Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
Ja się cały czas zastanawiam, jakiego avatara mieć ustawionego w maju :p Czy jechać obecnym wzorem, ustawić mojego faworyta, czy naszego reprezentanta :D

Reprezentant ! :D

Rteger

Member
Nie mogłam się powstrzymać. :mrgreen: Ja już nie przyjmuję innej opcji do wiadomości. :D
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION], podrzuć ten link od razu na grupie DE. Niech ludzie wiedzą. ;) Mlynkova już dawno jest out, tak jak pisałam - ma spektakl 18 maja. ;)

Trafił tam mniej więcej w tym samym czasie, nic nie muszę wrzucać :)

lilka

Well-known member
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION], Czyli nie ma żadnych innych kandydatek (o kandydatach raczej nie wspominając) ? To raczej jest Edyta na 95%?

Rteger

Member
Moim zdaniem, mając całą wiedzę jaką tu wszyscy mamy, ktokolwiek inny niz Edyta będzie wielka niespodzianką.

lilka

Well-known member
Jak już napisałam w sekcji anglojęzycznej forum, mam nadzieję, że Edyta będzie naszym Bilanem. :D

I jeszcze jedna, mniej ważna rzecz: tłumacz się przy Edycie nie napracuje. ;)

lilka

Well-known member
Zaczęłam się obawiać Grzeszczak. Ale skoro ten pomysł już umarł... to mam nadzieję, że z trumny nie wyjdzie.

Verjamem

Well-known member
Dzisiaj w Fakcie pisali o Edycie Górniak :D Ale nie w kontekście Eurowizji :p

lilka

Well-known member
Myśląc tak zupełnie na trzeźwo, to kto to ma być? Wykreślone są przede wszystkim nazwiska pochodzące z II i III ligi, a reprezentant zaklepany od dawna. To oznacza, że nazwisko pochodzi z I ligi. W pierwszej lidze też prawie wszyscy skreśleni, łącznie z Dodą. No to ja się pytam KTO?

lilka

Well-known member
Przeglądałam tego fanpejdża: https://pl-pl.facebook.com/EdytaMusicBlog Pod najnowszym postem, dot. Eurowizji, pisze jakiś fan, który twierdzi "Tylko Edyta albo Doda. Info potwierdzone". Widziałam jego komentarze także na jakimś fanpejdżu Dody, gdzie już jakiś czas temu pisał "Pojedzie Edyta Górniak z premierowym utworem. Info potwierdzone w TVP". Skąd on to wie, z grupy DE? Też jest zawsze bardzo pewny swoich informacji.

A Edyta wstawiła na swoim profilu na fb kolejny post. Zamiast zdementować informację o udziale w ESC przypomina piosenkę, która powstała we współpracy ze Sweet Noise.

Misi

Active member
Edyta nie zrobi przypału, czuję również, że wywoła nie mniejszą sensację niż kopenhaskie słowianki :)

lilka

Well-known member
Czytałam znowu forum Edyty i tam ktoś pisze że Radio Zet dzwoniło gdzieś, gdzie "jakiś męski głos zdmentował tę rewelację (kontaktowali się z kimś telefonicznie)". Ktoś coś o tym wie? To trochę smutne. :( Ale w sumie to jeśli np. Zetka trafiła i jest to Edyta, to co zrobiłoby TVP bądź ktokolwiek kto zna tajemnicę? Jeśli to ma nie wyjść poza mury TVP do poniedziałku, to muszą coś nakłamać. :mrgreen:

[MENTION=12996]Rteger[/MENTION], a co ty, jako "wtajemniczony" o tym sądzisz? ;)

lilka

Well-known member
Prawie. :lol:

To jest ukryta grupa Dziennika Eurowizyjnego na facebooku, którą prowadzi Maciej Błażewicz, redaktor eurowizja.org i członek OGAE. Na tej grupie zdradzane są istotne wskazówki dotyczące reprezentanta.

Rteger

Member
Żadna ukryta, zamknięta, ale przyjmuje się każdego, o ile nie jest dzieckiem (metrykalnie) i nie ma świeżego konta.

Też się ten news pojawił, choć w wersji DE to byl RMF, a nie Zetka. Co o tym myśleć? Nic, mała plotka bez zadnych konkretów, stoimy tu, gdzie staliśmy rano - takie jest moje zdanie.

edit - ten Marek udziela się na DE, ale nie jakos bardzo, nic o nim nie moge powiedzieć.

Top Bottom