lilka
Well-known member
Tyle zostało z naszych nadziei... Wydawało się, że to będzie rok słabych ballad i jak wyślemy coś mocniejszego to MOŻE wygramy (i ten rewelacyjny skład semi), a tu taka "niespodzianka".
Dopiero przeczytałem tego posta. Odpowiedź na pytanie, dlaczego UK powinna organizować ESC przy zwycięstwie Australii...... Ale nie rusza mnie to zbytnio, w końcu to Adam.Same flag, same language, same head of state.
Australia w końcu nie startuje tylko bierze udział w ceremonii otwarcia, tak?
Post Donatana z fb. Wiem, że to blef, ale dziwi mnie, że interesuje go, kto pojedzieTyle znaków zapytania i samozwańczego mianowania przez różnych wykonawców na tegoroczną Eurowizję iż postanowiłem powiedzieć Wam prawdę - w tym roku tak jak w zeszłym pojedziemy my z kawałkiem "BRAĆ"! Sprawdzone sposoby są najlepsze. A teraz sami zdecydujcie czy mówię prawdę czy blefuje PYK!
Post Donatana z fb. Wiem, że to blef, ale dziwi mnie, że interesuje go, kto pojedzie
[MENTION=13024]revallsay[/MENTION], [MENTION=12192]Verjamem[/MENTION], [MENTION=13224]blue00eyes[/MENTION]
MARYLA RODOWICZ REPREZENTANTKĄ POLSKI W KONKURSIE PIOSENKI EUROWIZJI 2015!
Zamarłam.[MENTION=13024]revallsay[/MENTION], [MENTION=12192]Verjamem[/MENTION], [MENTION=13224]blue00eyes[/MENTION]
MARYLA RODOWICZ REPREZENTANTKĄ POLSKI W KONKURSIE PIOSENKI EUROWIZJI 2015!
No tak, dlatego Turcja nie startuje w Wiedniu. Oni już wiedzą, że przegrają.