Contact us

Napierdalamy po polsku

blue00eyes

Well-known member
Margaret jest jeszcze w grze moim zdaniem. Trochę nie chce mi się wierzyć w Grzeszczak - ona nic nie wydała ostatnio.

simonPL

Well-known member
Ewelina "Media Expert" Lisowska? Wielu byłoby na nie, ze względu na rekalmę, ale sądzę, że mogłaby się całkiem nieźle zaprezentować. Margaret również.

lilka

Well-known member
Ewelina "Media Expert" Lisowska ponoć sama jest na nie w kwestii Eurowizji. ;)

P.S. Z czystej ciekawości sprawdziłam Mlynkovą. Okazuje się, że gra w sztuce "Edith i Marlene", a wg. terminarza na jej facebooku jeden ze spektakli odbędzie się 18 maja 2015. Wydaje mi się, że to ją RACZEJ wyklucza na 99%.

Możecie się ze mnie śmiać, ale po prostu brakuje mi przecieków, dlatego sprawdzam takie pierdoły. To paranoja, wiem, nie musicie mi mówić. :lol: Rok temu o tej porze już znaliśmy reprezentantów. ;)

simonPL

Well-known member
A dzisiaj w radio leciała "Granda" Brodki i pomyślałem, że przecież ona też mogłaby mieć dobrą nową piosenkę na Eurowizję. :)

lilka

Well-known member
To prawda, ale to raczej mało prawdopodobne, żeby chciała wziąć udział. Trzeba szukać wśród tych bardziej komercyjnych. ;)

lilka

Well-known member
To napięcie jest już nie do wytrzymania. Rok temu było od początku wszystko jasne. xgaah
[MENTION=12996]Rteger[/MENTION], czegokolwiek się dowiesz, pisz tutaj! :)

Teraz już wiemy, że to kobieta, więc odpadają Lemon, Bracia, Mrozu, Pectus, Kwiatkowski, itd. :D Pozwolę sobie przekazać tę szczątkową informację w temacie "POLAND 2015" w sekcji angielskojęzycznej.

lilka

Well-known member
Kolega z forum, Rteger, jest zapisany do ukrytej grupy "Dziennika Eurowizyjnego" na facebooku i pytałam go przez PW czy coś wie. W odpowiedzi przekleił mi komentarz administratora, Macieja Błażewicza, który pisze, że 9 marca na zdjeciu w tle pojawi się zdjęcie reprezentantki - stąd wniosek, że to kobieta. ;)

lilka

Well-known member
No to rozgrywka pomiędzy Edytą, a Sylwią :D

Podobno pomysł wysłania Sylwii "umarł już dawno". Doda to PODOBNO też nie jest. Steczkowska ma w maju koncerty. Nie wiadomo jeszcze co z Margaret, ale ona sama mówiła kiedyś, że nie chce, i chyba ostatnio była zajęta teledyskiem do singla z płyty wydanej przed 1 września 2014. Na 100% nie Farna i nie Mlynkova... na razie dużo wskazuje więc na Edytę, ale się zobaczy. Może się jeszcze okazać, że to będzie Lisowska, kto wie?

polunited

Member
No to jeszcze Maryla zostaje :p

Chociaż jeszcze Brodka pozostaje, która ucichła od końca zeszłego roku. Zero wpisów na fejsie, strona nie jest aktualizowana. :confused:

lilka

Well-known member
Maryla... :lol:

Brodka - spoko, jak najbardziej! Ale czy ona by się zgodziła?

W każym razie słynna już legenda głosi, że ma być mocne nazwisko, "bardziej popularne od Dody". ;)

polunited

Member
Maryla ma 22 maja jakiś koncert otwarty, czyli pewnie jakaś chałtura, której nie odwoła. Chyba ją też można skreślić z listy :p

lilka

Well-known member
Wy naprawdę wierzycie w Marylę? I mean, bierzecie ją pod uwagę?

Ja nie, nie sądzę, żeby ktokolwiek w TVP o niej pomyślał. Oni oczywiście są nieobliczalni, ale chyba nie aż do tego stopnia.

Top Bottom