Contact us

Napierdalamy po polsku

polunited

Member
Ja proponuję przyjąć wersję, że to Edyta i nie przyjmować innej do wiadomości. Nawet jak się okaże, że to ktoś inny :lol:

lilka

Well-known member
Ja proponuję przyjąć wersję, że to Edyta i nie przyjmować innej do wiadomości. Nawet jak się okaże, że to ktoś inny :lol:

O, właśnie! Mnie to jak najbardziej odpowiada! :lol:

lilka

Well-known member
Wątpliwości proszę zgłaszać do mnie. W bardzo kulturalny i przystępny sposób wybiję wszystkie głupie pomysły z głowy. Diva wróciła. xqueenbitch

lilka

Well-known member
To wygląda jak spełnienie moich marzeń. xheart Ja po prostu jestem dzieckiem lat 90., to dlatego. ;)

Rteger

Member
To ja w sposób trzeźwy i podły zauważam, że im większy balonik, z tym większym hukiem pęka : D

lilka

Well-known member
To ja w sposób trzeźwy i podły zauważam, że im większy balonik, z tym większym hukiem pęka : D

Już ustaliliśmy, że jedzie Edyta i tego, kto jeszcze ma wątpliwości może spotkać kara. :twisted:

Poza tym, Edyta jest na samym wstępie "jury friendly" za sam wokal. Wejdzie na scenę i wokalnie zmiażdży całą konkurencję.

polunited

Member
Nic nie pęknie. Jak pojedzie ktoś inny, to sobie podczas jego występu puścimy "To nie ja" i git :D

Rteger

Member
Nic nie pęknie. Jak pojedzie ktoś inny, to sobie podczas jego występu puścimy "To nie ja" i git :D

A co sobie puścisz podczas ogłaszania wyników półfinału, gdy nie usłyszysz "Połlen, la Poloń"?

PRZEPRASZAM NO, KTOŚ MUSI ZACHOWAĆ RESZTKĘ ROZSĄDKU xdance

lilka

Well-known member
A co sobie puścisz podczas ogłaszania wyników półfinału, gdy nie usłyszysz "Połlen, la Poloń"?

PRZEPRASZAM NO, KTOŚ MUSI ZACHOWAĆ RESZTKĘ ROZSĄDKU xdance

To sobie puścimy z youtube'a ogłaszanie wyników semi z 2014. :lol:
I dlaczego to właśnie ty musisz zachowywać rozsądek? Ty miałeś pompować balonik :(

Rteger

Member
Napompowałem wystarczająco, podałem wszystkie powody za Edzią, jeden za Dodą, wyraziłem jaką mam pewność co do Edzi, po czym wróciłem do swojej nory :D

lilka

Well-known member
No to z tej nory wyjdź. I się nie chowaj przez ten tydzień, tylko donoś świeże mięso. :lol:

lilka

Well-known member
Najpierw zawsze trzeba myśleć pozytywnie. ;) Uważam, że Edyta wie doskonale, co trzeba wysłać na ESC, a czego unikać. ;)
[MENTION=14221]polunited[/MENTION], [MENTION=12996]Rteger[/MENTION], [MENTION=12192]Verjamem[/MENTION], [MENTION=13024]revallsay[/MENTION], [MENTION=13224]blue00eyes[/MENTION]:

Uwaga, fragment najświeższej notki z bloga Dziennika Eurowizyjnego (02 Mar 2015):

Przypominam, że już za tydzień TVP poda nazwisko reprezentanta Polski na Eurowizji 2015. Prezentacja będzie miała dwie części – najpierw odbędzie się konferencja prasowa (prawdopodobnie) z udziałem wybranego artysty. Ma być tam też zaprezentowany utwór wraz z teledyskiem. Wykonawca weźmie też udział w programie Agaty Młynarskiej „Świat się kręci”, gdzie nastąpi oficjalna premiera telewizyjna piosenki i klipu. Wśród fanów ESC panuje przekonanie, że do Wiednia pojedzie Edyta Górniak, ale nadal sporo mówi się o Dodzie czy Halinie Mlynkovej.

Co on pisze? To żarty, prawda? Halina przecież ma spektakl 18 maja (i po drodze o wiele więcej).
Że tak zapytam poza tematem: czy ktoś pamięta, czy D&C mieli konferencję w zeszłym roku?

Rteger

Member
Nie, tylko ŚSK, wcześniej (po południu) ogłosili to na swoich FB. Po drodze TVP się skompromitowała i koło... 14? napisała o wszystkim na oficjalnej stronie.

lilka

Well-known member
Nie, tylko ŚSK, wcześniej (po południu) ogłosili to na swoich FB. Po drodze TVP się skompromitowała i koło... 14? napisała o wszystkim na oficjalnej stronie.

Tak naprawdę to było już wiadomo kilka dni wcześniej. ;) Najważniejsza informacja dla mnie jest taka, że nie mieli konferencji. :mrgreen:

Rteger

Member
Im dłużej przebywam w tym temacie tym bardziej odchodzi ode mnie rozsądek ;s Czekam na tego dziewiątego bardziej niż na gwiazdkę jako dziecko

lilka

Well-known member
Im dłużej przebywam w tym temacie tym bardziej odchodzi ode mnie rozsądek ;s Czekam na tego dziewiątego bardziej niż na gwiazdkę jako dziecko

Ale nie znikaj, bo przynosisz cenne informacje i jesteś potrzebny. :mrgreen:

Top Bottom