Contact us

Napierdalamy po polsku

lilka

Well-known member
[MENTION=4911]kopachka[/MENTION]

I have nothing new to add to revallsay's list, but here you can check the timetables of Warsaw's public transport in English:
http://www.ztm.waw.pl/index.php?l=2

Enjoy your stay in our capital! I lived there for 5 years and I definitely liked the city! :)

kopachka

Well-known member
Thank you guys :) I'm sorry I can't spend more time there, but I'll try to enjoy it as much as possible :)

simonPL

Well-known member
Maybe you will meet our prime minister, Ewa Kopacz? Your nickname sounds very similar to her last name, [MENTION=4911]kopachka[/MENTION] :mrgreen:

lilka

Well-known member
Słyszeliście to? KOCHAM ten kawałek!

blue00eyes

Well-known member
Od jutra monitorujemy profile artystów na facebooku i przesłuchujemy wszystkie nowe piosenki :D Może akurat odgadniemy reprezentanta? ;)

Czy znane jest już hasło przyszłorocznej edycji? Może to już będzie jakaś wskazówka.

lilka

Well-known member
Panie i Panowie, nadszedł 1 września i zapewne wszyscy doskonale wiemy co to oznacza. :D

lilka

Well-known member
Jakoś w listopadzie/grudniu.

lilka

Well-known member
Nic ciekawego nie zarejestrowałam. Liczę na Dawida Podsiadło!

lilka

Well-known member
A może już mają kogoś... ;)

lilka

Well-known member
A czy my w ogóle bierzemy udział w Eurowizji 2016? :eek: Nadal nie widzę żadnego potwierdzenia...

blue00eyes

Well-known member
Weźmiemy udział na bank.

Nie ma żadnego chyba powodu, dla którego miałoby nas zabraknąć w Szwecji. Dwa finały z rzędu, świetna oglądalność.. Skąd ten pesymizm? :D
A jeśli TVP zrezygnuje, to moja wina, bo to mój 666 post :twisted:tw:isted:tw:isted:

lilka

Well-known member
Weźmiemy udział na bank.

Nie ma żadnego chyba powodu, dla którego miałoby nas zabraknąć w Szwecji. Dwa finały z rzędu, świetna oglądalność.. Skąd ten pesymizm? :D
A jeśli TVP zrezygnuje, to moja wina, bo to mój 666 post :twisted:tw:isted:tw:isted:

Hmm no nie wiem, jakoś tak mnie naszło na refleksję... to chyba przez tego nowego prezesa TVP.

Genesis

Well-known member
Edyta Gorniak ponoc wydaje plyte w tym roku. A poniewaz ona sama wyrazala chec wziecia udzialu w ostatnim konkursie, to kto wie, czy to nie ona bedzie nas reprezentowac. No chyba, ze byla to fanaberia typu "oh, obchodze jubileusz, to przypieczetuje to Eurowizja!" XD

To samo tyczy sie Dody, tez ponoc wydaje nowy album. Nie wiadomo tylko, jaki stosunek do Dody ma nowy zarzad TVP :p
No chyba, ze znowu wyskocza jak z Monika, ktorej nikt sie praktycznie nie spodziewal. Coz, czas pokaze ;)

Top Bottom