Contact us

serbian/srpski!

Milos-BC

Well-known member
Re: Pričaj srpski da te ceo svet razume!! (RS)

Ех супер, хвала! :D Сад бум мало вјежбао па бум јавио напредак. Јел вама чундо кад ја пишем јекавицом и ћирилицом? :'D

Није ми уопште чудно, штавише, баш ти супер иде :D Само овако настави xcheer :D

aletem

Well-known member

Jebali ste mater Francuzima. A otac? - I njega :lol: Francuzi sad bi mogli da igraju nesto drugo, na primer - Sojic tango. :lol: :lol:

Milos-BC

Well-known member

Tangoooo Sojic, smiruje zivci spusca pritisaaaak xbb :lol:

Nisam ocekivao da ih ovako odvalimo. Ocekivao sam bolji pristup nego protiv Belgije i Ukrajine, jer je Francuska ipa zvucnije ime i atraktivniji rival, ali da cemo ovako lagano da dobijemo i da ih bukvalno ispreskacemo i uzduz i popreko nikako.

Pobedila je ekipa. Bas ono sto sam govorio i na sportskoj temi, mora da se igra timski i kolektivno. Cak i oni najslabiji su odradili odlicne role (Stimac i Gagic). Parkera smo cuvali pozicionom odbranom (jedini moguci nacin), gde su se cuvari smenjivali na njemu, odlicno smo i skupljali reket i opalili im nekoliko sjajnih blokada :D Prezadovoljan sam. Takodje smo ih dodatnim forsiranjem zonske odbrane izvlacili iz reketa i primoravali na suteve spolja, a Francuzi su tradicionalno losi suteri i njima se sve akcije zapravo radjuju u reketu. Tu su najopasniji. Lako i kontrolisu skokove jer su atletski verovatno najbolja ekipa na sampionatu, petorka je visoka i fizicki sjajno pripremljena.

Nadam se da ce nam sada pasti Italija u 1/4 finalu. Oni su idealni. Unutrasnju igru nemaju, nemaju ni centre u rotaciji, samo sut za 3 poena :D Takve ekipe je najbolje izmoriti a onda ih puniti preko centara i koristiti upravo navedenu slabost. Italijani nam bas leze i njih prizeljkujem prekosutra.

Milos-BC

Well-known member

Eto, aletem, ipak mi dobismo Spance :lol:

Smesno je koliko su providno ovo odradili (ne zelim da verujem ali....) ali iskreno, ocekivao sam. Hteli su nas i dobice to sto su trazili. Pre 3 godine smo ih skinuli sa svetskog trona, sada imamo sansu da ih skinemo i sa evropskog.

Nismo favoriti uopste ali imam dobar osecaj. Evidentno je da imaju problema u svojoj ekipi i da njihova igra, barem za sada nije na nivou koji godinama krasi Spance. Naravno da znam i da igraju sa zadrskom, te da ce protiv nas bolji biti ali ne toliko kao pre gde su se bukvalno izivljavali na svima.

Imaju dosta slabosti u ekipi, dobro sam ih proanalizirao i imamo kvalitet da iskoristimo sve te njihove slabosti. Posebno su tanki iznutra i tu bi im ja spremio jedno dve-tri minijature, tacno znam kako.........

U svakom slucaju, videce vec prekosutra sto su nas ovako potcenili i videce koliko su pogresili u proceni, jer ako nista drugo, ocekujem da ih zestoko namucimo. Mi ne mozemo nista da izgubimo ako izgubimo a oni i te kako mogu.

aletem

Well-known member

Ja navijacu sad za vama, za Hrvate i Slovenci. Ja mislimk da ako igrate kao protiv Francuska, onda dobijate utakmica. ;)

Scooby

Well-known member

Ови Шпанци су невиђене сероње, беше то муљажа на квадрат. Надам се да ћемо да их добијемо јер вала руку на срце и нису ништа показали до сада што се игре тиче. Хрвати играју одлично и баш су ме одушевили. Након оног дебакла против Шпанаца на старту ја мислио да ће опет да се распадну а они се баш дигли у небеса, а што је најважније играју лепо и течно. За Словенце немам појма шшта да мислим, час топло час хладно, мислим да ће испасти од Француза (на жалост)

Узгред тек сада видех да имамо и тему за властити језик, ајд лепо

Milos-BC

Well-known member

Cela kosarkaska javnost sirom Evrope ali i sveta im se smeje zbog ove sramote sa meca protiv Italijana. Stvarno su to fukarski odradili ali iskreno, nije im prvi put, a i ja sam svakako ocekivao. Samo moram reci, to je potez ocajnika. Da su oni tako sigurni u sebe, ne bi njima bilo bitno sa kim igraju a ovako vide i oni sami ono sto se i vidi na njihovim mecevima, a to je da su svakako i dalje prvi favoriti za zlato ali da nisu ni blizu one Spanije koja se sprdala i izivljavala na svima redom.........kakav je to sampion koji kalkulise i bira sebi protivnike?

Vise no ista bi voleo da im danas pokazemo koliko su se zajebali u proceni i da ih eliminisemo kao i pre 3 godine ali, ruku na srce, bice jako tesko i sanse su nam 30% maksimalno. Dosta toga zavisi kako udjemo u utakmicu. Moramo da umrtvimo ritam od starta i da igramo tvrdo, na mali broj poena. Nikako ne sme da se dozvoli da se rastrcimo i upadnemo u njihovu "masinu" jer oni su sa "run and gun" kosarkom na "ti". Treba se bukvalno "tuci" sa njima od starta, jer ce oni to raditi kao i uvek, i na agresiju mora se jednako odgovoriti. Brine me njihova spoljna linija koja je najjaci deo tima kao i odbrana za koju imamo generalno resenja u teoriji, a nadam se da cemo imati i u praksi. Marka Gasola treba brzo izbaciti iz igre i uvesti ga u problem sa licnim greskama..........moramo dakle biti agresivni, tvrdi, i isto tako treba i odbrana da bude brza i agresivna kao protiv Francuske, a na bekovima i plejevima da se igraju preuzimanja kao sto se radilo sa Parkerom u zadnjoj utakmici.

Nek zapnu do kraja, pa sta nam Bog da. Niko im nece zameriti ako ispadnu od Spanije ali samo da daju maksimum i da se ne predaju.

SRBIJA

Banned

Pa cekaj je l' to status iz zajebancije ili ozbiljno? :lol: :lol:

Scooby

Well-known member

Ma zajebancija bre :lol:

LakZaNokte

Well-known member

320 lajkova za onaj komentar xrofl2 xrofl2
tak da očito koka ima i par stotina frendova na fejsu koji se vjerovatno više manje svi pitaju zakaj su joj čak i tam frendovi xbow
lajkam xbow

razmišljam da joj pošaljem frendić rikvest, zanima me kaj još piše :mrgreen:

btw, ova zadnja slika se ne vidi :mrgreen:

Milos-BC

Well-known member

Hahaha, pokusah i ja da je nadjem na FB al nisam uspeo, nije mi je izbacio :lol: :D

I mene je intresovalo dal ima jos neki ovakav biser slicnog tipa :D

Probaj da refresujes stranicu i trebalo bi da se pojavi slika, meni se normalno vidi.

Scooby

Well-known member

Milica Or'o xrofl3xrofl3xrofl3

A tek ova druga ćurka - kad je počeo WWI - 1389. xrofl3

Scooby

Well-known member

Kvalifikacije smo započeli sa 0:0 protiv Škotske

Milos-BC

Well-known member

Mi smo kraljevi nebitnih utakmica. Kad rezultat nema znacaj mi igramo lepsravo, pobedjujemo, realizacija na nivou............a kad postoji pritisak nas nema nigde. Svakako da u ovim zadnjim mecevima postoji vidljivi napredak sto u motivaciji igraca, sto na taktickom planu ali sta nam znace pobede sada protiv Makedonije, Japana, Velsa kad ne idemo ni u baraz.

Generalno, to nismo zasluzili svakako ali matematika kaze da zaostajemo samo 3 boda za :hr: u ovoj grupi, a to je tacno onaj poraz u Skoplju. To je poraz koji nas je eliminisao. Ne ni onaj poraz od Belgije kuci od 3:0 vec taj poraz u Skoplju gde smo odigrali katastrofalno. Mogli smo i u Skotskoj da uzmemo tri boda, to je isto manji kiks, ali ne kao ovaj u Skoplju. Ovo ostalo je manje-vise neka realnost u ovom trenutku.

Mislim da je red da nas i Mihajlovic postedi svog daljeg prisustva na klupi. Pokazao je i vise nego dovoljno.

Scooby

Well-known member

Апсолутно се слажем да је Михајловић главни кривац за дебакл (мада реално то и није био толики дебакл). Да је имао већа муда и мало више мозга могли смо да се прошетамо кроз ове квалификације. Али је он својим дебилисањем уништио атмосферу у тиму и на крају кад је видео да је враг однео шалу онда се покрио ушима (говедо).

Мислим да је кључна грешка коју су направили и Михајловић и Штимац та што су им се све квалификације сводиле на те две међусобне утакмице, или боље речено на хушкање једних против других. А остале су елиминисали скроз. Е зато смо пукли и једни и други. За Хрвате мислим да је једина шанса да оду на тај Мундијал ако добију Исланд у баражу јер тешко да се шта може променити у приступу играча за мање од месец дана до тих утакмица.

Top Bottom