escandesc
Active member
Re: Türkçe , Türkçe , Türkçe
Türkiye'ye ne oldu ?
Türkiye'ye ne oldu ?
Libyada ne oluyor onu bile tam olarak bilmiyorum ya.Çok uzak kaldım gündemden. :S O yüzden yorum yapamıyorum tam olarak.Ama ana olayı biliyorum tabi.)
Fatih Terim bir maç öncesi yaptığı ingilizce açıklamada; okunuşu ile ''...it d...azınt medır for as, for mi.Big geyms iz den dı adır geyms.Anforçunitli evri tayms vi hev di kontrol dı geyms.Andır dı kontrol dı geyms...vi hev dı sam posibiliti, sam big çensıs, sam big okazyon...'' diyeli 4 yıl oldu...
Haha Batu
Fatih Terim bir maç öncesi yaptığı ingilizce açıklamada; okunuşu ile ''...it d...azınt medır for as, for mi.Big geyms iz den dı adır geyms.Anforçunitli evri tayms vi hev di kontrol dı geyms.Andır dı kontrol dı geyms...vi hev dı sam posibiliti, sam big çensıs, sam big okazyon...'' diyeli 4 yıl oldu...
Haha Batu
Haha Batu
ingilizce bilmemek ayıp değil, artistlik taslayacağım diye tercümanın olmasına rağmen ingilizce konuşmaya çalışmak ayıp.