Contact us

Napierdalamy po polsku

blue00eyes

Well-known member
Szpak coś wydaje, Podsiadło chyba też i chyba Patrycja Markowska.. W listopadzie/grudniu wszystko ruszy. :D

Albo już wybrali kogoś typu Pectus, Kasia Moś albo Kasia Wilk.

blue00eyes

Well-known member
Nie lubisz jej? :mrgreen: Ja pamiętam ją z MBTM, wydaje mi się, że wokal ma dobry, a że była w Opolu w tym roku i kiedyś brała udział w Eliminacjach, to tak jakoś ją wspomniałam. Tylko słabe ma piosenki ;)

lilka

Well-known member

lilka

Well-known member
A ja trochę z innej beczki: dziś oblałam pierwszy egzamin praktyczny na prawo jazdy. Nawet nie wyjechałam z placu manewrowego, bo mi dwa razy zgasł silnik na wzniesieniu. Hahahaha :lol:

blue00eyes

Well-known member
A ja trochę z innej beczki: dziś oblałam pierwszy egzamin praktyczny na prawo jazdy. Nawet nie wyjechałam z placu manewrowego, bo mi dwa razy zgasł silnik na wzniesieniu. Hahahaha :lol:

Zdawaj szybko bo od 2016 znowu jakieś nowe zasady wchodzą :D Trzymam kciuki xcrossed

polunited

Member
Edyta Gorniak ponoc wydaje plyte w tym roku. A poniewaz ona sama wyrazala chec wziecia udzialu w ostatnim konkursie, to kto wie, czy to nie ona bedzie nas reprezentowac. No chyba, ze byla to fanaberia typu "oh, obchodze jubileusz, to przypieczetuje to Eurowizja!" XD

Edyta płytę wydaję od długiego czasu, więc równie dobrze możemy ją zobaczyć za rok xD
Ale rzeczywiście jakbym był TVP, to pierwsze zapytanie posłałbym do niej. Jeśli ta jej piosenka jest przeciętna, to jest sporo czasu na napisanie czegoś nowego.

Tak w ogóle, to czas najwyższy zabarwić środek mapy https://en.wikipedia.org/wiki/List_...inners#/media/File:Eurovision_winners_map.svg xD

Ja za pierwszym razem też oblałem na placu. Tylko, że na łuku o tyczkę zahaczyłem :p

lilka

Well-known member
Zdawaj szybko bo od 2016 znowu jakieś nowe zasady wchodzą :D Trzymam kciuki xcrossed

Następny termin mam 12 października, ale będę dzwonić do WORDu bo może akurat się znajdzie wcześniejszy termin. ;)
[MENTION=14221]polunited[/MENTION]: Łuk jest trudny, ale jakoś o dziwo ponoć łuk zrobiłam idealnie równo! :eek:

lilka

Well-known member
Stashka za parę dni wypuszcza nową piosenkę xscared

Ratuj się kto może! xshock

Ponoć znany nam wszystkim Krzysztof pytał ją na Facebooku czy jest zainteresowana Eurowizją i powiedziała, że tak... brrr.

blue00eyes

Well-known member
Ale fajny chłopak z Holandii... Ciekawe kto od nas xthink
Dlaczego TVP nie poda kto jedzie, czekalibyśmy tylko na piosenkę, wiedzielibyśmy, czego się spodziewać i w ogóle :|

lilka

Well-known member
A dlaczego od razu martwić? :D

Top Bottom