Contact us

Türkçe

escandesc

Active member
Re: Türkçe , Türkçe , Türkçe

yaptığı akılsızlıktan öte bence.albümündeki şarkılarla alakası yok ki ben Hadise doğru düzgün şarkı yapsında Türkiye sürekli oryantal tarzı şeylerle katılıyor demesinler diye istemiştim.sağolsun oryantal tarzı müziğin alasını yaptı.artı o iğrenç ses ve koreografi eklenince daha da kötü oldu.4. olmak bence çok çok çok çok iyi bütün bunlara bakıldığında. yine iyi kurtuldu Hadise. dua etsin promo turlara falan.reklamını iyi yaptı.

goktengri

Banned

müziğiyle kıyafetiyle tam bir arap görüntüsü verdik, Türkiye'yi değil arapları temsil ettik. Ama ben bu işin arkasında kimin olduğunu çok iyi biliyorum. Her şarkımızda sanatçının tarzı ne olursa olsun arap ezgileri oluyor çünkü TRT bunları ekletmeye zorluyor. Yüksek Sadakat'ıda zorladı, mangayıda zorlamıştı hatırlıyorum hadisenin de hep kıyafetine karışıldı falan ( zaten o arap şarkısı yapmaya meyilliydi TRT diyince direkt arap şarkısı yaptı zaten )

Türk Eurovision Camiası TRT'den kurtulmalı. Eurovision'un haklarını başka kanalın alması lazım, ulusal kanallardan biri olabilir. ( atv hariç )

Etnik şarkı isteniyorsa, bu orta asyadan getirdiğimiz anadolu ezgileriyle olmalı.

Grinch

Well-known member

Türkiye'de etnik müzik, Türk müziği denince niyeyse darbukadan arap müziğinden başka bir şey gelmiyor akla. Bir de her şarkının içine sokarlar ucundan kenarından. Sinir bozucu.

goktengri

Banned

evet ama bu bizim suçumuz. sen kendini nasıl gösterirsen, tanıtırsan öyle bilinirsin. ne zaman ki Türkiye arabeskten arap ezgilerinden kurtulur o zaman belki onlara kızmaya hakkımız olur. Ama her şarkımızda arap ezgileri oldukça bizi böyle görmeye devam edicekler.

escandesc

Active member

iyi olmuş başı ve sonu farklı işte o kadar :D ama güzel yani. bu arada published yazma başlığa presented falan yaz publish kitap/dergi vb şeyleri yayınlamak demek :) tabi böyle olunca is presented oluyor pöff dilci olunca :oops:

goktengri

Banned

iyi olmuş başı ve sonu farklı işte o kadar :D ama güzel yani. bu arada published yazma başlığa presented falan yaz publish kitap/dergi vb şeyleri yayınlamak demek :) tabi böyle olunca is presented oluyor pöff dilci olunca :oops:

daha doğrusu released olur biz de dilciyiz burada :D

goktengri

Banned

evet 4 oluyorum ben :D iyi iyi çok çalış söyleyeyim şimdiden sanki bilmiyormuşsun gibi :D

hiç çalışmıyorum valla ilk dönem yazılıların hepsine çalışmadan girdim :D okulun kalitesinden dolayı olmalı ki ilkokul şeyleri öğretiyorlar, hiç yeni bir şey öğrendiğim yok sıkıcı geçiyor dersler.. :p

goktengri

Banned

Sevgili dostum,

Ben Yüksek Sadakat grubunun sosyal medya uzmanıyım. Seni grubun resmi video sayfasından değerli yorumların ile tanıyorum...Yorumların için teşekkür ederiz...Senden çok önemli bir ricamız olacak.Yüklemiş olduğun video Alman eurovision sitesi tarafından bilgimiz ve iznimiz olmadan yayınlandı...Bu klibin revize edilmemiş halidir.Ve ülkemizin prestiji açısından maalesef son derece olumsuzdur.Yayın kalitesi çok kötü ve senkronlarda problem görülmektedir.Senden ricamız bu videoyu yayından kaldırman.Cumartesi günü TRT'de klip resmen yayınlanacaktır.Yayınlandığı anda tekrar resmi halini yükleyip klibin yayılmasını sağlayabilirsin. Göstereceğin anlayışa,hassasiyete ve işbirliğine teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Cenk Hasdal-Yüksek Sadakat

Batu o mesajını editler misin başlıkta ki. Bilmeden paylaştık işe bak. Ayıp oldu...

escandesc

Active member

hiç çalışmıyorum valla ilk dönem yazılıların hepsine çalışmadan girdim :D okulun kalitesinden dolayı olmalı ki ilkokul şeyleri öğretiyorlar, hiç yeni bir şey öğrendiğim yok sıkıcı geçiyor dersler.. :p

10.sınıfta ben de bir şey öğrenmemiştim.Normaldir.11 de evrim geçirirsin büyük ihtimal ;)

goktengri

Banned

Resmi olarak son versiyonu yayınlandı

http://www.youtube.com/watch?v=15dxPG8_iUU&feature=channel_video_title

evet ben bi değişiklik göremedim ama o senkron sorunları falan halledilmiş ilk başta çok kötüydü

benim farkettiğim şu.

resmi olarak yayınlanmadan önce ki videoyla sonraki ni 2:35 ten sonra dikkatli izleyin, izinsiz yayınlananda bir kaç saniyelik takılma var.

Last edited:

escandesc

Active member

Klip de ne kadar değişmiş anlatamam. Pöf çok iğrenç favori olmamak.Sıkıldım burda.Başka ülkeleri destekliyorum artık. :S

Top Bottom