Contact us

Türkçe

Okan

Active member
Re: Türkçe , Türkçe , Türkçe

Evet , eğer bu yarışma gerçekten şarkı yarışmasıysa bence Eric kazanmalı :D.

Okan

Active member

Bu arada 9 sayfa olmuşuz :D.

Bosna Hersek'in şarkısını fazla abartmadılar mı ? :D

escandesc

Active member

evet normal bir şarkı aslında ama yine de hoş ilk 10 olabilir ama ilk 5 fazla gelir gibi geliyor bana. Ayrıca Estonya ve Norveç'in şarkısı da çok abartılıyor. İkisinden de nefret ediyorum :D

escandesc

Active member

ahaha :D neresi farklı ki bana normal geldi :) tabi ses orda daha belirgin belki ondandır :D

Turkish97

Active member

Stüdyo versiyonu süper...Eric biraz amatör sanatçı olmasına rağmen canlı performansı yine de çok iyi bence... :D

escandesc

Active member

sahnede muhteşem olduğu için etkiliyor bence yoksa sesi o kadar mükemmel değil ama kötü de değil ortalama birşey :)

escandesc

Active member

erkek mi sandın ? ahaha :D neyse ben de senin 14 yaşında olduğunu duyunca şaşırmıştım. valla bu yaşa bu ingilizce süper. ben 14 yaşındayken ingilizceyi pek bilmezdim :D ben de çok büyük değilim ama olsun . 18 yani ingilizce için ideal yaş :D

Last edited:

goktengri

Banned

Senin biyografini okudum aynen ben de çevirmen olmak istiyorum. İyi geliri var gerçekten :D

escandesc

Active member

gerçekten mi :D bu sene sınava gireceğim ilk 500e girersem yazacağım Mütercim Tercümanlık olmazsa İngilizce Öğretmeni olacağım gibi :D ben paradan ziyade tercüman olmak istiyorum aslında ama bence de iyi geliri var :D ah keşke olsa =)) puanı aşırı yüksek malesef ( iyi üniversitelerin tabi ) zaten tercümanlık da oralarda okunması gerekiyor .yani daha avantajlı ama zor biraz benim için :(

goktengri

Banned

ben öğretmenlik yazmam sanırım yapamayacağımı düşünüyorum bir de geliri iyi değil üniversite hocalığı kazanmadıkça...

sen son sınıftasın değil mi :D nasıl hazırlanıyorsun peki her gün test çözüyor musun ?

escandesc

Active member

valla her gün olmasa da çözüyorsun yani. 100 günse 90nında test çözüyorsun . ama çok sabır işi gerçekten bir daha bu seneyi yaşamak istemem açıkçası. bu arada 2 hafta sonra YGSye giriyorum şans dileyin.:D bildiğim yerlerden sorarlar inşallah :) öğretmenlik mütercimliğe göre biraz daha rahat bir meslek ondan yazabilirim.normalde istemiyorum açıkçası. :S

Top Bottom