzecz: nie rozumiem, dlaczego Edyta napisała o tym wszystkim akurat teraz. Przecież mogła napisać wtedy, prawda?

Top Bottom