blue00eyes
Well-known member
A ta AC to jest "dogrywka"? Tzn znowu tam będzie 6 utworów i z tego wejdą 2 do finału? Trochę bez sensu bo już jest spoiler, że Liamoo i S&V mają większe poparcie..
W RMF FM właśnie poleciała Cabana. Co ciekawe, ocena utworu przez 3 minuty spadła z 5 gwiazdek do 2/5.
Jakieś teorie spiskowe-zazdrośnikowe? Mam jedną. :twisted:
[MENTION=13024]revallsay[/MENTION], ma być przebojowo:
https://www.facebook.com/Eurovision.by.Simon/posts/2099190746787666
(mimo zbieżności w nazwie tej strony, to nie ja chodzi oczywiście o komentarz tego kto prowadzi tę stronę, po jakimś czasie otwiera się bezpośrednio film z Sony)
Ja czekam na całe, ale nerwy mam to musi być dobre bo jak niecto jesteśmy udupieni.
Aż tak to nie jest u mnie, wyluzuj wszystkie jego piosenki ostatnio przesłuchałam na yt i jeśli ta nowa jest przynajmniej taka sama jak reszta, to jestem spokojna, boję się bardziej samego głosowania w KE, na to sobie oszczędzam nerwy. A coś trzeba jeszcze zostawić na maj kurczę boję się że Urlik albo Isabell zakrzyczą Gromeego.co ja mam powiedzieć? 8-9 godzin w pracy o względnie normalnych nerwach. Nie w pracy - czuję się nieżywa wewnątrz. Cały czas patrzę na forum to i polskie. Cały czas na facebooku stalking Gromeego (insta jego i Lukasa też), teraz też stalking facebooka Sony.
Aż tak to nie jest u mnie, wyluzuj wszystkie jego piosenki ostatnio przesłuchałam na yt i jeśli ta nowa jest przynajmniej taka sama jak reszta, to jestem spokojna, boję się bardziej samego głosowania w KE, na to sobie oszczędzam nerwy. A coś trzeba jeszcze zostawić na maj kurczę boję się że Urlik albo Isabell zakrzyczą Gromeego.