Contact us

Napierdalamy po polsku

blue00eyes

Well-known member
może wydziwiam, ale od Niedzieli spałam może z 6 godzin w sumie... pewnie to przypadek, że akurat teraz nie mogę spać (mam tak od czasu do czasu), mam już urojenia. Nigdy tak nie przeżywałam Eurowizji. nawet jak był Michał.
Rozumiem, ja tak miałam z Donatanem i Cleo jak byli na ESC, non stop oglądałam wywiady, próby, występy, sondy, facebook, rankingi yt, notowania u buków, review'y, opinie itd. i zaniedbywałam własne życie :D

revallsay

Well-known member
Rozumiem, ja tak miałam z Donatanem i Cleo jak byli na ESC, non stop oglądałam wywiady, próby, występy, sondy, facebook, rankingi, notowania, review'y, opinie itd. i zaniedbywałam własne życie :D

ja też :p

A Gromee po raz kolejny #1 w popliście :D

revallsay

Well-known member
A jak myślicie, czy Gromee dostanie punkty od jury ?

jak Lukas ładnie zaśpiewa, zgadję, ze pewnie nie zagra na fortepianie, to pewnie tak. Raczej coś tam dostanie, jak będzie Maryśka Sadowska jeszcze raz to jest szansa. Ona chyba nie jest w cienie bita.

blue00eyes

Well-known member
jak Lukas ładnie zaśpiewa, zgadję, ze pewnie nie zagra na fortepianie, to pewnie tak. Raczej coś tam dostanie, jak będzie Maryśka Sadowska jeszcze raz to jest szansa. Ona chyba nie jest w cienie bita.
Właśnie boję że będzie
televote
12 Gromee
10 X
a u jury
12 X
10 Gromee
I ten faworyt jury X wygra :( szczególnie jeśli będzie tam ta Węgorzewska czy jak ona ma, jej może odwalić i powie, że to nie jej stylistyka i da 6 Gromiemu.

revallsay

Well-known member
Właśnie boję że będzie
televote
12 Gromee
10 X
a u jury
12 X
10 Gromee
I ten faworyt jury X wygra :( szczególnie jeśli będzie tam ta Węgorzewska czy jak ona ma, jej może odwalić i powie, że to nie jej stylistyka i da 6 Gromiemu.

sama nie wiem, a wiadomo już kto jest w jury?

polunited

Member
Gromee na bank będzie, nie przepuściliby znanego nazwiska. Może i "dziury" ma po 50 lat, ale jeszcze kontaktują z rzeczywistością :p
Pytanie czy na pewno z aktualnym singlem się zgłosił?

Co do MF, to oni nie udostępniają występów i singli na iTunes tych co awansowali do finału, żeby szanse były równe. Kiedyś też nie udostępniali tych co awansowali do Andra Chansen, ale od jakiś dwóch lat się to zmieniło (wtedy to miało jakiś sens, teraz chyba nie). A więc, jeśli chcecie wersję studyjną Margaret w m4a, to lepiej żeby nie awansowała bezpośrednio do finału, bo będzie trzeba czekać jeszcze 3 tygodnie xD

Wyniki zawsze są ogłaszane w ten sam sposób, najpierw odpadają 2 piosenki, później z pięciu pierwsza do finału, dwie kolejne do Andra Chansen i z dwóch ostatnich jedna do finału, druga odpada.

blue00eyes

Well-known member
No właśnie gdzieś tak przeczytałam, już kwadrans minął, nawet szybko leci; mam nadzieję, że jakieś fajne nazwisko się pojawi w stawce xpray

Top Bottom