Contact us

Napierdalamy po polsku

simonPL

Well-known member
Brak United States of Emotion? Ludzie będą źli... ;)

No i Klaudia miała duże poparcie również, choć tego akurat nie rozumiem.

revallsay

Well-known member
No ludzie, no ręce, dupa, cycki opadają...

https://www.pudelek.pl/artykul/1247...olskich_kandydatow_na_eurowizje_znacie_kogos/

Gwiazdy i inne znane osobowości według pudelka:

EwelOna (Warsaw Shore) i Anella są przyjaciółkami; Seksowna rybaczka pozuje z rybami, które złowiła!; Maffashion i Ania Lewandowska jedzą pączki, Isabel nagrywa byłego premiera w kiblu; Popekw Tańcu z Gwiazdami nie ma z kim tańczyć; Rusin broni Peji; Czesia z Klau wyszła z domu; dziewczyna Durczoka zrobiła sobie cycki; Siwiec też; kolejnt raz cycki - tym razem w Koronie Królów; Wnuczka byłego premiera schudła 17 kg; Majdany i inne Szulim; Deynn i Majewski wyprowadzili się ze solycy; SIOSTRY GODLEWSKIE; Renulka...

Dzisiaj o nich pisali. Sprawdziłam.

jeżeli to są gwiazdy, które znam pudelek to kur.a dziękuję.

Specjalnie sprawdzałam - w listopadzie PISALI, że Marta wygrała The Voice. Amnezja?

Gromiego nie znają?

Co to jest? Portal o showbusinessie? Ludzie, no

simonPL

Well-known member
Dla mnie Clodie brzmiała jak wersja demo.

Dla mnie tez, dlatego w ogóle nie rozumiałem zachwytów. Strasznie źle nagrane to audio.

Co do Pudelka to niestety to jest takie kreowanie rzeczywistości dla tych, którzy czytają nagłówki (tylko nagłówki, a może i wejdą w artykuł, ale nie przeanalizują tylko łykają tekst jak leci). Eurowizja? Coś niewartego uwagi.

A przecież nie chodzi o to kto jest popularniejszy i inne kraje też nie wysyłają największych gwiazd, a o piosenkę! Poza tym teza tam postawiona, że nikogo się nie zna jest błędna i ludzie im to wytknęli w komentarzach.

Na pierwszy rzut oka występ Margaret w MF jest równie "fajny" wizualnie co ten z KE, w ogóle mi się to nie podoba:

Przykład Liamoo pokazuje, jak naprawdę nie robiąc wiele, można wszystko z paroma efektami sprzedać nieźle wizualnie:

Labra

Member
Najczęstsza opinia po ogłoszeniu dziesiątki - "Jedyna nadzieja w Gromee", chociaż chyba nikt jeszcze nie słyszał „Light me up”:lol:
Oby nie była gorsza od "Without You" , trzymam mocno kciuki za to i nie mogę się doczekać kiedy ja usłyszę xyes
Ale miło by było, gdyby ktoś z dziesiątki, którego piosenki jeszcze nie znamy jednak pozytywnie zaskoczył. Na przykład Future Folk :p

simonPL

Well-known member
Oczekiwania są duże, bo to "największe" nazwisko ;) w stawce i ktoś kto ma przeboje. Fajnie, że bierze udział!
Natomiast ja z oceną poczekam aż będziemy mieli wszystkie piosenki. Mam też nadzieję, że będzie można przygotować to wszystko fajnie na scenie i że pomysły artystów przejdą, jeżeli oczywiście jakieś będą mieli. Jest sporo czasu!

Trochę bardziej zaczął mi się podobać ten fragment Margaret In My Cabana ze studia. Uważam, że jest spoko, po prostu nie było żadnego wow na scenie. Trzymam kciuki jutro.

blue00eyes

Well-known member
Margaret całkiem dobrze brzmi [MENTION=13024]revallsay[/MENTION] kompromitacji nie będzie. ;)
Fajna, lekka piosenka, prostsza do zaśpiewania od CMD, co słychać.

revallsay

Well-known member
Margaret całkiem dobrze brzmi [MENTION=13024]revallsay[/MENTION] kompromitacji nie będzie. ;)
Fajna, lekka piosenka, prostsza do zaśpiewania od CMD, co słychać.

widziałam na fragment próby, poczekam na całość i wtedy się wypowiem :)

simonPL

Well-known member
A Ramona się nie dostała, bo użyła francuskiego w piosence.
Nie dziwię się ludziom w komentarzach, chociaż na pewno ten zespół wysłał co uznał za dobrę, ale czuć tutaj przypadek Brzozowskiego, edycja 2018. Czekam na punkty od jury za piękny taniec i grę na perkusji.

Top Bottom