Nicholas123
Well-known member
Δεν ξέρω, σηκώνω τα χέρια ψηλά...αυτοί οι καλλιτέχνες δεν με αφορούν και δεν τους παρακολουθώ. Είμαι κι εγώ κάποιας ηλικίας. Δεν είμαι πλέον 15....
Και εγώ είμαι πάνω από 30, για την ακρίβεια 32, και απορώ τι απέγινε η νέα γενιά. Εδώ στην Ελλάδα βλέπω και ακούω και δυστυχώς καταλαβαίνω τους νέους, είναι όλο βρισιές και βλακείες και τραππερς . Σήμερα, για παράδειγμα, όταν πήγαινα Βουλιαγμένη, έβαλαν στο φουλ ένα από τα ινδάλματα τους και ακουγόταν σε όλο το λεωφορείο. Εγώ την Αννούλα μου την ακούω στην ισυχία μου, με ακουστικά, για να μην πειράζω κανέναν!Δεν ξέρω, σηκώνω τα χέρια ψηλά...αυτοί οι καλλιτέχνες δεν με αφορούν και δεν τους παρακολουθώ. Είμαι κι εγώ κάποιας ηλικίας. Δεν είμαι πλέον 15....
είναι αρκετά ιερόσυλο-friendly, για ανθρώπους σαν εσένα.
Σωστά διάβασες.Με είπες ιερόσυλο τώρα;
Για να παω στα μπουζούκια πρέπει να έχω παρέα και χρόνο το χειμώνα. Εχω και διακοπές από το σχολείο Ιανουάριο-Φεβρουάριο (εξαρτάται, αλλάζουν οι ημερομηνίες) αλλά δεν ξέρω... Τώρα όμως γνώρισα μια Ελληνίδα καθηγήτρια στο σχολείο μου στην Αθήνα που επίσης αγαπάει την Αννα (όχι τόσο πολύ, αλλά έχουμε κοινό θέμα ) και μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον.Μπράβο, χαίρομαι για σένα, γιατί φαίνεται πόσο πολύ αγαπάς τη Βίσση. Δεν είσαι ανόητη κι εγώ κάπως έτσι είμαι με τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες (ηθοποιούς συγκεκριμένα, γιατί εγώ είμαι περισσότερο του θεάτρου και του κινηματογράφου).
Εύχομαι να μπορέσεις να της μιλήσεις κάποια στιγμή και από κοντά. Στα μπουζούκια θα το είχες καταφέρει, αλλά στις συναυλίες είναι πιο δύσκολο.
Αυτά ήταν, πατρίδα μου. Πόσες πιθανότητες έχω να πιάσω δουλειά στην Ελλάδα σαν καθηγήτρια αγγλικών σε λύκειο ή γυμνάσιο αν δεν είμαι Ελληνίδα αλλά έχω πτυχείο γλωσσολογίας (αγγλικά + ισπανικά) από πανεπιστήμιο χώρας της ΕΕ και τα ελληνικά μου είναι σε Γ2;
Σοβαρά ρωτάω. Ετσι όπως είναι τα πράγματα στην Πολωνία με τους ρωσικούς πυραύλους στο έδαφος μας... Ακόμη κι αν καταφέρει τώρα το ΝΑΤΟ να βρει δικαιολογία για να μην επιτεθεί στη Ρωσία, πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για όλα. Προσπαθώ επίσης με το ζόρι να κάνω να αρχίσει ο σύντροφος μου να μαθαίνει ελληνικά.
Τρέμω ολόκληρη. Και εσείς βέβαια είστε στο ΝΑΤΟ αλλά ευτυχώς πολύ πιο μακριά από την Ρωσία.