Contact us

Napierdalamy po polsku

revallsay

Well-known member
Zadajesz głupie pytania. Teraz możemy zapytać o każdego, kto kiedyś był więcej lub mniej zainteresowany Eurowizją, czy coś nie wydaje. Wątpię, zeby Doda chciała iść na Eurowizję (ja osobiście jestem za). Ona tylko chciała promować Riotkę.

Przepraszam, gdy to zabrzmiało niemile.

lilka

Well-known member
Weźcie skończcie ze Stashką, udawajmy że jej nie ma. :p

Verjamem

Well-known member
No i już wszystko wiadomo. Pytanie, śmiać się czy płakać? Z Eurowizji wycofać się raczej nie wycofamy (jak to piszą na polskim forum) :p

lilka

Well-known member
Ani jedno, ani drugie. Ja się cieszę (a jeszcze bardziej z braku pewnej opcji). A lamenty na temat teoretycznego wycofania z Eurowizji uważam za głupie i bezzasadne.

lilka

Well-known member
A ja wam mówię, że się nic takiego nie stanie.

lilka

Well-known member
Wiecie może cokolwiek na temat naszego reprezentanta/reprezentantki/reprezentantów? Jakieś przecieki, cokolwiek? Trochę ostatnio wypadłam z rytmu jak chodzi o doniesienia eurowizyjne.

blue00eyes

Well-known member
Generalnie nic się nie dzieje.

Tylko Szpak ostatnio wypuszcza 3 minutowe piosenki, ale one są za słabe żeby powalczyć na ESC

simonPL

Well-known member
Czy komisja, która wybiera utwór jest znana? To Ci sami, co poprzednio? Oni mają swoje służbowe maile, prawda? Może po prostu podsuniemy im newsa, że Brodka nagrała płytę, niech ją poproszą i będzie załatwione. :D

Top Bottom