bURN
Active member
Yasou!! Pos ise?
Κοντεύει το Πάσχα τελικά Φέτος απ' ό,τι φαίνεται, γιορτάζουμε μαζί οι καθολικοί και οι ορθόδοξοι, έτσι δεν είναι;
Τα συλλυπητήριά μου σε όλους τους Έλληνες. Ελπίζω να δεσμεύσετε τις πληγές σας τώρα. Οι γείτονές σας από την Τουρκία προσευχήθηκαν για σας.
^ Μάντεψε
Γεια σας! Τι κάνετε; Εγώ μόλις χτες επέστρεψα από την Ελλάδα, από την Πάτρα, όπου βρισκόμουν με τους μαθητές μου λόγω του προγράμματος Erasmus. Μια τέλεια εβδομάδα που τελειώνει και αρνούμαι να το συνειδητοποιήσω. Ελλάδα, πόσο μου λείπεις!
Καταρχάς καλώς ήρθες ξανά στο φόρουμ. Κι αναρωτιόμουν πού ήσουν πέρσι. Είσαι καλά;
Πάτρα, ε; ελπίζω να σου άρεσε, έχω καταγωγή από εκεί, μάλιστα ήμουν εκεί την προηγούμενη εβδομάδα για επαγγελματικούς λόγους. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και meet up ακόμα, αν το ξέραμε!
Τι λες τώρα; Σοβαρά; Ο κόσμος ειναι πολύ μικρός τελικά! Την Πάτρα την λάτρεψα, είναι μια πόλη μαγευτική και ελπίζω να ξαναγυρίσω εκεί. Ημασταν μια ομάδα από διάφορες χώρες, καθηγητές και μαθητές, και φιλοξενηθήκαμε από το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών. Πήγαμε βέβαια και στη Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου και σε άλλα μέρη και ζήσαμε πολλές όμορφες στιγμές!
Είναι όμως σχετικά τα δύο σχολεία ή όχι; Δεν νομίζω, αλλά σίγουρη δεν είμαι. Αν είναι, αναρωτιέμαι αν γνώρισες την κυρία Μαρία Π. η οποία διδάσκει αγγλικά, είναι μια εξαιρετική γυναίκα. xsalute