Nicholas123
Well-known member
Τελικά αποφάσισα να κάνω κράτηση για διαμονή σε οικογένεια (που προσφέρεται από το σχολείο). Νομίζω είναι πιο ασφαλές για μια νέα γυναίκα 30 χρονών που ταξιδεύει μόνη της. Εαν φυσικά θα μπορέσω να επισκεφθώ την Ελλάδα φέτος για ξεκάθαρους λόγους... Πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα; Εδώ στην Πολωνία π.χ. κλειστά τα σχολεία σε όλη τη χώρα, οπότε εμείς οι καθηγητές δεν θα δουλεύουμε για 14 μέρες (ευτυχώς θα μας πληρώσει η κυβέρνηση) κανονικά, αλλά θα στέλνουμε μηνύματα με ασκήσεις και κείμενα στους μαθητές μας μέσω του ηλεκτρονικού σχολικού μητώου. Εκλεισαν επίσης τα σύνορα της χώρας και όλα τα εστιατόρια, μπαρ, μαγαζιά και καταστήματα εκτός από τα σουπερμάρκετ και άλλα τοπικά παντοπωλεία. Ενα δράμα ζουμε...
Νομίζω πως έκανες καλή επιλογή. Προτιμότερο να είσαι με μια οικογένεια. Η κατάσταση είναι ίδια με αυτήν που περιγράφεις στην Πολωνία, δηλαδή σχεδόν τα πάντα κλειστά. Ούτε εγω δουλεύω για τις επόμενες 2 εβδομάδες, καθώς τα δικαστήρια θα παραμείνουν κι αυτά κλειστά και δεδομένου ότι θα έχω διεκπεραιώσει όλες μου τις εκκρεμότητες έως τα μέσα της εβδομάδας, δεν ξέρω τι θα κάνω μόνος μου κλεισμένος στο σπίτι.