Contact us

serbian/srpski!

Scooby

Well-known member
Ajme, šta se desilo da niko više ne priča ovde srpski? :)

I moram da kažem da jest istina kad kažu da pričaj srpski i ceo svet će da te razume :) to dolazi od jednog slovenca...

Srpski je prevaziđen, sad idemo u EU i moramo da zaboravimo sve, a naučimo Briselski :lol:

Carian

Well-known member
Srpski je prevaziđen, sad idemo u EU i moramo da zaboravimo sve, a naučimo Briselski :lol:

Ne brini, Slovenci smo več u EU i još nismo naučili briselski. Iskreno, mislim da danas puno ljudi kod nas žali da se ne priča više srpski kod nas :) A to ga će biti sve više...

Scooby

Well-known member
Književni srpski jezik se sve manje priča i među Srbima veruj mi.

Carian

Well-known member
Književni srpski jezik se sve manje priča i među Srbima veruj mi.

Vrlo kasan odgovor ali još uvek relevantan :) I kod nas je ista priča, ali nema frke. Svega je kriva ipak Seka Aleksić. Da je ta seljanka naučila pričati srpski kako treba, ne bi bilo frke danas u Beogradu :mrgreen:

Carian

Well-known member
@ RoSSerb, mrm, Scooby

Društvo, izvinite što sam vas uvalio u probleme na ruskom forumu. Inače bih htio da kažem još samo jednu stvar pokraj svega što se tamo zbivalo.

Ti ljudi si nisu ni svesni koliko mržnje imaju prema Rusiji i Rusima. Može jim čovek kategorički sve dokazati i s argumentima poduprijeti, ali na kraju će još uvek vrištati isto. A šta je najsmešnije na kraju - mi smo krivi za političku debatu.

Kako god bilo, izvinjavam vam se vama, ali mi nije žao.

Top Bottom