Contact us

Türkçe

goktengri

Banned
Re: Türkçe , Türkçe , Türkçe

@Goktengri Aynı şeyi ben size önerdiğimde kabul etmemiştiniz. Oysa başlıkta bulunan Ulusal Final'i bile küçük bir yarışma havasında yapmayı, onun sunumlarını bile hazırlamayı size ben teklif etmiştim, ama hepsini görmezden geldiniz. Şimdi bu YENİ fikri onaylamanız ne kadar da hoş.

ben sen yorulmayasan diye söylemiştim kabul etmedim diye birşey yok yanlış anlamışsın neyse olay çıkartmanın lüzumu yok

Deleted member 5361

Guest

@GokTengri

Olay falan çıkarıyor değilim. Sadece önceden reddettiğiniz öneriyi şimdi başka bir üyenin önerisi üzerine kabul etmeniz beni şaşırttı. Ortada yanlış anlaşılan bir durum olduğunuda sanmıyorum. İyi uygulamalar dilerim size.

Okan

Active member

Problem olacaksa kullanmayalım... Zaten öylesine yapmıştım,kullanacağımız kesin de değildi.

Keşke bu şarkıyı gönderebilseydik :D

Okan

Active member

Uyuz oluyorum ESC'de Türkiye'nin şarkısını beğense bile illa bir şey bulanlara. Zaten Dünya'nın en güzel şarkısı bile olsa ülkenin adı Türkiye diye geçince millete bir şeyler oluyor. Almanya Lena'nın şarkısını göklere çıkarıyor , biz yerden yere vuruyoruz. Yok böyle bir şey... ;)

Turkish97

Active member

Uyuz oluyorum ESC'de Türkiye'nin şarkısını beğense bile illa bir şey bulanlara. Zaten Dünya'nın en güzel şarkısı bile olsa ülkenin adı Türkiye diye geçince millete bir şeyler oluyor. Almanya Lena'nın şarkısını göklere çıkarıyor , biz yerden yere vuruyoruz. Yok böyle bir şey... ;)

Dünya bize düşman. :)

escandesc

Active member

:D evet de adamlar bu sene haklı olabilirler yani. ilk 5 falan hayal geliyor bana şu an :D

Okan

Active member

Evet büyük ihtimal , bu sene İsveç'i destekliyorum. Melodifestivalen'de son dakikalar çok heyecanlıydı :D.

escandesc

Active member

İsveç ya benim de favorim çok mutluyum şu an . sanki Türkiye 1. olacakmış gibi seviniyorum :D 1. olursa Türkiye kazanmış gibi sevineceğim zaten :D

Okan

Active member

Aynen bu sene İsveç kazanırsa Türkiye kazanmış gibi olacak benim için :D. Türkiye'den kaç puan gider acaba ? :D 12 puanın gitmesini isterdim ama gideceği yer belli :D Bize gelecek yer de belli :D.

escandesc

Active member

olsun 10 puan gider o zaman Almanya'ya gitmişti geçen sene :D İsveç'e de gitmeli :D

escandesc

Active member

Eric Türkiye'yi temsil etse ben çok sevinirdim. Onlar bulup bunamasınlar . :D zaten bizim beğenmemiz daha önemli biz oy atacağız Eric'e :D

Top Bottom