Contact us

Napierdalamy po polsku

polunited

Member
Ten Pablosson to jakiś śmiech na sali. Zwrotki jeszcze spoko, ale refren jak z Papa Dance i Kombi....
Jakim cudem było to lepsze od United States of Emotion?!
To już Michael Casey lepszy, przynajmniej wiem, że na scebie byłaby DIVA

tenor.gif

blue00eyes

Well-known member
Szkoda, że nie ma tych półfinałów. Ludzie by pokazali gdzie jest miejsce dla takich piosenek.
Półfinały w KE? Tak szczerze to nie ma z czego zrobić takich rozbudowanych preselekcji. Piosenki są tak marne, że ja wręcz zmniejszyłabym ich ilość do 5-6, a nie szukała 9-10 na siłę, a już napewno nie 15-20. Powiem też szczerze, że gdybym była takim Gromee'm to złapałabym się za głowę, że muszę konkurować z takim np. Pablossonem z żałosnym utworem..
Gromee nam spadł z nieba w tym roku.

Byłabym nawet za takim rozwiązaniem, by przeplatać KE z wyborami wewnętrznymi, w 2 lata więcej chętnych by się zebrało na preselekcje, a wewnętrznie można wybrać dobre nazwisko i trzymać zainteresowanie, no ale to takie moje marzenia :D

revallsay

Well-known member
Wiem, że to nie wyczny, bo Gromee odpisuje na każdy komentarz, ale skomentowałam jego wpis i mi odpisał xheart Jestem dumna xheart

Genesis

Well-known member
[MENTION=14424]Genesis[/MENTION] też się wypowiedź ;P

Na jakis konkretny temat? :D

Jezeli chodzi o Groomego i jego niedoszly kawalek na Eurowizje, to nie bylem jego szczegolnym fanem. Inaczej jest z jego aktualna, zgloszona piosenka, bo urywki daja nadzieje, na cos w miare konkretnego. No, ale czekam do czwartku.
Co do preselekcji to niestety, ale w tym roku poziom jest wrecz zenujacy. Nie chce mi sie kazdego z kolei komentowac, ale jak na razie ze wszystkich dostepnych, pelnych utworow, to najbardziej podoba mi sie Delirium. A ona tez raczej na zasadzie "meh, moze byc".
Ciekawi mnie Future Folk, ale nie sadze by mogli oni uzdrowic nasza tragiczna sytuacje :cool:

simonPL

Well-known member
"Light Me Up" - szkoda, że nie ma tu jakiegoś pierdolnięcia, ale przesłuchałem parę razy i śpiewam razem z nim, bardzo fajne. Podoba mi się zdecydowanie bardziej niż inne utwory Gromiego.

simonPL

Well-known member
[MENTION=13224]blue00eyes[/MENTION], jaki ładny avatar! :D

Dzisiaj się dowiedziałem, że koncert drugiej szansy polega na tym, że są 4 pary i z każdej przechodzi jedna do finału. Nieźle. Myślałem, że po prostu przechodzi dwójka najlepszych z ośmiu, a tak... to szanse Margaret rosną. Mam nadzieję, że dadzą ją w parze z jakimś szwedzkim smutaskiem, a nie z tą drugą pomarańczową z I półfinału. :D

blue00eyes

Well-known member
A, dziękuję, uwielbiam ten fragment występu i jeszcze jak te łapki widać :)

Te pary to faktycznie większa szansa dla Margaret, no ciekawe kto się trafi, może Björkman będzie łaskawy skoro tak się o Margaret pozytywnie wypowiadał przed Mello.

Edit:Gromee sztos. 2 przesłuchanie i znam refren na pamięć. :cool:

Labra

Member
Uff... Gromee wymiata ! Profesjonalizm Eurowizyjny w każdym calu! xup x12s Nie sądzę, żeby któryś kawałek z jeszcze nie słyszanych go przebił.
Żeby tylko na żywo nie było jakiegoś krachu, to będę spokojna. I pełna mobilizacja 3 marca :cool:

blue00eyes

Well-known member

revallsay

Well-known member
... i super wygląda xhmmm podobno Lukas ma grać na gitarce, właśnie tak sobie wyobrażałam ten występ.

Już nie boję się głosowania Węgorzewskiej [MENTION=13617]simonPL[/MENTION] "12pkt dla Gromee za to że tak pięknie grał na gitarze"

Lukas pewnie będzie moim crushem tego sezonu xheat

rbl8bq.jpg

blue00eyes

Well-known member
Future Folk mnie zawiedli, ale dno.. Jeszcze tylko killer songa od Majki do kompletu brakuje.

Ehh..
1. Gromee feat. Lukas
2. Isabell
3. Ifi Ude
4. Monika
5. Saszan
6. Happy Prince
7. Marta
8. Future Folk
9. Pablosson
X Maja (nie czekam na nią nawet)

revallsay

Well-known member
Trudno zrobić ranking.

1. Gromee feat. Lukas
{przepaść}
piosenki bardzo takie 'se'/nie mam zdania/piosenka jak piosenka/mnie nie wkurzają/są mi obojętne/ewentualnie wszystko z powyższych
2. Marta
3. Szaszan
4. Happy Prince
5. Pablosson
piosenka, która mnie wkurza/ po prostu nie
6. Future Folk
7. Idi
8. Isabell
9. Monika

Tylko Gromee. Czekam na Maję, ale szału raczej się nie spodziewam.

Top Bottom