Contact us

Napierdalamy po polsku

Verjamem

Well-known member
Jak PiS wygra wybory to może faktycznie Szpak nie pojedzie, ale innych mniej kontrowersyjnych wyborów, raczej nie będą kwestionować :p

lilka

Well-known member
Bez sensu jest demonizowanie PiSu.
Co do Szpaka, no tak, to musi być on. Lajk dla ŚSK to niezbity dowód! :p

Verjamem

Well-known member
Nie zgodzę z Tobą co do pierwszego zdania, ale to nie dział polityczny, więc nie będę się zagłębiał ;)

lilka

Well-known member
Ależ ja też nie chcę się zagłębiać, tak się tylko dołączyłam do waszych komentarzy. ;)

Czy jeszcze któryś artysta w ostatnich dniach polubił profil wyżej wymienionego programu? :twisted:

revallsay

Well-known member
Ale co do tego ma Michał Szpak? A jeśli PiS wygra i na Eurowizję np. Francja wystawi geja ubranego na różowo, a w tle tęcza i jednorożce, to PiS każe TVP nie wyświetlać Francji? Wątpię, żeby PiS angażowało się w Eurowizję. W ogóle nie rozumiem, dlaczego mieliby cokolwiek na przeciw Michałowi. Kogo wybierze PiS? Mietka Szcześniaka jeszcze raz? Proszę was.

Verjamem

Well-known member
Reprezentant innego kraju to kompletnie inny przypadek, bo Telewizja Polska nie ma na to wpływu. Nie mówię, że PiS musi się mieszać w sprawy Eurowizji, ale przypadek Conchity pokazał, że niektórzy ludzie (szczególnie ci związani z polityką) chcą wpychać nos w ESC.

lilka

Well-known member
Nie ma sensu uprzedzanie faktów, przecież nic się jeszcze nie stało. Ludzie, przecież to jakaś paranoja z tym PiSem. Już widzę jak odwołują Szpaka gdyby został wybrany... :roll: Straszenie tą partią jest nudne. Owszem, rządzący mają swoich ludzi w TVP (zresztą tak zwykle jest nie tylko w naszym kraju i nie tylko w naszej telewizji publicznej), ale uważam, że na Eurowizję to nie będzie miało nawet najmniejszego wpływu.

polunited

Member
Nie ma co dyskutować na ten temat. Każdy ma swoje zdanie, a tak naprawdę czas to zweryfikuje. Powróćmy do szukania idealnej piosenki na ESC :D

revallsay

Well-known member
Ja nie sugeruję, że jeśli piosenka trwa 3 minuty, to musi być to. Po prostu dziele się tą piosenką:D

Poza tym to nie jest dział 'Co z Polski jedzie na Eurowizję", tylko randomowe pogaduszki po polskiemu :p

blue00eyes

Well-known member
Na tę chwilę Szpak i Stashka mają regulaminowe piosenki i chęć reprezentowania nas.
Obie piosenki moim zdaniem za słabe. Czekam dalej. xwait

Top Bottom