Contact us

Napierdalamy po polsku

Rteger

Member
Co do legendarnej kwestii, głowy nie dam, tysięcy komentarzy nie przejrze, ale z tego co pamiętam padły takie słowa. Btw:

Maciej Błażewicz
Dzis w notce aktualne informacje odnosnie wyboru
polskiego reprezentanta. Bedzie tez news na escbubble

Maciej Błażewicz
W sumie to nic waznego. Nie ma sie co podniecac po
prostu uporzadkowanie pewnych faktow
Lubię to! · 1 · Zgłoś · 17 min temu

lilka

Well-known member
Jakoś się nadal stresuję tą Dodą. No nic, zobaczymy... A może podpytasz Macieja o nią? ;)

Rteger

Member
To nie jest dobry pomysł i na tym poprzestanmy - poszlak antydodowych ostatnio coraz więcej :) Dzis ta notka, pewnie poznamy godzinę konferencji, może zaproszonych do SŚK, może jakaś mała wskazówkę.

lilka

Well-known member
Jakoś ten 7 marca tak blisko tego dziewiątego i skoro to impreza zamknięta, to wykonanie będzie dla ograniczonej liczby osób. No ale z drugiej strony to się tak czy siak równa zdradzeniu tajemnicy...

EDIT, godz. 20:43
Jest notka:

Telewizja Polska poinformowała, że nazwisko reprezentanta Polski jak i utwór (teledysk) zaprezentowane będą dopiero podczas programu Agaty Młynarskiej „Świat się kręci”, a po zakończeniu emisji odbędzie się konferencja prasowa, podczas której dziennikarze będą mogli poznać szczegóły projektu. Program rozpocznie się o 18:30, a TVP nie planuje publikacji żadnego oświadczenia czy komunikatu prasowego przez transmisją show. W ubiegłym roku oficjalna prezentacja reprezentantów również nastąpiła w tym programie, ale komunikat prasowy dostępny był wcześniej. Teraz wszystko trzymane ma być w tajemnicy aż do samego programu. Wystarczy więc czekać do 9 marca.

[MENTION=12996]Rteger[/MENTION]: No, to chyba Doda out?

lilka

Well-known member
Wychodzi na to, że jest jeszcze więcej tajemnicy niż miało być, skubańcy będą nas trzymać w niepewności aż do 18:30. To musi oznaczać powrót Divy. xqueenbitch

revallsay

Well-known member
Musimy czekać aż do 18:30 - dobrze! Wrócę z pracy, zjem i zaraz będzie program:D

"Telewizja Polska poinformowała, że nazwisko reprezentanta Polski jak i utwór (teledysk) zaprezentowane będą dopiero podczas programu Agaty Młynarskiej „Świat się kręci”, a po zakończeniu emisji odbędzie się konferencja prasowa, podczas której dziennikarze będą mogli poznać szczegóły projektu. Program rozpocznie się o 18:30, a TVP nie planuje publikacji żadnego oświadczenia czy komunikatu prasowego przez transmisją show. W ubiegłym roku oficjalna prezentacja reprezentantów również nastąpiła w tym programie, ale komunikat prasowy dostępny był wcześniej. Teraz wszystko trzymane ma być w tajemnicy aż do samego programu. Wystarczy więc czekać do 9 marca."

lilka

Well-known member
UWAGA, UWAGA: Ktoś na polskim forum napisał, że Doda ma koncert 21 MAJA! Nie wiem skąd ta osoba to wie, bo na oficjalnej stronie Dody nie ma jeszcze żadnych koncertów na maj, ale to by oznaczało, że możemy definitywnie ją skreślić.

Czekam na źródło, ale nie zaszkodzi się już na zapas ucieszyć. :mrgreen:

Verjamem

Well-known member
Haha, właśnie chciałem o tym napisać :D

A co do "Świat się kręci" - raczej będzie tak jak planowałem. Na 18:30 zarezerwuję sobie telewizor, wrócę ze szkoły, porobię coś i obejrzę program. Ciekawe, czy tą "łamiącą wiadomość" podadzą na początku programu, w środku, czy może na koniec?

lilka

Well-known member
Łamiąca wiadomość jest zawsze na koniec, trzeba trzymać "tajemnicę" do końca. :lol: Ja już sobie machnęłam okolicznościową sygnaturkę. :mrgreen:

lilka

Well-known member
Lalalalala, Diva is back ! Nie ma innej opcji xyaayxcheer

Verjamem

Well-known member
Swoją drogą ciekawi mnie, kto normalny w dzień półfinału ESC (w którym występuje Polska) bawi się w kręgle? :p Chyba, że wyrobią się do 21 :D

lilka

Well-known member
Edyta w Wiedniu, Dodzia w Sulechowie, każdy na swoim miejscu :)

Nie mam nic do Dody, ale przyznam szczerze, że ta informacja "zrobiła mi dzień". A nawet tydzień. :mrgreen:

lilka

Well-known member
Nie mogłam się powstrzymać. :mrgreen: Ja już nie przyjmuję innej opcji do wiadomości. :D
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION], podrzuć ten link od razu na grupie DE. Niech ludzie wiedzą. ;) Mlynkova już dawno jest out, tak jak pisałam - ma spektakl 18 maja. ;)

Verjamem

Well-known member
Ja się cały czas zastanawiam, jakiego avatara mieć ustawionego w maju :p Czy jechać obecnym wzorem, ustawić mojego faworyta, czy naszego reprezentanta :D

Top Bottom