lilka
Well-known member
Myślę, że artysta, który został wybrany siedzi cicho. To nie ona.
Mam taką nadzieję. Zresztą nie sądzę, żeby Stashka była "wielkim nazwiskiem". Wkleiłam w ramach ciekawostki.
Myślę, że artysta, który został wybrany siedzi cicho. To nie ona.
Jak najbardziej się zgadzam, ale po prostu mniej więcej wiadomo po kim czego można się spodziewać, np. po Wyszkoni trudno się spodziewać czegoś nowego, ciekawego i "wow", więc dobrze, że to nie ona.Ja ją znam z jakiejś piosenki, którą usłyszałem półtora roku temu i nawet mi się spodobała. W konteście Polski fajnie by było, gdyby to było "wielkie nazwisko", żeby przyciągnęło uwagę, ale dla Europy ważniejsze będzie wykonanie i sam utwór.
Jak Dawid Kwiatkowski napisał, że przygotowuje piosenkę dla telewizji, ale na razie to tajemnica też miałem takie nastawienie, chociaż - dyplomatycznie mówiąc - nie jestem fanem
Na szczęście ten chłopiec nagrał piosenkę dla TVN.
Chciałbym, żeby nasza propozycja nie była tylko melodyjką ze słowami, tylko miała jakiś taki efekt wow. Niestety, u nas nie ma czegoś takiego za wiele w popkulturze, większość wokalistów tylko smutno pipczy do jakichś dźwięków w tle. Niemniej jednak czekam z niecierpliwością.
za 16 dni poznamy naszego reprezentanta albo reprezentantkę! Ja nadal mam nadzieję na Dodę i Edytę Górniak.