Nicholas123
Well-known member
Γεια! 9 μέρες ακόμα και παω Κρήτη, πρώτη φορά! Και το επόμενο καλοκαίρι (είμαι δασκάλα, άρα δεν δουλεύω την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, το Ιούλιο ούτε τον Αύγουστο) επίσης το'χω σχεδιασμένο, πάω για έναν μήνα στην Αθήνα στο σχολείο ελληνικής γλώσσας «Μέγας Αλέξανδρος» για να μαθαίνω ελληνικά! Ελπίζω μάλιστα να περάσω κατευθείαν στην ομάδα Γ1 . Το βασικότερο πλεονέκτημα του ταξιδιού μου είναι όμως ότι πιθανότατα θα θα χαρίσω στον εαυτό μου την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να βρεθώ σε κάποια συναυλία της Αννας Βίσση, την οποία λατρεύω εδώ και 13 χρόνια, από το ESC 2006. Βισσική για μια ζωή!
Γεια! 9 μέρες ακόμα και παω Κρήτη, πρώτη φορά! Και το επόμενο καλοκαίρι (είμαι δασκάλα, άρα δεν δουλεύω την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, το Ιούλιο ούτε τον Αύγουστο) επίσης το'χω σχεδιασμένο, πάω για έναν μήνα στην Αθήνα στο σχολείο ελληνικής γλώσσας «Μέγας Αλέξανδρος» για να μαθαίνω ελληνικά! Ελπίζω μάλιστα να περάσω κατευθείαν στην ομάδα Γ1 . Το βασικότερο πλεονέκτημα του ταξιδιού μου είναι όμως ότι πιθανότατα θα θα χαρίσω στον εαυτό μου την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να βρεθώ σε κάποια συναυλία της Αννας Βίσση, την οποία λατρεύω εδώ και 13 χρόνια, από το ESC 2006. Βισσική για μια ζωή!
[MENTION=12033]Nicholas123[/MENTION] εσύ ζείς στην Αθήνα, έτσι δεν είναι; Τι πρέπει να κάνω οπωσδήποτε όταν έρθω, που πρέπει να πάω; Να μην μου προτείνεις να παω στην Ακρόπολη όμως, ήδη την έχω επισκεφτεί 4 φορές αναγκασμένη από τους φίλους μου. Δηλαδή θέλω να πω ότι μία φορά φτάνει, είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε οι τουρίστες όταν ερχόμαστε πρώτη φορά στην Αθήνα, αλλά εντάξει, πάνω από τη μία φορά είναι κουραστικό...
Πού θα πας στην Κρήτη; αν είσαι προς Χανιά, να πας Φαλάσαρνα κι Ελαφονήσι - το λέω σε όλους αυτό, έχω γίνει κουραστικός.
Άντε, μπράβο, σου εύχομαι κάθε επιτυχία με τα Ελληνικά, αφού τ' αγαπάς τόσο πολύ. xcrossed
Η Βίσση έβγαλε καινούργιο cd, έχει κάποια καλά τραγούδια. Φαντάζομαι όμως ότι το ξέρεις ήδη αυτό.
Α, έχει τόσα πράγματα να κάνεις στην Αθήνα, αναλόγως τι σ' αρέσει. Σίγουρα ένας περίπατος σε Πλάκα (ειδκά τ' Αναφιώτικα)-Μοναστηράκι-Θησείο-Ψυρρή είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις, όπως επίσης και μια επίσκεψη στο Αστεροσκοπείο. Από κει και πέρα, Λυκαβηττό με το τελεφερίκ, βόλτα στον Εθνικό Κήπο και Πλατεία Συντάγματος και μετά να διασχίσεις τον εμπορικό δρόμο της Ερμού. Και φυσικά, υπάρχουν πάρα πολλά μουσεία, αν ενδιαφέρεσαι. Α! Και φυσικά, βόλτα στο Σούνιο, στον αρχαιολογικό χώρο. Είναι αρκετά ρομαντικά, μακάρι να το κάνεις με καλή παρέα άυτό το τελευταίο.