blue00eyes
Well-known member
Ten cytat kojarzy mi się z Lisowską i Media ExpertNo ale stwierdzenia: "To ona wygryzła Dodę" wiedząc, że Doda nigdy nie była w grze nawet.
Ten cytat kojarzy mi się z Lisowską i Media ExpertNo ale stwierdzenia: "To ona wygryzła Dodę" wiedząc, że Doda nigdy nie była w grze nawet.
Najgorsze jest to, że niektórzy fani Eurowizji to popierają. Fajnie było zobaczyć Australię na scenie w Kopenhadze podczas ceremonii, ale ich udział jako uczestnik rywalizacji to już przesada. Oni zostaną w konkursie.Nas tam jest mało. Ale nawet gdybyśmy tam byli większością, to mnie to nie obchodzi. To jest po prostu oszustwo. Teraz zapewne wygrają, bo przecież to jest takie WOOOOOOOOOOW że Australia bierze udział... Mam nadzieję, że ludzie nie będą na nich wysyłac smsów, a jury w formie protestu będą ich ustawiać na szarym końcu.
Masz na myśli Azerbejdżan, Gruzję, Cypr, Izrael? Te kraje jeszcze ujdą, one są bardzo blisko Europy i wydaje mi się, że się przyjęły. Ani kulturowo ani muzycznie specjalnie nie odstają. Ale kurczę Australia?Szczerze to ja bym wyrzuciła nawet kraje biorące regularnie udział, ale geograficznie leżące w Azji i dla mnie najlepsza byłaby EUROwizja z prawdziwego zdarzenia, EUROPEJSKA.
Te kraje tak czy siak zostaną. Nie można ich wywalić ot tak, poza tym są członkami EBU :!: