Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
Nie widzę obrazka, który wkleiłeś.

O, pomyślałam sobie, że mógłbyś podrzucić na grupie DE do omówienia kwestię trasy koncertowej Dody. Może pojawią się jakieś wnioski. ;)

Rteger

Member
Nie widzę obrazka, który wkleiłeś.

O, pomyślałam sobie, że mógłbyś podrzucić na grupie DE do omówienia kwestię trasy koncertowej Dody. Może pojawią się jakieś wnioski. ;)

Dziś jeden człowiek wpadł na pomysł, żeby..
...
...

zadzwonić do managerów obu pań i zapytać o możliwość zorganizowania koncertu w mieście X 23 maja :) No bardzo pomysłowe, ale... ja się nie odważę, to chyba za duża desperacja.

lilka

Well-known member
Nie no, to już jest desperacja. :lol: Chodziło mi raczej o luźne przedyskutowanie z członkami grupy, czy też uważają, że ogłoszenie trasy koncertowej równa się brak uczestnictwa w ESC. ;)

Rteger

Member
Ten plakat to spora dawka optymizmu. Podrzuciłem, zobaczymy co powie wysoka rada :p

lilka

Well-known member
6 dni...

Liczę na to, że TVP naprawdę się postarała o kogoś wyjątkowego z wyjątkową piosenką na 60 rocznicę Eurowizji.
A Edyta w tym roku obchodzi przecież 25lecie kariery. ;)

Rteger

Member
Opinia jest taka, że plakat to kolejna poszlaka antydodowa. Co więcej, jeden człowiek napisał mądrego posta - szum, jaki wytworzyła sama Dodzia jest w sprzeczności z podejściem TVP. Edyta z kolei podobnie jak nadawca włączyła technologię stealth.

: )

lilka

Well-known member
Przeglądałam sobie dziś forum Edyty. Nie jestem aktywną uczestniczką dyskusji, tylko od czasu do czasu czytam jako gość. Z moich obserwacji wynika, że zdarzają się tam użytkownicy, którzy mają jakiś mniejszy lub większy kontakt albo z Edytą albo z jej otoczeniem. Dzisiaj ktoś bardzo pewny swoich informacji stwierdził, że nowa płyta już niemalże zamknięta, że obecnie trwają prace kosmetyczne i materiał ma się ukazać nawet w tym półroczu. W wątku dot. Eurowizji ten sam użytkownik pisze, że "już za chwilę startuje samolot do Londynu" (to zapewne o występie na TOP Music Wembley) oraz że "później szybka przesiadka do Wiednia". :mrgreen: Zresztą już nawet osoby, które nie chcą Edyty na ESC i uważają, że w życiu by się na to nie zdecydowała, coraz bardziej są przekonane, że to Edyta.

polunited

Member
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION] Odważył się tam ktoś dzwonić do tych managerów, bo pomysł desperacki, ale ułatwiłby nam życie? xD haha

lilka

Well-known member
Podbijam temat, musi być na wierzchu. :lol: Pobiliśmy już temat grecki, kolejny cel to temat hiszpański. xqueenbitch
No właśnie, [MENTION=12996]Rteger[/MENTION], ktoś próbował organizować Dodzie koncert 23 maja? :lol:

Rteger

Member
Nie. To pomysł z gatunku tych, które brzmią fajnie, ale jak przychodzi do realizacji nagle wszyscy znikają : )

lilka

Well-known member
UWAGA: Przed chwilą oglądałam polskie forum eurowizyjne. Ktoś pisze, że z profilu jakiegoś tancerza Dody na instagramie albo facebooku dowiedział się, że premiera "Not over you" czyli angielskiej wersji Riotki odbędzie się 7 marca na imprezie zamkniętej dla VIPów. Gdyby to miała być piosenka eurowizyjna, to raczej nie mogłaby być ujawniona przed 9 marca, prawda? :mrgreen: Proszę niech mi ktoś znowu napisze to, co chcę przeczytać. :lol:

Rteger

Member
Edyta Górniak będzie reprezentowała Polskę na Konkursie Piosenki Eurowizji 2015.

:)

lilka

Well-known member
Edyta Górniak będzie reprezentowała Polskę na Konkursie Piosenki Eurowizji 2015.

:)

Jezu, skąd to wiesz? Mów! A może piszesz to tylko dla mnie :lol:
Ale tak na serio, co myślisz o tym co napisałam wyżej?

Rteger

Member
Nie opiniuję, dopóki nie zobaczę posta tegoż tancerza. Jeśli to pewne info, to Dodzia wyeliminowana definitywnie.

lilka

Well-known member
Ja też nie widziałam posta tego tancerza. Gdybym wiedziała jak się nazywa, to sama bym sprawdziła, a tak to lipa. :(

lilka

Well-known member
No właśnie dalej nie wiadomo, co z tym legendarnym stwierdzeniem pt. "ktoś popularniejszy od Dody". ;) [MENTION=12996]Rteger[/MENTION], potwierdzisz, czy Maciej tak napisał?

lilka

Well-known member
Zapewne chodziło o Finlandię?

blue00eyes

Well-known member
Dokładnie. Trzeba pokazać konkurs z najgorszej strony - Babuszki, Konczita, zespół z Finlandii, którego nazwy nie pamiętam.

Nic o Polsce, nic...

Top Bottom