lilka
Well-known member
Το'ξερα ότι είναι η Μόρφη! Καλή είμαι!
Κρίμα όμως για το τραγούδι, είναι τέλειο, πολύ χορευτικό και ανεβάζει το κέφι!
Κρίμα όμως για το τραγούδι, είναι τέλειο, πολύ χορευτικό και ανεβάζει το κέφι!
Πάλι εγώ γράφω... με τον εαυτό μου μιλάω τελικά!
Ρε παιδιά βοηθήστε με. Υπάρχει μια σειρά με τον τίτλο "Και όμως είμαι ακόμα εδώ" την οποία παρακολουθώ και το τραγούδι της σειράς το λέει η Ρένα Μόρφη νομίζω (μοιάζει η φωνή της ερμηνεύτριας). Ποιός είναι ο τίτλος του τραγουδιού; Είναι το τραγούδι διαθέσιμο κάπου ολόκληρο;
Ναι, γιατί; Εχει την πλάκα της. Η Γερονικολού μοιάζει λίγο με μικρό κοριτσάκι, αλλά χρειάζομαι κάτι για να χαζέψω χωρίς πολλή σκέψη. Βλέπω επίσης "Τα καλύτερα μας χρόνια", αυτή η σειρά είναι πιο ποιοτική βέβαια.Παρακολουθείς αυτή τη σειρά; μπράβο, χαρά στο κουράγιο σου!
Ευχαριστώ, θα τη δοκιμάσω! Ναι, έχω όντως διαβάσει κάτι για τον Φιλιππίδη, ότι βίασε μια ηθοποιό!
Δεν έχω λόγια.
Εντάξει απαντάω αργά αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Στην Αθήνα 3-4 φορές έχω πάει.Παιδιά, κοντεύω να πεθάνω από την αγωνία. Αυτη τη στιγμή ετοιμάζομαι να βγω με προορισμό το Θέατρο Αλσος για τη συναυλία της Αννας.
Νομίζετε ότι είναι καλή ιδέα να περπατήσω κατά μήκος της 28ης Οκτωβρίου στο γυρισμό αν μένω μόνο 15 λεπτά από το Π. του Αρεως;
Η μήπως υπάρχουν ταξί κοντά;
Γνωρίζετε καλά την Αθήνα;
@Nicholas123 @alca
Πρέπει να δεις την Αννα οπωσδήποτε. Εγώ που είμαι από την Πολωνία, αρπάζω φέτος κάθε ευκαιρία που έχω να παω σε συναυλία της. Θα παω στο Αλσος και 12/7 και 13/7 και επίσης θα παω να επισκεφτώ φίλους στην Κατερίνη για σαββατοκύριακο και θα το συνδιάσω με την συναυλία της Αννας 16/7.Εντάξει απαντάω αργά αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Στην Αθήνα 3-4 φορές έχω πάει.
Την Βίσση κι εγώ θέλω να την δω. Τόσα χρόνια ποτέ δεν έτυχε αλλά δεν το κυνήγησα και πολύ. Θα έρθει στην Δράμα στις 20 Ιουλίου αλλά στις 15 γυρίζω Σουηδία... Θα πάω να δω την Έλενα σαν Antique.