btw. Co to gejo-polo?
No, twórca sformułowania gejo-polo miał zapewne na myśli te popowe divy w szczupłych męskich ciałkach, które nagrały swoje piosenki i nawrzucały je na YouTube'a. Bardzo mnie się to spodobało, więc się podłączyłem pod to.
Jak pewnie wiecie, Helolove napisali, ze jednak zgłosili utwór. Zastanawiam się, jak komisja mogła stwierdzić, że Olaf Bressa prezentuje wyższy poziom. I do tego w komisji siedział "spec" A. Orzech.
Ja jednak widzę nadzieję w Carmell - Faces. Bardzo mi się podoba! Nie zamierzam jej kibicować, bo po zeszłorocznych wynikach dochodziłem do siebie 3 miesiące
więc jestem już mentalnie gotowy na Paullę w Kijowie (nawet ją lubię, mam z nią miłe wspomnienia, parę lat temu moja bliska znajoma słuchała jej miłosnych piosenek i tekst "pracę mam i wszystko jest okej" tak zapadł mi w pamięć, że czuję dożywotni sentyment, ale nie chciałbym jej na scenie w Kijowie, co oznacza ze ma duże szanse na to, bo moje chęci i niechęci eurowizyjne mają się nijak do wyboru narodu).
Pod piosenką Faces znalazł się śmieszny komentarz jakiegoś desperata:
JEŚLI CHCECIE ŻEBY KTÓRAŚ Z TYCH PIOSENEK TJ. ONLY HUMAN, FACES, FLASHLIGHT WYGRAŁA PRESELEKCJE TO NA NIĄ GŁOSUJCIE BARDZO INTENSYWNIE, BO DO TELEFONÓW TEGO DNIA DOBIORĄ SIĘ TEŻ BABY PO 30 ZAKOCHANE W TYCH SMĘTNYCH, KOMPLETNIE NIE-EUROWIZYJNYCH KLIMATACH PAULLI Z TYM KURWA ZJEBANYM KAWAŁKIEM. TĄ DROGĄ PRESELEKCJE WYGRAŁ SZPAK ZAMIAST MARGARET, WIĘC NIE POZWÓLMY HISTORII ZATOCZYĆ KOŁA, BO ZNOWU GÓWNO OSIĄGNIEMY, WIĘC W SOBOTĘ GŁOSUJCIE NA KTÓRĄŚ Z NICH I NIE CZEKACJE ŻEBY KTOŚ ZA WAS TO ZROBIŁ.
xDDDDDDD
Jak Paulla osiągnie takie "gówno" jak Szpak to dla mnie spoko. Nie żartuję sobie, uważam, że ona ma duże szanse, żeby tam pojechać. Umie śpiewać, ma balladę, polskie jury będzie zachwycone, sms-y też pójdą.
EDIT 23:20 - czy ktoś ma link do piosenki Rafała Brzozowskiego? Na blogu dziennik-eurowizyjny zamiast utworu wkleili info, że jest to tak złe, ze tego nie opublikują.
Nie mogę się doczekać aż to usłyszę, ale wszędzie same ostre komentarze bez dowodu w postaci dźwięku. Jest tylko jakiś linpy fragment na YT nagrany chyba dyktafonem i brzmi faktycznie nie bardzo.