Contact us

serbian/srpski!

Milos-BC

Well-known member
Re: Pričaj srpski da te ceo svet razume!! (RS)

Morali smo da ubacimo taj sistem da se clanovi odobre tek nakon pregleda IP adrese i maila ne bi li predupredili spam botove da se registruju (a bila ih je gomila u proslosti).

SRBIJA

Banned

Aha :eek: Inače nije loš forum, nije toliko živ koliko vidim no dobro. :D Moracu da pripazim da se toliko javno ne eksponiram sad :''''''''DDDDDDDD

Milos-BC

Well-known member

Forum je zaista super i i taj a i ovaj ovde smatram "svojima" tj. kako se narodski kaze "svojom drugom kucom", ali iskreno, koliko god ga voleo (a volim ga jako), ovaj forum mi je ipak #1 i njega nijedan drugi nikad nece moci da zameni.

Milos-BC

Well-known member

Mladi juce torpedovali Belgiju u sred Belgije sa 3:0 a "matori" Irce u Dablinu :D Imamo sad stvarno sjajnu generaciju i u mladoj i u seniorskoj konkurenciji i nadam se da necemo uprskati kao sto smo ranije znali.

Najgore ce da nam bude u grupi kada budemo igrali protiv Albanije (pogotovo u Tirani). Em oni, fudbalski, nisu naivni uopste em ce to da bude sve samo ne fudbal, a vecina ljudi i tamo i ovde ce to da tretira kao rat, pa ce biti na tribinama "Ubij Siptara", "Kolji Siptare", "Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji" itd..........

SRBIJA

Banned

Nista novo, samo me zanima zasto UEFA nije predupredila ovo kao sto je uradjeno u slucaju Azerbejdzana i Jermenije i jos nekoga. xshrug Bas bezveze za momke. :( Ali videcemo, ja mislim da cemo bar u baraz ali s nasima se nikad ne zna. :) :) :) :) :)

Milos-BC

Well-known member

To se i ja pitam, i to mi je bila prva reakcija posle zreba. Razdvojili njih, a nas kao nema potrebe i eto upali u istu grupu. Ako ne budu bar zabranili gostujuce navijace, bilo stvarno zescih sranja na tribinama, ma koliko ozbezbedjenje bilo. A bice jos i poseban pritisak na igrace obe ekipe pred te meceve. Albanci su tvrda ekipa, ne daju mnogo golova ali i ne primaju mnogo + dosta igraca igra u inostranstvu a imaju albanske pasose, tako da su fudbalski dobro potkovani.

Sa nama se nikad ne zna. Objektivno nas tim je, posle Portugala, najkvalitetniji u grupi, ali to nije garancija ni za sta. Trebalo bi da budemo bar treci i osiguramo baraz, ali znajuci nas nece biti cudno ni da osvojimo sijaset bodova protiv Danaca i Portugalaca a da kisksamo protiv Jermena i Siptara. Ali nas tim ima veliki potencijal i verujem da cemo se naci na evropskom.

Milos-BC

Well-known member

Nisu velesila, ali mi nemamo pravo nikog da potcenimo. Nas je i jedna Estonija (uz svo duzno postovanje) kantala u sred Beograda sa 3:1........oprezno i disciplinovano od pocetka, danas u fudbalu nema autsajdera, jednostavno svi znaju da igraju fudbal, i samo ako smo ozbiljni mozemo ostvariti ono sto zelimo.

Milos-BC

Well-known member

Ima i jedan gde je neki lik dopisao "20 - Bora Drljaca" i zaokruzio to, a onda dopisao "stari vuk je jos u punoj snazi" :lol: Cak ima i nacrtan Bora na listicu xrofl3

Scooby

Well-known member

Ma Bojana gubi sto posto :(

SRBIJA

Banned

Opet Srećni ljudi na RTSu :'D xheart

Milos-BC

Well-known member

Nemoj tako, to je serija rekordne gledanosti :D

A moramo necim da ubijemo vreme do sledece reprize "Boljeg zivota" :mrgreen:

Top Bottom