Contact us

Türkçe

goktengri

Banned
Re: Türkçe , Türkçe , Türkçe

Ben pek aman aman bir şarkı bulamadım kendi zevkim için. Benim için ilk defa çok sönük bir yıl olucak :(

Gerçekten milliyetçilik yapmıyorum ama en çok bizim şarkımızı seviyorum bu sene :D

Grinch

Well-known member

Şu son 10 sene içinde (öncekileri zaten hatırlamıyorum pek) ilk dinleyişte sevdiğim tek şarkı bu. 80'ler ve ayrıca Bon Jovi delisi olduğum için olabilir; ama çok güzel yav! Yalnız şu darbuka ve atari müziğine benzeyen klavye tonu çok sinirime dokunuyor şarkıda.

Okan

Active member

Amaury Vassili - Sognu'dan nefret ediyorum :D. Ayrıca Lena berbat , Bosna'yı beğenmedim , Danimarka'ya çalıntı diyolar. İrlanda çok sönük kaldı. Arnavutluk'taki kadının sesi kulağımı tırmalıyor. İsveç'i beğendim ama bazıları beğenmemiş. Ermenistan hoş ama yetersiz. Azerbaycan sıkıcı.

Sonuç olarak favori olmasak da sıkıcı olmayacağız , millet oynayacak yani :D.

Turkish97

Active member

Lena aşırı derece de abartıldı... Sırf Lena olduğu için herkes sevdi...

Biz de seneye yine Yüksek Sadakat mı göndersek ne.... :roll:

Grinch

Well-known member

Sognu benim favori şarkım ama Blue'nun kazanmasını çok istiyorum. Severdim ben onları :)

Lena aşırı derece de abartıldı... Sırf Lena olduğu için herkes sevdi...

Biz de seneye yine Yüksek Sadakat mı göndersek ne.... :roll:

Lena'ya aşırı sinir oluyorum ya! O yapay aksanı, gülüşü, hareketleri falan... Neyse bu sene kurtulmuş o yapaylığından biraz, daha yetişkin biri gibi görünüyor. Şarkısı da geçen seneki çocuk şarkısından kat kat iyi.

Okan

Active member

Bu ses kartından ses ayarlarıyla sesi inceltme varya hani :D. Y.S'nin şarkılarını incelttim süper oldu , hele bu Live it up :D. Resmen farklı bi rock grubu söylüyor gibi :D.

Okan

Active member

Azərbaycan Respublikası :)

Arkadaşlar bu Libya'nın hali n'olcak ?

escandesc

Active member

Libyada ne oluyor onu bile tam olarak bilmiyorum ya.Çok uzak kaldım gündemden. :S O yüzden yorum yapamıyorum tam olarak.Ama ana olayı biliyorum tabi.:))

Top Bottom