Contact us

serbian/srpski!

Milos-BC

Well-known member
Re: Pričaj srpski da te ceo svet razume!! (RS)

Dik Advokat novi selektor fudbalske reprezentacije! xcheer xbow

Iako sam vise bio za Drulovica licno, ovo je fenomenalan izbor. Trener sa znanjem i pedigreom i trener svetskog renomea. Napravio je odlicne rezultate sa Rusijom i Korejom, a ovaj tim Srbije ima veliki potencijal. Da ne govorim sta je sa Zenitom napravio.

I sto je jos vaznije, Advokat tesko da ce da naseda na menadzerske kombinacije, znaci, igrace oni koji stvarno i zasluze.

Scooby

Well-known member

E ako nas ovaj ne izbavi i službeno možemo da čitamo opelo našem fudbalu!

Nego kakve su ono vesti da je gazda Paoa zainteresovan za Partizan? Ako se to pokaže kao istina onda će to biti odlična vest

Milos-BC

Well-known member

Licno mislim da nema istine u tome, ali svakako da bi bilo i vise nego odlicno kad bi se obistinilo.

Milos-BC

Well-known member

Ovaj :bg: Ludogorec se bas lepi za ex-yu ekipe :D Dva puta igrali sa Dinamom, evo sad i sa nama drugi put za dve godine.

Ovog puta sam bas zadovoljan sto smo njih dobili. Ekipa koja je otprilike u nasem rangu, a postoji i motiv osvete, jer su nas prosle godine bas oni eliminisali a i sad su povlasceni umesto nas. Znaci, motiva za osvetu na terenu na pretek.

Zasluzuju svaki respekt, u Ligi Evrope prosle godine stigli do 1/4 finala, tukli PSV izbacili Lazio...........sama ta cinjenica zasluzuje respekt.

Ipak, mislim da cemo ih ovog puta izbaciti i da cemo im se, za razliku od prosle godine, sada suprotstaviti na pravi nacin.

Scooby

Well-known member

A ja pak mislim da je sudeći po igračkom kadru Ludogorec misaona imenica za sve ex ju klubove

Milos-BC

Well-known member

Pa da je to istina, onda bi nas prosle godine rastavili od zivota recimo, a prosli su nas uz ogromnu dozu srece + na nase gluposti. Bili su tek za nijansu bolji.

Ali bitno je istaci da je Partizan prosle godine u to doba imao najgori tim u zadnjih 20 godina + najgoreg trenera ikada. Znaci bili smo raspad zivi, a sa njima smo odigrali i vise nego korektno. U Beogradu smo promasili bar 4 zicera. Nekoliko puta se i lopta setala po gol liniju. Tu su dobili golom iz nepostojeceg penala. A sada je situacija znatno drugacija. Sada nismo krpili ekipu polovnjacima, i nismo dovodili igrace da igraju iz aviona maltene, vec je ekipa neko vreme na okupu a okosnicu cine iskusni igraci.

Gledano po rezultatima bi tako trebalo da bude ali u duelu sa nama se to nije videlo. Ako smo prosle godine sa kvazi ekipom imali sansu da ih izbacimo i to dobru, imacemo i sada.

Savrseno dobro poznajem njihov sastav i sve ostalo kao i ostali u klubu i nista ne moze da me iznenadi. Skenirao sam ih dobro jos prosle godine. Ista je to ekipa kao i prosle godine, samo uz dodatih par pojacanja. Imaju to iskustvo iz LE i to im je jedini plus, ali imamo i mi iskustva iz evropskih takmicenja.

50:50 su sanse. Oni su favoriti (blagi), ali iz njihovog ugla su prosli lose jer su dobili najtezeg protivnika od nepovlascenih ekipa.

Scooby

Well-known member

Izgubili ste glatko u obe utakmice. Kakve priče o sreći, nesreći i ostaloj boraniji. Daj Bože da ih razvalite u obe utakmice i dogurate što dalje u evropskim takmičenjima ove godine, ali sudeći po prvoj utakmici protiv Farana ove godine ja nisam optimista.

Milos-BC

Well-known member

Toliko su glatko pobedili da im se lopta tri puta kretala po gol liniji. U revansu su imali vise srece nego pameti.........

No, sta je bilo, bilo je, ovo je sada novi dvomec. Jaci smo nego sto smo bili i imamo bolje izglede. Za koliko ce to biti dovoljno, videcemo.

A prva utakmica u sezoni je uvek i najteza, pogotovo kad se izadje sa priprema. Nikad se nijedna ekipa ne naigra preterano tu. Mi smo i u sezoni kad smo usli u LS tesno prosli Pjunik iz Jermenije. U prvoj utakmici je bilo 3-1, tamo 1-0. Svaka utakmica je prica za sebe, a forma se dize kako sezona odmice.

Scooby

Well-known member

Forma se diže kako sezona odmiče u ligaškim takmičenjima gde jedan kiks ne znači ništa. Ovo su eliminacione utakmice i jedan kiks često znači i šamarčinu. Jednako tako je i žalosni Čukarički jedva izvukao 0:0 u Andori u prvom kolu kvalifikacija za EL, i šta dobiše u narednoj fazi protiv jačeg rivala? Šamarčinu.

Već rekoh, daj Bože da svi naši klubovi prođu ali da sam optimista, ni najmanje

Milos-BC

Well-known member

Zato se igraju dve utakmice, a ne samo jedna. Moze da ti se desi da kiksnes u jednoj, ali u dve vec treba da budes los (u tom trenutku). Desi se nekad da ti nije dan, ali retko se desava dva puta bas.

Meni nista iznenadjujuce nije, pogotovo jer je to normalno. Igracemo bolje protiv jacih protivnika. I prosle godine smo bolje igrali protiv Ludogoreca nego protiv Shiraka onako jadni. U Beogradu smo pogotovo odigrali dobro.

A sto se tice ostalih, za sad se jedino Vojvodina izbrukala. Ovi Slovaci nisu na papiru ovoliko jaci a unakazili su ih. Maric je nikakav trener, on je rodjeni gubitnik i ne cudi me ovaj ishod.

Cukaricki igra protiv dosta jace ekipe od sebe i ovo je njihova realnost. E a sad to sto si pisao za 0:0 protiv Santa Hulije moze da se kaze da je kiks, ali to je opet jedna utakmica, nakon dve utakmice su prosli sa ukupnim rezultatom - 4:0. Zato se igraju dve utakmice, a forma ne moze da bude na vrhuncu u julu mesecu kad ni prvenstvo jos nije pocelo.

Jagodina se odlicno prikazala i imaju sanse da eliminisu Kluz.

Milos-BC

Well-known member

Albanci su pokazali celom svetu ko su i sta su..........meni ovo nije nista sokantno. Izvestavanja njihovih medija i docekivanje njihovih igraca kao da su nacionalni heroji jasno govori kakvi su to ljudi. Cast izuzecima kojih ima.

Meni samo nije jasno dokle smo mi spremni da trpimo ponizavanja na nas racun. Sad smo imali priliku da gledamo i zastavu Velike Albanije u sred Beograda i njihovu bolesnu politicku propagandu.

Ludilo je bilo da UEFA dozvoli da se dve ovako zakrvljene zemlje sastanu u ovakvom mecu. Jednostavno je ludo. Ako su razdvojili Spaniju i Gibraltar, Jermeniju i Azerbejdzan, morali su i nas.

Jasno je bilo da ovde fudbal nece da bude u prvom planu.

SRBIJA

Banned

Albanci su pokazali celom svetu ko su i sta su......

Videćeš da na kraju neće biti tako, opet će pući preko naših leđa iako objektivno ovog puta jeste i njihova krivica. Ali šta ćeš, ne da mi se više nervirati. :lol:

Milos-BC

Well-known member

Videćeš da na kraju neće biti tako, opet će pući preko naših leđa iako objektivno ovog puta jeste i njihova krivica. Ali šta ćeš, ne da mi se više nervirati. :lol:

Nama kazna ne gine..........ali nas mogu samo da kazne za propust u organizaciji, eventualno za upad par navijaca na teren. Ali, provokacija je bila takva da prosto nisi mogao da se ne upecas, jer kad sam se ja iznervirao gledajuci sve ovo, onda mogu da zamislim kako je tek tamo bilo..........

Ali uslovi su postojali da se mec nastavi, UEFA je trazila da se nastavi, oni nisu hteli, plus su oni organizovali prekid i jasno se vidi ko je organizator. Bilo bi stvarno skandalozno da se ovo okonca bilo kako osim nasom pobedom, ili oduzimanjem bodova njima.

SRBIJA

Banned

Pa da su nasi pametni ne bi se tako lako upecali i pokazali bismo da nismo isti kao oni? Verovatno je to jednostavno mentalitet jednog Srbende koji mu ne dozvoljava da ostane ravnodusan prema takvim stvarima. Bas su se poigrali sa nama. Uostalom, nasi su upali na teren i napali njihove igrace tako da me uopste ne bi iznenadilo da mi prodjemo daleko gore.

Scooby

Well-known member

Mi nećemo proći gore iz prostog razloga što ovaj put nismo krivi. I dosta više da se posipamo pepelom za sve i svašta, a tamo neka polupismena bagra da nam kroji sudbinu

Milos-BC

Well-known member

^^ Tacno tako. Nema potrebe da dodatno sebe pravimo krivima kad nismo. Ono je zapaljiva atmosfera a ti da uradis onako nesto.......pa ne mozes da ocekujes da ce svi nemo da posmatraju. Zamislimo da je u Albaniji npr. Andrej Vucic pustio dron sa zastavom Velike Srbije. Pa ja mislim da bi sve srpsko bilo pobijeno na stadionu.

Uopste necu da branim nase navijace niti da, po defaultu, branim nas, ali ovde je jasno cije je ovo maslo. I opet, izletelo je par navijaca sa tribina, vecina je ostala pribrana. Ali ne mozes a da te ne iznervira. Pa ja sam poludeo gledajuci preko TV-a.

Scooby

Well-known member

Apsolutno. Ni ja nisam ubeđen da bih reagovao na sličan način kada bi bio na tom mestu. Pa jebote, u glavnom gradu vlastite ti zemlje serviraju ti zastavu koja jasno implicira rasparčavanje te iste zemlje. Kakvu drugu reakciju da očekuješ

Top Bottom