Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
Na tym słynnym twitterze ten ktoś pisze o plotkach Faktu, potem o dementi ze str Wyszkoni i dalej jest przekonany, że to Edyta. https://twitter.com/escpoland Ja wiem, że to należy traktować z przymrużeniem oka, ale... ja tak bardzo chcę w to wierzyć. :(
Przy okazji, nadal brak dementi ze strony Edyty.

EDIT: WYSZKONI ZDEMENTOWAŁA NAWET NA SWOIM FACEBOOKU!!! Mamy ją z głowy. :mrgreen: Jak się okazuje, nawet nie dostała propozycji od TVP.

polunited

Member
Z nazwisk, które padły to wiemy, że nie jedzie:
Doda - zaprzeczyło TVP w wirtualnemedia.pl
Mela Kotulek - zaprzeczyła sama zainteresowana
Ania Wyszkoni - zaprzeczyła sama zainteresowana
Margaret - zaprzeczyło TVP i sama zainteresowana nie chce jechać (20m2 Łukasza)
Ktoś jeszcze?

revallsay

Well-known member
To super wiadomość, że to nie Ania. Czyli nadal możemy się łudzić, że to Edzia!

tumblr_mjgu7aFaHI1s7ux1lo2_r1_500.gif

(sorry, musiałam - kocham tego gifa)

lilka

Well-known member
Z nazwisk, które padły to wiemy, że nie jedzie:
Doda - zaprzeczyło TVP w wirtualnemedia.pl
Mela Kotulek - zaprzeczyła sama zainteresowana
Ania Wyszkoni - zaprzeczyła sama zainteresowana
Margaret - zaprzeczyło TVP i sama zainteresowana nie chce jechać (20m2 Łukasza)
Ktoś jeszcze?
Jak sobie przypomnę to dopiszę. :) Tak przy okazji, witam na forum. ;)
Wyszkoni zdementowala, to najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia! xyes
[MENTION=13024]revallsay[/MENTION]: Doda, która się cieszy, że to może być Edzia? :mrgreen:

polunited

Member
Ja bym Fakt pochwalił za tego newsa. Przynajmniej mamy ją z głowy i jedno nazwisko mniej xD
Wychodzi na to, że realne pozostają dwa nazwiska: Górniak i Grzeszczak. Jakby pomyśleć dla kogo warto robić konferencję i trzymać to w tajemnicy, to skłaniałbym się ku Edycie. Chyba, że to Maryla będzie, bo jakby nie patrzeć to ikona w Polsce i dla niej też TVP by zwołało konferencję.

revallsay

Well-known member
[MENTION=13024]revallsay[/MENTION]: Doda, która się cieszy, że to może być Edzia? :mrgreen:

Lata temu Doda wypowiadała się pozytywnie o Górniak. Powiedziała coś w stylu, "pamiętam jak była [Edyta] na Eurowizji, w tej sukience" - jakoś tak, pamiętam, że było pozytywnie.

lilka

Well-known member
Ja bym Fakt pochwalił za tego newsa. Przynajmniej mamy ją z głowy i jedno nazwisko mniej xD
Wychodzi na to, że realne pozostają dwa nazwiska: Górniak i Grzeszczak. Jakby pomyśleć dla kogo warto robić konferencję i trzymać to w tajemnicy, to skłaniałbym się ku Edycie. Chyba, że to Maryla będzie, bo jakby nie patrzeć to ikona w Polsce i dla niej też TVP by zwołało konferencję.

No bez jaj. :lol:

Lata temu Doda wypowiadała się pozytywnie o Górniak. Powiedziała coś w stylu, "pamiętam jak była [Edyta] na Eurowizji, w tej sukience" - jakoś tak, pamiętam, że było pozytywnie.

:mrgreen:

revallsay

Well-known member
W polskim temacie piszecie, że nie ma zaprzeczenia od Edyty. Może teraz już wymyślam, ale czy ona nie jest teraz w Dubaju? Może po prostu nie ma czasu na patrzenie na pudelki i dementowanie plotek :( Ale też moze to być ona i nie zaprzecza, bo nie może napisać, że jedzie:D Bardziej wolę wierzyć w wersję 2.0 :D

lilka

Well-known member
W polskim temacie piszecie, że nie ma zaprzeczenia od Edyty. Może teraz już wymyślam, ale czy ona nie jest teraz w Dubaju? Może po prostu nie ma czasu na patrzenie na pudelki i dementowanie plotek :( Ale też moze to być ona i nie zaprzecza, bo nie może napisać, że jedzie:D Bardziej wolę wierzyć w wersję 2.0 :D
Już wróciła, a o plotkach chyba wie, bo ona chyba dużo czyta na swój temat. ;)

blue00eyes

Well-known member
Ja bym tak tej Maryli nie odrzucała. Ona zawsze była zamieszana w Eurowizję, chodzi mi o Krajowe Eliminacje jak i jej wypowiedzi, kto mógłby jechać. No i jest to popularne nazwisko, nie wspominając o tym, że TVP często ją zaprasza na różne festiwale.

polunited

Member
[MENTION=6159]lilka[/MENTION] wskaż mi drugą polską wokalistkę w jej wieku, której płyty dalej pokrywają się platyną :p

lilka

Well-known member
[MENTION=6159]lilka[/MENTION] wskaż mi drugą polską wokalistkę w jej wieku, której płyty dalej pokrywają się platyną :p

No ok, ale bez przesady, nie sądzę, żeby ktoś ją wysłał na ESC. :lol:

lilka

Well-known member
Gdyby to była Edyta, to mamy powrót tego samego reprezentanta tego samego kraju po 21 latach. Nie jest to jednak rekord, bo o ile się nie mylę, rekord należy do Anny Vissi - reprezentowała Grecję w 2006 po 24 latach. ;)

revallsay

Well-known member
Najbardziej bawi mnie to, że niektóre portale myślą, że Doda jest nadal w grze :O

Gdzie tam jest napisane, że to może być Doda?

Przez kilka tygodni Doda nakręcała szum wokół swojego ewentualnego występu na Eurowizji 2015. Polski reprezentant został już tymczasem wybrany i - jak wiemy już od jakiegoś czasu - nie jest to Doda!

lilka

Well-known member
Olać polskie portale plotkarskie. Oni nie mają o tym pojęcia.

Top Bottom